penelopa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Cucii cóż to za olbrzym??? uważaj! bo zanosi się na olbrzymiego LABA! Beluszka - cudowne zdjęcia, nadal jestem pod wrażeniem czarnulki:) Karina - podziwiam! a psiak piękny.
cuciola Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 nowe fotki znowu u nas! penelopa obawiam sie ze masz racje! chyba wzorzec przerosnie! i co wtedy?? :)
penelopa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 cuciola napisał(a):nowe fotki znowu u nas! penelopa obawiam sie ze masz racje! chyba wzorzec przerosnie! i co wtedy?? :) I nic, będzie dużym labkiem i tyle... jest śliczny!
cuciola Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 wazne zebym ja go wyprowadzala na spacer a nie on mnie! dlatego codziennie sobie posluszenstwo cwiczymy klikerem :) mamy z tego ogromna frajde!
Gazuś Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ogłoszen takiego typu nie można zamieszczać na forach. Maluszki fajne ;)
cuciola Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 YUGATA zapraszam na forum labradory.info..tam mozesz pochwalic sie szczeniaczkami w dziale hodowla-szczeniaki chwalimy siie-- moj Yoghi jest po Qai Sable Blues od Himalajskeho Cedru..widze ze pewnie mamusia Yoghiego jest z tej samej hodowli czeskiej co ojciec twoich szczeniat.. :)
YUGATA Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Bardzo przepraszam ja pierwszy raz weszłam tu na forum.jeszcze raz przepraszam.
Gazuś Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 YUGATA napisał(a):Bardzo przepraszam ja pierwszy raz weszłam tu na forum.jeszcze raz przepraszam. Nie ma za co, poprostu uprzedziłysmy :) Dawaj zdjęcia psiaczków! ;)
madalenka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dawno sie nie odzywalam. Ale wczoraj zrobilam sesje Freyi:D:D Moze monotonna, ale uwazam, ze niektore ujecia sa na prawde cool. :razz: To troche popsulam, bo jest moj cien, ale to nie moja wina, ze obiekt zainteresowania Freyi sie tak ustawil... :lol: Moj kochany pyszczek: :loveu: Srednio udana proba ustawienia Freyi: ;) Troche lepiej ustawiona: A z tego zdjecia (no moze psa, na tym zdjeciu :eviltong: ) jestem szczegolnie dumna: No, to by bylo na tyle ... Prosze o krytyke, bo juz dawno nic na nasz temat nie slyszalam! :cool3:
Kala_Gracja_Kiwi Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Moją opinię znasz na pamięć, ale nie powstrzymam się od wypowiedzenia jej jeszcze raz- REWELACJA!!!:cool3:
hes. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Madalenka fajna ta Młoda Twoja. :) Główka jest piękna. :) Tzn. bynajmniej w moim typie- lubię takie mocniejsze główki. ;) A ja daję swoje Kundliska... Ciotka i Młody ;) Oddawaj to, ciotka!!! Nie, to nie, foch z przytupkiem. Ależ jestem piękny... i więcej jest na www.hess.fotosik.pl (ależ to jest bajer hihi)
hes. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Gazuś, a który golden to nie Pysio? :lol: hihi Ja ciągle i ciągle zapraszam do tej galerii (czy jak to się nazywa...), bo wrzuciłam przed chwilką ostatnią partię fotek. :) Zapraszam do oglądania.
madalenka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ty nie pokazuj tych slodziakow, bo ja nie moge serca w piersiach utrzymac - tak sie rwie .... :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Cudne:D
Mały Jasio i rodzinka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Bartek']Gratulacje, fajne fotki a piesek jeszcze fajniejszy :Dog_run: Pozdrawiam Bartek Witam.Nie ukrywam że jestem nowy na forum Dogomani.Bardzo podoba mi się ta galeria.Od bardzo dawna jesteśmy zakochani w Goldenkach.Wydaję mi się że wiemy już co nieco o tej przepięknej rasie ale jednocześnie jesteśmy ciekawi spostrzeżeń i porad właścicieli Goldenów.Mieliśmy kiedyś pieska niestety umarł ze starości.Od tej pory ciężko nam się zdecydować na nowego przyjaciela.Jest wiele pytań które chciałbym zadać właścicielom Goldenów.Chciałbym poklikać z kimś na otwartym forum niestety nie wiem jak to zrobić .Pozdrawiam wszystkich "Goldemaniaków"( i nie tylko). Jarosław Z Rodzinką. jarek.nowak@onet.eu
Gazuś Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Wystarczy zadawać pytania, wszczynać jakiś wątek, bądz "dopinac sie" do innych - wyatawowo, typy goldenów ;) Zapraszamy do dyskusji ! :lol: I witamy na forum!
cuciola Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 my dodalismy nowe fotki do prywatnej galerii :)
Tolutkowa Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='hes.']Madalenka fajna ta Młoda Twoja. :) Główka jest piękna. :) Tzn. bynajmniej w moim typie- lubię takie mocniejsze główki. ;) A ja daję swoje Kundliska... Ależ jestem piękny... i więcej jest na www.hess.fotosik.pl (ależ to jest bajer hihi) Ma rację! PIĘKNY! :loveu: :loveu: :loveu: . I taki dumny ;) . A sucz wygląda jakby chciała powiedzieć: Zrobiłam swoje. Patrzcie i podziwiajcie! :lol: . Miałam nadzieje na spotkanie w Poznaniu, ale jakoś sie uryliście ;) . Byliście w tym akademiku?
Gazuś Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='uchmanek']a mi nie wyswietla zadnych zdjec :( WKlej je na www.imageshack.us stamtąd weź link "hotlink for forum" w wklej ;)
hes. Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 "Ma rację! PIĘKNY! :loveu: :loveu: :loveu: . I taki dumny ;-) . A sucz wygląda jakby chciała powiedzieć: Zrobiłam swoje. Patrzcie i podziwiajcie! :lol: . Miałam nadzieje na spotkanie w Poznaniu, ale jakoś sie uryliście ;-) . Byliście w tym akademiku?" No ba hihi. :-) Będzie można tego cudownego faceta podziwiać jak debiutuje w Wałbrzychu (miejmy nadzieję!!! ale zobaczymy co za "kudzniak" z niego wyrośnie :-) ). Byliśmy na Światówce, ale ukryliśmy się całkowicie od d*** strony ringu. :lol: Żeby nie stresować psa tymi tłumami ktore sie zebrały przy wejściu na ring... :shake: Niestety nie byliśmy w Akademiku, bo w ostatniej chwili okazało się że mamy dodatkowe wydatki i niestety wyjazd na dwa dni to jeszcze dodatkowe pieniądze... byliśmy tylko w niedziele. :-) Ha ha a sucz, czyli Agusia- jeśli Ci o to chodziło, że jest mamą pieska- jest tylko jego daaaaaleką "ciotką" zupełnie niespokrewnioną (nie biorąc pod uwagę 4 pokolenia... :evil_lol: ). Także musiałaby się tam pojawić Bandziorka, żeby tak powiedzieć. :lol:
Recommended Posts