Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście powiało wiosna, choc fotki robione były we wrześniu;) Niestety na zieloną trawkę jeszcze "troche" musimy poczekać, chociaż nasz labek uwielbia harce w śnieżnych zaspach i nie widać, aby tęsknił za trawką :evil_lol:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='malku'][IMG]http://img415.imageshack.us/img415/3612/00458yr.jpg" class="ipsImage" alt="">

Moje staruszki (prawie 11 i 8 lat) ze staruszkiem ojcem
Malku - piękna fotka :lol:. Nasz labek dawno by już szalał w wodzie, więc wędkowanie przy nim ... wykluczone :evil_lol: .
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Aron']Malku - piękna fotka :lol:. Nasz labek dawno by już szalał w wodzie, więc wędkowanie przy nim ... wykluczone :evil_lol: .
Pozdrawiam

Wasze zdjecia tez cudne, a na naszym trzeba sie przyjrzec, najlepiej panience z tylu, bo ona wolniej schnie... Byly w wodzie przed zdjeciem, a na zdjeciu juz obeschniete maja smycz zarzucona na pieniek, zeby sie nie rzucily do aportowania :)
Pozdrawiamy.

Posted

Roniego nieda sie wyciagnac z wody jak juz wejdzie to koniec.Raz pojechalam z nim na ryby i niestety polow sie nieudal bo Roni ciagle siedzial w wodzie a na smyczy niemialam sumienia go trzymac bo strasznie piszczal:) Malku a Twoje psinki takie grzeczniutkie;)

• 2 weeks later...
Posted

KarolinkaAndRoni napisał(a):
Slodki...Roniemu by sie niechcialo skakac wolal by przejsc dolem:)

w tym wypadku dziala magiczna moc chlebka :razz:

Posted

Witajcie.
To może ja sie teraz przywitam i pochwale moim labkiem.
Ja mam na imie Przemek a moja mała przyjaciułka to Lena.
Oto jej zdjęcia:
Chwilowo zdjęcia młodej Leny, bardziej aktualne będą niedługo.

Posted

Lena ma teraz 6 msc, a pozatym jest jak zwykłe tsunami :), wiecznie niewyżyta.
Zdjęcia zrobione zostały w październiku.
Pochodzi z domowej hodowli, to wszystko co wiem, moja żoneczka zajęła się wszystkim, ja do tego głowy nie miałem :).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...