aleb Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No, straszny byczek z niego :) cuci jeszcze 10 kg Yoghusiowi może przybyć ;) To dopiero będzie byczek
cuciola Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 moim zdaniem to on okolo 38 kg bedzie spokojnie jak bedzie dorosly! znam takie laby,a wcale grube nie sa.Z tego co wiem standard nic na temat wagi nie mowi.Jest tylko wzrot okreslony
karina1002 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 hmm, chcę wstawić zdjęcia swego Jonatana, ale nie wiem jak :). jest gdzieś jakis opis jak to się robi?
karina1002 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Po przeczytaniu instrukcji, dochodze do wniosku, ze to robota nie na dzisiaj :)
cuciola Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 jak chcesz wyslij mi zdjecia na maila deman@interia.pl i ja je potem wkleje :) szybiutko bedzie!
URIA Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 O Madre! Dopiero teraz wpadłam i zobaczyłam foty - [SIZE="5"]HES - JAKIE CUDEńKA:loveu: ! Cucci - faktycznie kawał chłopa z Yoghiego:evil_lol: Niedługo to już na kolanka nie wlezie tak jak na tym zdjęciu:diabloti:
karina1002 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='cuciola']jak chcesz wyslij mi zdjecia na maila deman@interia.pl i ja je potem wkleje :) szybiutko bedzie! Dzieki bardzo, zaraz podeślę :)
beluszka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A oto i kolejna porcja moich jesiennych pociech ;) http://images3.fotosik.pl/226/bfb0a83c30f7e3dc.jpg http://images1.fotosik.pl/235/078fed3ea2a422e9.jpg http://images4.fotosik.pl/189/3bd438020952a0b4.jpg http://images2.fotosik.pl/226/c3080a73b87ddfb4.jpg
cuciola Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Beluszka jak zwykle zdjecia fantastyczne! sama klasa! a ja wklejam zdjecia od kariny1002
Tolutkowa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='cuciola']Beluszka jak zwykle zdjecia fantastyczne! sama klasa! a ja wklejam zdjecia od kariny1002 Jaka słodzizna :loveu: ! Karina masz cudnego chłopaka!
karina1002 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Chłopak jest cudny, trochę zdjęcia się przeterminowały, bo już nie ma jednego kła (wybił sobie biedulka). I co, nie widać, ze jest ślepy, nie? Tylko tak łebek do góry podnosi jakby czegoś szukał. Kiedyś przyjechał do nas facet-elektryk i Jonatan siedzi przed domem i słucha co się dzieje na podwórku. A facet na to : A co on takiego w niebie widzi, że cały czas się patrzy ??:lol: Cuciola, dzięki za wklejenie zdjęć. Baardzo.
karina1002 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Beluszka, jak patrze na czarne labradorki to coraz bardziej mi się podobają. Strasznie sliczna sierść. Piękne psiaki.
cuciola Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 karina no a komu sie labradorki nie podobaja! chcialabys kiedys powiekszyc stadko?
karina1002 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='aleb']karina a jak ona sobie wybił zęba? Eee, wybił sobie podczas zabawy. Jonatan ślepak może i jest, ale z charakteru jest jak czołg :lol:. On sobie nie zdaje sprawy z tego, że jest inny więc bawi się jak każdy psiak. A jak zaczyna się bawić, to zapomina, że gdzieś coś stoi już od dwóch lat i powinien uważać i dostaje tzw. "małpiego rozumu". No i podczas zabawy, odskoczył i trafił na deskę i akurat tym kłem w deskę rąbnął. Całe podwórko było we krwi, dom wyglądał jakbyśmy świnie zarżnęli. Pojechaliśmy do weta, usunął korzeń i tak już zostało. Teraz mu przez tą dziurę język "wylata":razz: . To oczywiście nasza wina, że rabnął, bo nie powinnismy się bawić przy samym domu. Teraz staramy się od razu na łąkę wychodzić gdzie może sobie polatać. Ale zanim dojdzie do tej łąki, to czasami skacze jak wariat i nie pamięta, że jest samochód, ściana itd.
karina1002 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cuciola, dzięki za wklejenie zdjęć baardzo. Stadko na pewno powiększymy chocby ze wzgledu na Jonatana, żeby miał kolegę do zabawy. Mieliśmy goldka zarezerwowanego tej jesieni, ale neistety psak umarł, bo miał wadę serca (mam jakieś przyciaganie do chorych zwięrząt). A przez operację oka Jonatana i teraz te nerki nie mieliśmy głowy do nowego psiaka. Poczekamy do wiosny, zrobimy ogrodzenie i pewnie stadko się powiększy.
aleb Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Biedak... A poza tym to on jest naprawdę śliczny i fajnie daje do góry główkę :) Wygląda jakby wyczuł obiadek w powietrzu :) Śliczny jest!
Tolutkowa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='karina1002']Eee, wybił sobie podczas zabawy. Jonatan ślepak może i jest, ale z charakteru jest jak czołg :lol:. quote] Bidula kochana ! IWygląda na szczęśliwego faceta! I ma przyjaciela kocura! Tolek ma takiego kociego kumpla u mojej mamy. Ziutek jest absolutnie zakochany w Tolku, a Tolek, głupol jeden, myśli, że wszystkie koty są takie i leci do każdego na podwórku witać się! Biedne kocurki, widząc takie rozpędzone 40 kg, wieją na drzewa, płoty i dachy w tempie wręcz olimpijskim :lol: ! A Tolutek stoi ogłupiały jakby się zastanawiał czy to taka zabawa i on też wdrapać się powinien :evil_lol: !
cuciola Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Stadko na pewno powiększymy chocby ze wzgledu na Jonatana, żeby miał kolegę do zabawy. labcia najlepiej przygarnijcie..teraz taki wysyp w schronisku :(
cuciola Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 jak chcecie wiecej fotek to zapraszam do galerii
aleb Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ale mu się oczka świecą, czyżby to wampir? :lol: :razz:
Recommended Posts