Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted
64-226738-s.ipg

Beata

zwróć uwagę na detaliki. Należy dokładnie przepisać adres zdjęcia, a najlepiej go skopiować z właściwości. W Twoim adresie widać na pierwszy rzut oka jeden błąd. Rozszeżenie zdjęcia to "jpg", a nie "ipg". Niestety nie jest to jedyny błąd, ponieważ nawet po zmianie tych literek zdjęcie nie chciało się pokazać :(

Spróbuj jeszcze raz, wkońcu się uda! :D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Należy dokładnie przepisać adres zdjęcia, a najlepiej go skopiować z właściwości. W Twoim adresie widać na pierwszy rzut oka jeden błąd. Rozszeżenie zdjęcia to "jpg", a nie "ipg". Niestety nie jest to jedyny błąd, ponieważ nawet po zmianie tych literek zdjęcie nie chciało się pokazać :(

Służe pomocą!

_226738_n.jpg

Mam nadzieję, że o to zdjęcie chodziło :)

Posted

Dobry wielkie dzieki wlasnie o te zdjecie mi chodzilo. Chyba musze wziac pare lekcji u syna z kopiowania.A co do tej literki wygladalo to na i krotkie ale widze ze to i tak nie mialo wielkiego zanczenia. Jeszcze raz wielkie dzieki

pozdrawiam Beata & Sara :modla: :hand:

Posted

Super fotki !!! Musze sie zmobilizowac i wrzucic zdjecia mojego laba (ma on obecnie 5 miesiecy). Postaram sie wrzucic je jak najszybciej ;)

pozdrawiam

yan

Posted

Oto kilka zdjęć Sauronka. Część jeszcze z zimy, której już nie ma :)

Mój piesio:

1_pysio.jpg

6_zima6.jpg

7_zima2.jpg

8_zima3.jpg

9_sau1.jpg

I moje dwie pociechy :)

2_przyjaciele.jpg

4_zima1.jpg

Moja siostra i szwagier z naszymi psiakami

10_laby.jpg

I moje Kochanie :P

11_zima5.jpg

Mam nadzieję, że nie macie mi za złe ilości ;)

pozdrawiam

Posted

czesc

ma ktos moze zdjecia czarnego goldka. U nas chyba bardzo rzadko mozna zobaczyc tej masci goldena.

pozdrawiam

Beata & Sara :lol:

Posted

No to wrzucę kilka fotek ze wspólnych zabaw z kumplem Bilbusia. Na zdjęciach ON-ek jest jeszcze w kagańcu, bo to był ich pierwszy wspólny spacer (a ON-ek nieco jest zaborczy i zazdrosny, nie mial też specjalnych kontaktów z psami, ale przy Bilbusiu bardzo się zsocjalizował i obecnie to najlepsi kumple. Foty są jeszcze z października 2003 (Bilbo miał wtedy ok pół roku).

_241421_n.jpg

Ponętne pupcie

_241416_n.jpg

Łagodny jak baranek labek pastwi się nad dorosłym ONkiem

_241416_n.jpg

_241420_n.jpg

Warujące ślicznoty

_241414_n.jpg

Kto będzie pierwszy?

_241415_n.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...