Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, czy będzie wystawiana. Zupełnie na tym się nie znam. Nie wiem co, gdzie i jak. No i po co? To jest mój pierwszy pies rasowy, stąd moja niewiedza. Na razie czytam książki o zachowaniach psów, ich wychowywaniu, żywieniu, zdrowiu itd,. No ale zobaczymy.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Masz jeszcze czas, żeby się zorientować i podjąć odpowiednią decyzję. Tutaj na forum można dowiedzieć się wszystkiego.

Powodzenia

Posted

Nie wybierałem. Nie znam się na hodowlach... Ktoś inny ją nabył (i nie wiem czym się kierował), ja ją dostałem... Bańka jest teraz kochana niezależnie z jakiej hodowli by pochodziła.

Posted

Na forum już jakiś czas jestem ale dopiero teraz umieszczam zdjęcia Maxa.

najpierw jak miał 5 miesięcy

87114.jpg

87115.jpg

A to już Max jak ma 9 miesięcy

87116.jpg

87117.jpg

87118.jpg

Mam nadzieję, że sie podobają.

Posted

Zamęcze was, ale to już ostatnie.

O jaka kość (a jaki po niej chory byłem!)

87167.jpg

Może wam się wydaje, że niewygodnie...

87168.jpg

No i nie mogę zapomnieć o kumplu: dalmatyńczyk o imieniu Tobi

87212.jpg

87213.jpg

No i na koniec portrecik

87171.jpg

Posted

icemanko fotki przeslodkie Maxiu jest super :angel: . Dzis mialam okazje go zobaczyc na zywo :D . I mysle ze Suzi do gustu przypadl 8) bo jest naprawdem swietny. Tylko nie wiem czemu wczesniejsze fotki mi sie nie otwieraja :( .

mam nadzieje ze to nie ostatanie Nasze spotkanie.

Buzka dla Maxia :buzi:

Ja poprosze wiecej fotek Maxia i Banki oczywiscie -przepiekne malenstwo (kto by pomyslal ze Nasze pociechy jeszcze nie dawno takie male byly :roll: )

Posted

fotki cudne!!!

radek, ty mi powiedz, jakim aparatem robiłeś te fotki?? i czy masz jakiś filtr na obiektywie, bo niesamowite jest światło... a może ty się zajmujesz zawodowo fotografią :roll: ??

Posted

Macius fotki sa przesliczne, a psiaczek przeslodki :angel: :angel: :angel:

Ale mam prosbe zmnijesz troszke te fotki, ulatwi to ogladanie i napewno zaden moderator sie nie przyczepi :wink: .

W regulaminie jest napisane ile fotki powinny miec rozdzielczosci

Posted

to byl moj debiut z wstawaniem fotek i odrazu sorki za ta rozdzielczosc Ale czlowiek na bledach sie uczy :) Mam nadzieje ze moderator poprawi to i sunie to czesc nie opisana bo sie powtarzaje te fotki 2 razy

Posted

Macius dzieki :angel: teraz sa super :D . Teraz juz wiesz ile powinny miec wiec mozesz wrzucac dalej 8) ...licze na to :wink:

Radek jeszcze kcemy :angel: :angel: :angel: jest przepiekna taki cukiereczek :oops:

Posted

Dla tych co nie wierza, ze labrador moze wykapac sie w byle czym - nawet... w kaluzy!

_348398_n.jpg

Im wiecej blota, tym lepiej!

_348399_n.jpg

pieknie wygladam, nieprawdaz? ;)

Posted

starbi labus wyglada super :angel: :angel: :angel: ladne macie poczatki :wink: z woda. Moja Suzi zaczela plywac dopiero jak skonczyla 6 m-c i teraz dopiero zaczynaja jej sie takie rzeczy podobac :wink:

Posted

A no w Piekarach:)

O jaka szkoda ze nei wiem jak zamieszczeć fotki- też bym dodała zdjęcia mojej diablicy 4 miesięcznej:)

A tak poza tym- piękne pieski- jestem tu zupełnie nowa i nie mogłam się powstrzymać zeby całej galerii nie zobaczyć:)

:D :D :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...