Tolutkowa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 hes. napisał(a): Ha ha a sucz, czyli Agusia- jeśli Ci o to chodziło, że jest mamą pieska- jest tylko jego daaaaaleką "ciotką" zupełnie niespokrewnioną (nie biorąc pod uwagę 4 pokolenia... :evil_lol: ). Także musiałaby się tam pojawić Bandziorka, żeby tak powiedzieć. :lol: Upsssss! :oops: Ale zachowuje się nie jak "cioć" tylko "mać" :evil_lol:. Po kim ten maluch? Chodzi mi o tatusia.
cuciola Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Gazus a ty czemu juz nie wpadasz do naszej galerii?
aaliw Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Poznajecie? :eviltong: Golden-pies pasterski :cool3:
Gazuś Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 cuciola napisał(a):Gazus a ty czemu juz nie wpadasz do naszej galerii? Wpadam wpadam, ale jak sie wpada na 50 galerii to na komenty nie ma czasu :) I nawet blog Yogusiowy odwiedzam ;)
aleb Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 aaliw ostatnia fotka przecudowna! Co do wielkości, to się zgadzam z Gazuś - ale on urósł! :)
Tequila1 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nas tutaj jeszcze nie było, ale czas najwyższy przedstawić moje panienki:loveu: Tequilka 4 tygodnie (jeszcze u hodowcy) Oznaczona:multi: Kluska:loveu: [Zapoznanie z Kubusiem (Kubusia, nie ma już z nami ['] miał 16 lat) Ulubiona poza:lol: [IMG]http://img389.imageshack.us/img389/4459/dsc03776tu7.jpg" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Fajny ten śnieg:lol: " class="ipsImage" alt=""> Piłka sąsiada :eviltong: " class="ipsImage" alt=""> Basenik sąsiada:lol: " class="ipsImage" alt=""> Sesja " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Tequila (leży) & Tora " class="ipsImage" alt=""> Moja piłka!!! " class="ipsImage" alt=""> Wakacje:lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Spotkanie labradory.info , na zdjęciu z Bierką i Abim " class="ipsImage" alt=""> Pierwszy dzień w domu " class="ipsImage" alt=""> Dziewczynki się właśnie poznały:lol: " class="ipsImage" alt=""> Mały piesek, wielka kość:eviltong: " class="ipsImage" alt=""> STARCZY NA PIERWSZY RAZ !!!!
Gazuś Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Docowy ;) Znalazłem skrzydło kaczki ;) ;) Teraz je trzeba jescze wyciągnąć ;) Jak nie w myślistwie, to mogę też pracować w cyrku ;) A tutaj foto z Pikniku Goldeniego! ;) Doc A tutaj Golden - Szczęki 3 ;) - Nasz kolega z Pikniku ;)
Sonika Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Aaliw, ale wieeelka bestia :loveu: rosnie jak na drozdzach :cool3: Tequila boskie psy, a jakie skoczne :razz: Doc... :loveu: Moj tez tak prosic umie :evil_lol: a pierwsze zdjecie boskie!
hes. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Tequila fajnie tak oglądać zdjęcia od szczeniaczka aż po dorosłego psa. :-) Gazuś Ty mi wysyłaj te zdjęcia... :diabloti: bo płytki nie mam!!!
Gazuś Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Nagrałam, jutro wyślemy! ;) WRESZCIE nagrywarka mi chodzi! :lol: Sylwia nie przestrasz się - 170 mega zdjęć, tekstów itp ;) Dzisiaj jeszcze dopracowywałam wszystko ;)
goldenka245 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Piękne zdjęcia:loveu: Sama mam goldenka-Gordiego, ale chciałabym jeszcze suczke z hodowli "Z gangu goldena" :p Narazie rodzice mają wątpliwości co do tego:-( Kurcze te zdjątka takie urocze:loveu: A wybiera się ktoś może na zjazd goldeniarzy w Sylwestra do Porąbki?:cool3: Tej koło Żywca
Gazuś Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 goldenka245 napisał(a):Piękne zdjęcia:loveu: Sama mam goldenka-Gordiego, ale chciałabym jeszcze suczke z hodowli "Z gangu goldena" :p Narazie rodzice mają wątpliwości co do tego:-( Kurcze te zdjątka takie urocze:loveu: A wybiera się ktoś może na zjazd goldeniarzy w Sylwestra do Porąbki?:cool3: Tej koło Żywca Z Gangu jest nasza Hes. forumowa ;)
goldenka245 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Hihi... ale jakoś tak nigdt trafić na nią nie moge;) A na Zjazd do Porąbki się ktoś wybiera? :cool3: Jak tak to sie spotkamy bo ja tam mieszkam :D
URIA Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Goldenka mnie na sylwka w Porąbce co prawda nie będzie, ale mam rzut beretem do Porąbki;) Może jakiś spacerek kiedyś urządzimy?:cool3:
manifesto Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 A ja wlasnie wstawilam moje pieski do dogomaniowej galerii;) Fotki ktorych jeszcze nie ma na zadnej stronie:eviltong:
Gazuś Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Magda - to może daj nam link do tej galerii? :cool3: My też zapraszamy na naszą! ;)
manifesto Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Gazuś']Magda - to może daj nam link do tej galerii? :cool3: My też zapraszamy na naszą! ;) Alez prosze bardzo;) http://www.dogomania.pl/gallery/pl/212/43/443.html ->Biszu http://www.dogomania.pl/gallery/pl/212/44/444.html -> Kazinka
Gazuś Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jaka Ona duża :crazyeye: Magda, czym Ty Kazię żywisz, że tak ładnie rośnie? ;) Mnie w tej galeri powala jedno - "Retriwer Złoty"
manifesto Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Gazuś napisał(a):Jaka Ona duża :crazyeye: Magda, czym Ty Kazię żywisz, że tak ładnie rośnie? ;) Mnie w tej galeri powala jedno - "Retriwer Złoty" Hihih mowilam, ze wielgachna dziewczynka jest;) A zywie Acana i ptasim mleczkiem:eviltong: Retriwer zloty rzeczywiscie dobijajacy, takie upolszczanie na sile, kiedy nazwa juz sie przyjela, nie ma najmniejszego sensu- to tylko jeszcze bardziej zamaci laikom w glowach (to taka drobna uwaga do Szanownych Tworcow;) )
cuciola Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 to jeszcze gorzej od retriwerta zlotego brzi retriever labradorowski :D powalilo mnie! to jest niszczenie piekna rasy!!!
Recommended Posts