aaliw Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jak tu sie kolorowo zrobilo w galerii :cool3: Czarno-rudo-zloto-bialo :sweetCyb: Toller-Fox to male rude jest cudowne :loveu::loveu: Moja psina ma dosc jasnego koloru i zmienia sie w zlotko :cool3:
cuciola Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 a u was jeszcze snieg? u nas juz wiosna na calego :D
Gazuś Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Gosiu, ale na ostatnich fotkach to Foxik, a nie Fire? Na Foxa nos trocher za ciemny, na Fire za jasny i...pogubiłam się! Zresztą, niezależnie który to z psiaków - foto świetne ;-) CIucci - boskie foto Yoghiego!
anndzia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tu mój Sajgon ( wczorajsza fotka ) : A tu jako 7-miesięczny labek :
Toller Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Gazuś']Gosiu, ale na ostatnich fotkach to Foxik, a nie Fire? Na Foxa nos trocher za ciemny, na Fire za jasny i...pogubiłam się! Zresztą, niezależnie który to z psiaków - foto świetne ;-) Ostatnie foty Tollerowe to Holly Taq :cool3: :eviltong: a moje ostatnie to zjaśniały zimowo Fajerek :lol: . U nas jest tak- albo bierzesz psa z BARDZO silnym pigmentem, dominującym i wtedy masz czarnego cały rok :p ale jest niebezpieczeństwo otrzymania w potomstwie ciemnych włosów sierści, czyli tricoloru (bądż bicoloru jeśli nie ma białych znaczeń) no i do tego dochodzi że dzieci są tylko czarnonose, nawet z cielisto pigmentowaną sunią ALBO bierzesz psa z nie tak silnym pigmentem, ale ryzyko czarnych znaczeń na futrze maleje, no i dzieci z cielistą sunią, mogą się pojawić i czarne i cieliste. Wybraliśy drugą opcję :razz:
aaliw Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Toller-Fox'] Nie pytajcie co on tu robi :evil_lol: Tego pas to na balet powinnas zapisac :cool3: Kolega wyglada na lekko zdziwionego :smhair2:
Toller Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Koleżanka :evil_lol: , nie kolega ;) JA myślę, że to element podrywu :cool3:
aaliw Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 To sie chlopak postaral :lol: Suni szczena z zachwytu opadla i te maslane oczy :cool3:
Madzienka1910 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Dawno mnie juz tu nie było bo miałam duzo pracy ale teraz zaczne czesciej sie pokazywac,zaczne od przypomnienia mojego psiaczka kochanego,mam nadzieje ze pamietacie
Sonika Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A ten "kaganiec", to jako prowizorka, aby sie ludzie sie czepiali? :cool1:
Sonika Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 oo, juz agility ćwiczycie. :cool3: My tez chcemy. :-(
Madzienka1910 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 kaganiec po to zeyb straz miejska sie nie czepiała,i moi sasiedzi
Toller Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Sonika napisał(a):oo, juz agility ćwiczycie. :cool3: My tez chcemy. :-( A nie ma tam u Was agility? MNie się wydawało że jest w HAUWARDZIE, ale głowy nie dam
Sonika Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Z tego co widzialam jadąc pociągiem, to sam tam jakies pojedyńcze przeszkody... Gdzie indziej nie ma, najblizej w Bydgoszczy, a to dla nas za daleko. :shake: Wczesniej chodzilismy do Dog Schow, ale tam rowniez juz nie ma toru. :roll: Niedlugo moze dam zdjecia z frisbee, piesio bardzo zainteresowany tym jest. :loveu:
Sonika Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wybaczcie za post pod postem. ;) Dziejsze foty. :razz:
Tollerka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Achh, Jak Fire urósł! Nie poznałabym go chyba gdybym nie wiedziała że to on :crazyeye: Jest już taki duży! I do tego przepiękny :loveu: Sonika śliczne zdjęcia, a jeszcze piękniejszy model :loveu: Bo mokry pies, to szczęśliwy pies! :eviltong:
Ania_Carmen Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 To my się dołożymy szczeniaczkowo :loveu: cyckamy... po jedzeniu czas na zabawe... maltretowanie miśka :diabloti: ... ...i mamusi...:loveu: ...????...:lol: ... ale ze mnie ślicznotka :-)... ...przyszły Champion :cool3: po jedzonku i zabawie czas spać... i ktoś mi jeszcze powie, że golden nie nadaje sie do budy...:diabloti:
Recommended Posts