Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Cucii cóż to za olbrzym??? uważaj! bo zanosi się na olbrzymiego LABA!

Beluszka - cudowne zdjęcia, nadal jestem pod wrażeniem czarnulki:)

Karina - podziwiam! a psiak piękny.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cuciola napisał(a):
nowe fotki znowu u nas!
penelopa obawiam sie ze masz racje! chyba wzorzec przerosnie! i co wtedy?? :)

I nic, będzie dużym labkiem i tyle... jest śliczny!

Posted

wazne zebym ja go wyprowadzala na spacer a nie on mnie! dlatego codziennie sobie posluszenstwo cwiczymy klikerem :) mamy z tego ogromna frajde!

• 2 weeks later...
Posted

YUGATA zapraszam na forum labradory.info..tam mozesz pochwalic sie szczeniaczkami w dziale hodowla-szczeniaki chwalimy siie--

moj Yoghi jest po Qai Sable Blues od Himalajskeho Cedru..widze ze pewnie mamusia Yoghiego jest z tej samej hodowli czeskiej co ojciec twoich szczeniat.. :)

Posted

YUGATA napisał(a):
Bardzo przepraszam ja pierwszy raz weszłam tu na forum.jeszcze raz przepraszam.

Nie ma za co, poprostu uprzedziłysmy :)
Dawaj zdjęcia psiaczków! ;)

Posted

Dawno sie nie odzywalam. Ale wczoraj zrobilam sesje Freyi:D:D Moze monotonna, ale uwazam, ze niektore ujecia sa na prawde cool. :razz:

To troche popsulam, bo jest moj cien, ale to nie moja wina, ze obiekt zainteresowania Freyi sie tak ustawil... :lol:

Moj kochany pyszczek: :loveu:

Srednio udana proba ustawienia Freyi: ;)

Troche lepiej ustawiona:

A z tego zdjecia (no moze psa, na tym zdjeciu :eviltong: ) jestem szczegolnie dumna:

No, to by bylo na tyle ... Prosze o krytyke, bo juz dawno nic na nasz temat nie slyszalam! :cool3:

Posted

Madalenka fajna ta Młoda Twoja. :) Główka jest piękna. :) Tzn. bynajmniej w moim typie- lubię takie mocniejsze główki. ;)

A ja daję swoje Kundliska...
Ciotka i Młody ;)

Oddawaj to, ciotka!!!

Nie, to nie, foch z przytupkiem.

Ależ jestem piękny...

i więcej jest na www.hess.fotosik.pl (ależ to jest bajer hihi)

Posted

Gazuś, a który golden to nie Pysio? :lol: hihi

Ja ciągle i ciągle zapraszam do tej galerii (czy jak to się nazywa...), bo wrzuciłam przed chwilką ostatnią partię fotek. :) Zapraszam do oglądania.

Posted

[quote name='Bartek']Gratulacje, fajne fotki a piesek jeszcze fajniejszy :Dog_run:

Pozdrawiam
Bartek
Witam.Nie ukrywam że jestem nowy na forum Dogomani.Bardzo podoba mi się ta galeria.Od bardzo dawna jesteśmy zakochani w Goldenkach.Wydaję mi się że wiemy już co nieco o tej przepięknej rasie ale jednocześnie jesteśmy ciekawi spostrzeżeń i porad właścicieli Goldenów.Mieliśmy kiedyś pieska niestety umarł ze starości.Od tej pory ciężko nam się zdecydować na nowego przyjaciela.Jest wiele pytań które chciałbym zadać właścicielom Goldenów.Chciałbym poklikać z kimś na otwartym forum niestety nie wiem jak to zrobić .Pozdrawiam wszystkich "Goldemaniaków"( i nie tylko). Jarosław Z Rodzinką. jarek.nowak@onet.eu

Posted

Wystarczy zadawać pytania, wszczynać jakiś wątek, bądz "dopinac sie" do innych - wyatawowo, typy goldenów ;)
Zapraszamy do dyskusji ! :lol: I witamy na forum!

Posted

[quote name='hes.']Madalenka fajna ta Młoda Twoja. :) Główka jest piękna. :) Tzn. bynajmniej w moim typie- lubię takie mocniejsze główki. ;)

A ja daję swoje Kundliska...

Ależ jestem piękny...

i więcej jest na www.hess.fotosik.pl (ależ to jest bajer hihi)

Ma rację! PIĘKNY! :loveu: :loveu: :loveu: . I taki dumny ;) . A sucz wygląda jakby chciała powiedzieć: Zrobiłam swoje. Patrzcie i podziwiajcie! :lol: . Miałam nadzieje na spotkanie w Poznaniu, ale jakoś sie uryliście ;) . Byliście w tym akademiku?

Posted

"Ma rację! PIĘKNY! :loveu: :loveu: :loveu: . I taki dumny ;-) . A sucz wygląda jakby chciała powiedzieć: Zrobiłam swoje. Patrzcie i podziwiajcie! :lol: . Miałam nadzieje na spotkanie w Poznaniu, ale jakoś sie uryliście ;-) . Byliście w tym akademiku?"
No ba hihi. :-) Będzie można tego cudownego faceta podziwiać jak debiutuje w Wałbrzychu (miejmy nadzieję!!! ale zobaczymy co za "kudzniak" z niego wyrośnie :-) ).
Byliśmy na Światówce, ale ukryliśmy się całkowicie od d*** strony ringu. :lol: Żeby nie stresować psa tymi tłumami ktore sie zebrały przy wejściu na ring... :shake:
Niestety nie byliśmy w Akademiku, bo w ostatniej chwili okazało się że mamy dodatkowe wydatki i niestety wyjazd na dwa dni to jeszcze dodatkowe pieniądze... byliśmy tylko w niedziele. :-)

Ha ha a sucz, czyli Agusia- jeśli Ci o to chodziło, że jest mamą pieska- jest tylko jego daaaaaleką "ciotką" zupełnie niespokrewnioną (nie biorąc pod uwagę 4 pokolenia... :evil_lol: ). Także musiałaby się tam pojawić Bandziorka, żeby tak powiedzieć. :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...