Asia_Focus Posted April 6, 2004 Author Posted April 6, 2004 Wszystkie to cudenka !! i male aniołki :angel: :evilbat: :evilbat:
AnKaK Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 I jeszcze raz SEIKO tym razem z jego best kumpela Malinka!!!!!:):) Pozdrawiam Ania Kowalewska www.seiko-lab.blog.pl
Agga Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 I jeszcze trochę Coffee No ta fotka rzuca na kolana... :D
argo Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 dlaczego nikt tutaj nie pisze... :( Bo TU jest GALERIA :o :wink: "Tu" się wyraża podziw :) ... dla naszych psiurów :lol: :wink: ... no i zdjęcia się zamieszcza :) Dawaj swoje :lol: :)
BeataK Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 chyba sie zdjecia pokonczyly moze po swietach beda nowe no wiesz świąteczne spacery itp. itd. Przynajmniej mam taka nadzieje. A tak przy o :eating: kazji wszystkim zycze wesolych swiat i smacznego jajka :lol: pozdrawiam Beata & Sara
Pan_Maliniak Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=19452&q=Malinka&k=3 :) PIĘĘĘĘĘkne fotki :)
focus Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 Witam Świąteczny spacer obowiązkowo odbywa się po plaży. A nizej fotki z dzisiejszego. Dabi niestety na smyczy ale przeszla niedawno operacje kolana i niestety radości z ganiania luzem dosc dlugo jeszcze nie bedzie. Pozdrawiam
AnKaK Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 Jeeejku!!!! jaka śliczna niunia!!!!!!!!! co jej się stało???:(:(:( Buziaki zeby szybciej wyzdrowiała i mogła szaleć bez smyczy!!!!!:):):*:*:* Pozdrawiam, Anna Kowalewska
Bart&Sauron Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=19452&q=Malinka&k=3:) PIĘĘĘĘĘkne fotki :) Fakt, Malinka jest śliczna. :) Tym bardzej dziwi mnie, że jako emblematu na forum używasz zdjęcia mojego Sauronka. :D Nie przeszkadza mi to, ale myślę że Malince będzie przykro... ;) pozdrawiam
Pan_Maliniak Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Fakt, Malinka jest śliczna. :) Tym bardzej dziwi mnie, że jako emblematu na forum używasz zdjęcia mojego Sauronka. :D Nie przeszkadza mi to, ale myślę że Malince będzie przykro... ;) pozdrawiam hehehe Przepraszam ze się nim posłużyłem.Jak widzisz jestem nowym dogomaniakiem i wtey bawiłem sie we wstawianie nowych fotek jako emblemat :oops: i zapomnialem usunac twojego sauronka ..... Ale mozesz sie cieszyc ze wlasnie jego wybrałem ;p
Miga Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Może wstawicie jakies fotki wiosenno-letnie choćby z zeszłego roku :) Argo Ty chyba masz wiele takich zdjęć :) Takie miłe dla oka Wasze psiaki.
agamblu Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 A wiec fotki z tamtego roku na zyczenie :D Max z moim kolega - pierwszy raz nad jeziorkiem - 1-3 maja 2003 Moja Donka jeszcze u poprzednich wlascicieli - na dole ze swoja mala pania Max i Donna na pierwszym wspolnym spacerku
agamblu Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Przepraszam ze tutaj ale czy mozna przy wstawianiu zdjecia ustawic jego rozmiar czy tez musze je zmniejszyc na serwerze? Te moje sa troche duze ale...na serwerze wolalabym nie zmniejszac :lol:
Asia_Focus Posted April 15, 2004 Author Posted April 15, 2004 Aga, otwieraja sie bez problemu - nie wydaje mi sie zeby byly za duze, zreszta im wieksze tym wyrazniejsze ale nie do przesady. A po za tym ŚLICZNOŚCI :angel:
argo Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Przepraszam ze tutaj ale czy mozna przy wstawianiu zdjecia ustawic jego rozmiar czy tez musze je zmniejszyc na serwerze? Te moje sa troche duze ale...na serwerze wolalabym nie zmniejszac :lol: Szczególy zdjęcia są 'frapujące' :lol: ... ale niemile widziane przez 'obsługę' dogo :evil: Zmniejszaj zdjęcia PRZED zamieszczeniem na serwerze :lol: :wink: - Paint :wink: ... cokolwiek :wink: :hand:
yan Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Witam Chciałem pokazać wam zdjęcia mojej kruszynki, ma on obecnie 4,5 miesiąca wabi się DODI !! pozdrawiam yon A TAK WYGLADAM TERAZ !!
Recommended Posts