Gazuś Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wiece co - może to dlatego że bardzo dawno Freyi nie widziałam na żywo, ale jak popatrzałam na Sabę, to mi się tak podobne wydają! :lol: Magda - nie wydaje Ci się?
Rinuś Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 to ja dodam mojego Brutuska :) dla tych ktorzy go jeszcze nie widzieli :cool3: Brutusek ma 20 miesiecy :)
madalenka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Gazuś napisał(a):Wiece co - może to dlatego że bardzo dawno Freyi nie widziałam na żywo, ale jak popatrzałam na Sabę, to mi się tak podobne wydają! :lol: Magda - nie wydaje Ci się? Tak, tez mialam takie pierwsze wrazenie :lol: Prosimy o wiecej zdjec!!! :multi: A Brutusek to juz duzy kawaler! Pasuje do niego ta obrozka. Ale chyba wczesniej plywaliscie?? Bo teraz troche zimno, no nie?? :razz: Ja teraz wlasnie mam klopot z nadgorliwoscia kawalerow, ale staramy sobie jakos radzic. Niestety nahalnie wlaza mi na dzialke, co juz nie jest takie fajne, bo Freya caly dzien musi siedziec w domu. :cool1:
Gazuś Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 madalenka napisał(a):Ale chyba wczesniej plywaliscie?? Bo teraz troche zimno, no nie?? :razz: :cool1: My pływamy nadal ;)
Rinuś Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Gazuś napisał(a):My pływamy nadal ;) w takie zimno??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ta fotka byla robiona w lato a teraz juz zimno :placz::placz: wolalabym niebieska obroze,ale nie moglam takiej samej smyczy automatycznej znalzc :(
Przemko Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witam po długiej przerwie. Lena i jej nowy pan. Jak narazie lena jeszcze nie rozumie jego komend :) ale szybko sie dogadaja.
madalenka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [LEFT]Sliczne! To mi sie podoba. Dziecko i psiak. A nie ze jak dziecko sie rodzi to pies odchodzi na bok - bo dziecko wazniejsze. A tak niestety prawie wszedzie jest :shake: [/LEFT]
PawelS Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A to Bójka : W nowym domu od razu poczuła się wyluzowana :D Na pierwszym spacerze chciała bawić się w chowanego Nie mogła pojąć jak to możliwe że tak szybko ją znalazłem: przecież źdźbło trawy to była dobra kryjówka :D Czas na bieganie Coś tam widze Troszke jeszcze się boję... Ale po chwili: A po męczącym spacerze Fotki są z pierwszych dni Bójki w Naszym domu. Bójka 29-12-2006 skończy 5 miesięcy. Aktualne fotki wstawie później
Sonika Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Wszystkie zdjecia piekne i w ogole naj. :loveu: Mój pies tez sie jeszcze kąpie w... morzu. :eviltong:
cuciola Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ale nam fotek przybylo! i ile labiszonkow :D SUPER!
PawelS Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Prawie ( bo z przed paru tygodni) aktualne fotki Bójki http://img80.imageshack.us/img80/953/dscn8290zz7.jpg Największym zaskoczeniem śniegowym dla Bójki było to że coś z pod łap leci-coś co można by chapnąć pyszczkiem-leci i nagle tego nie ma :D :D :D
Gazuś Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Śliczna dziecinka ;) Ja tak patrzę macie pod podpisami takie ładne psie łapki... A my z Ciuciolką nie psie płomyki :( Nie mogli nam kostek dać? ;)
PawelS Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 tylko_psy wchodzisz na imageshack.us podajesz lokalizację zdjęcia na Twoim dysku, klikasz "host it" potem wybierasz ostatni z linków które się pojawią, kopiujesz go i wklejasz do okienka które pojawi się po kliknięci na "wstaw obrazek" w konie pisania postu
Sonika Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Świąteczny Lukas: Na uchu jest mokry, bo skora od ryby na niego spadła :P
Madzienka1910 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 To moj Carlosik 3 stycznia skończył 10 miesiecy. pozdrawiamy wszystkich
Gazuś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ładny chłopak, ma piękną głowę! :lol: Foto troche za duże! Regulamin dopuszcza max 500x500 pikseli!
Recommended Posts