Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Wiece co - może to dlatego że bardzo dawno Freyi nie widziałam na żywo, ale jak popatrzałam na Sabę, to mi się tak podobne wydają! :lol:

Magda - nie wydaje Ci się?

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Gazuś napisał(a):
Wiece co - może to dlatego że bardzo dawno Freyi nie widziałam na żywo, ale jak popatrzałam na Sabę, to mi się tak podobne wydają! :lol:

Magda - nie wydaje Ci się?

Tak, tez mialam takie pierwsze wrazenie :lol: Prosimy o wiecej zdjec!!! :multi:

A Brutusek to juz duzy kawaler! Pasuje do niego ta obrozka. Ale chyba wczesniej plywaliscie?? Bo teraz troche zimno, no nie?? :razz:

Ja teraz wlasnie mam klopot z nadgorliwoscia kawalerow, ale staramy sobie jakos radzic. Niestety nahalnie wlaza mi na dzialke, co juz nie jest takie fajne, bo Freya caly dzien musi siedziec w domu. :cool1:

Posted

Gazuś napisał(a):
My pływamy nadal ;)

w takie zimno??:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ta fotka byla robiona w lato a teraz juz zimno :placz::placz:
wolalabym niebieska obroze,ale nie moglam takiej samej smyczy automatycznej znalzc :(

Posted

[LEFT]Sliczne! To mi sie podoba. Dziecko i psiak. A nie ze jak dziecko sie rodzi to pies odchodzi na bok - bo dziecko wazniejsze. A tak niestety prawie wszedzie jest :shake: [/LEFT]

Posted

A to Bójka :

W nowym domu od razu poczuła się wyluzowana :D

Na pierwszym spacerze chciała bawić się w chowanego

Nie mogła pojąć jak to możliwe że tak szybko ją znalazłem: przecież źdźbło trawy to była dobra kryjówka :D

Czas na bieganie

Coś tam widze

Troszke jeszcze się boję...

Ale po chwili:

A po męczącym spacerze

Fotki są z pierwszych dni Bójki w Naszym domu.
Bójka 29-12-2006 skończy 5 miesięcy. Aktualne fotki wstawie później

Posted

Śliczna dziecinka ;)
Ja tak patrzę macie pod podpisami takie ładne psie łapki... A my z Ciuciolką nie psie płomyki :(
Nie mogli nam kostek dać? ;)

Posted

tylko_psy wchodzisz na imageshack.us podajesz lokalizację zdjęcia na Twoim dysku, klikasz "host it" potem wybierasz ostatni z linków które się pojawią, kopiujesz go i wklejasz do okienka które pojawi się po kliknięci na "wstaw obrazek" w konie pisania postu

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...