Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
To ja pokaże jak moja Betka sobie lubi spać :)

203540448EjMlxt_ph.jpg

Jeza jak ona wyrosla :o nie zle. Moja Suzi tez czesto tak spi :wink: przeslodka. Ale czemu tylko jedno zdjecie 8) ???

zachraniarko wreszcie sie doczekalismy i zdjec Hugo :angel: po tak dlugiej przerwie :wink: . Hugo ma super pyszczek :buzi: dla Niego w nosek :D

Posted

aaaa to super ja mam tylko rodzicow fotki :( Suzi. Betty My tez kcemy taka huste :angel: :angel: :angel:

Na tej fotce podobna do Arisa jest Gosi 8)

Posted
Betty My tez kcemy taka huste :angel: :angel: :angel:

Chusty do sprzedania ma chyba Gosia, a tak wogóle to może chciałabyś wstąpić do KMG?? Nie było Cię na zjeździe :( i nie miałaś okazji zakupić bandamki i pomyśleć nad wstapieniem do klubu.

Posted
Betty My tez kcemy taka huste :angel: :angel: :angel:

Chusty do sprzedania ma chyba Gosia, a tak wogóle to może chciałabyś wstąpić do KMG?? Nie było Cię na zjeździe :( i nie miałaś okazji zakupić bandamki i pomyśleć nad wstapieniem do klubu.

pewnie ze tak :angel: tylko jak to zrobic?? jakie sa prawa i obowiazki 8) ??

slodziaki male

Posted

Rybka przeczytaj status, kodeks na tej stronce http://golden.switch.pl/index.php

Obowiązki: przestrzeganie tego co wyżej i są składki członkowskie -w jakiej wysokości dokładnie nie pamietam, ale przystepujac w tym roku do konca 2004 r nie płacisz składek. 6 listopada zebranie w Gliwicach :) My jedziemy i jeszcze kilka osób z wawy, jakby co można sie z nami zabrać :) I tam już członkowie klubu zadecydują o przyjęciu nowych członków (my tez jeszcze nie jestesmy w KMG)

Posted
:D

Coraz piękniejsze są zdjęcia ...

o ile jest TO możliwe :wink: :lol:

WODA :)

_356460_n.jpg

:roll: :lol:

Też mamy takie kółeczko, też zółte :lol:

Posted
Rybka przeczytaj status, kodeks na tej stronce http://golden.switch.pl/index.php

Obowiązki: przestrzeganie tego co wyżej i są składki członkowskie -w jakiej wysokości dokładnie nie pamietam, ale przystepujac w tym roku do konca 2004 r nie płacisz składek. 6 listopada zebranie w Gliwicach :) My jedziemy i jeszcze kilka osób z wawy, jakby co można sie z nami zabrać :) I tam już członkowie klubu zadecydują o przyjęciu nowych członków (my tez jeszcze nie jestesmy w KMG)

Niestety 6 jade do Poznania :( bo 7 jest wystawa. A musze sie rozejrzec bo Lilu bedzie wystawiana :wink: . Poczytam :D i dam znac
Posted

Zdjęcia są niestety niezbyt dobrej jakości ale je lubię. Na zdjęciach spotkany na spacerze Hugo i pościg za kawałkiem reklamówki.

Tutaj górą Hugo

B20.jpg

A tu Bańka

B21.jpg

Posted
:)

ODPOCZYNEK ... :roll:

NA MIEJSCU PANA :wink: ma siem rozumieć :roll:

:lol: _334887_n.jpg

:lol:

i pewnie w identycznej pozycji :roll:
Zdjęcia są niestety niezbyt dobrej jakości ale je lubię.

B20.jpg

Wcale sie nie dziwie, oswietlenie sloncem jest bajeczne :D
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...