Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Co prawda jeszcze nie mieszka ze mna :( ale juz moge wklejac fotki :)

zdjecia z 3 i 4 tygodnia zycia Goldka - Blue Echo -

2.7 kg :))))

Jestem podekscytowany jak normalnie malym dzieckiem :)))))

Posted

Oj dawno mnie tu nie było! Wszystko przez to, że nie dostaję powiadomień o postach i żyję w nieswiadomości co sie na dgm dzieje.
Psiaki cudne. Penelopa Ptyś prze-przystojny! Madzia - boskie foty - fakt, że para z nich idealna.
No i blue eco - :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jaki przecudowny maly słodziak! Kiedy będzie z Tobą? A no i zapomniałam dodać, że jak już będzie z Tobą to faktycznie będzie jak z małym dzieckiem - jedzonko co 3/4h, wstawanie w nocy, masowane brzuszka po jedzeniu, zasikane mieszkanie - sama radość:D

Pozdrawiam cieplutko;)

Posted

Uria - 10 listopada zawita w moje progi...
Tymczasem co wekend pokonuje 360km by zobaczyc mojego dostojnego przyszlego obsikiwacza :)

Obecnie jestem w fazie czytania o wszystkim co jest zwiazane ze szczeniakami (7ksiazek na tydzien hehehe) przejolem sie niezmiernie :)

Jedyny problem jest taki, ze mieszkam w polnocnej czesci UK i trudno tu o kupno odpowiednich kosci do diety BARFowej... Choc moj angielski jest ok to musze postudiowac nazwy poszczegolnych mies i gatunkow a nastepnie zaprzyjaznic sie z rzeznikami.

TO bedzie wielki dzien :) w tym samym dniu kot mojej dziewczyny zostanie przywieziony z PL po 6 miesiecznej kwarantannie... Nagle znow zrobi sie galimatias w domu a nieskalany porzadek zamieni sie w zoo pelne wszystkiego co przyprawia nas o usmiech :)

P.s. Gdzie daja takie fajne liczniki zywota sikaczy jak w Twoim podpisie ?

Posted

Laverna napisał(a):
mozna zdjec nie wklejac a podac adres??? wczoraj uporalam sie ze zdjeciami ze ostatniego jesiennego spacerku.
Wszystko na stronie
www.teqila.bloog.pl

Pozdrawiam serdecznie

Śliczne zdjęcia w Blogu - pozwoliłam sobie też skorzystać z zaproszenia. A nie myślałaś o umieszczeniu adresu do swojego Bloga w podpisie.

Posted

Chyba umiescze adres w podpisie:)
Teqila ma dzis 5 miesiecy i 6 dni, migiem rośnie. Zdjęcia z jesiennego spacrku sa z Parku Chorzowskiego! Jesien jest cudna, a taki spacer z aparatem foto, to dluga wyprawa... zwłaszcza przy ujęciach w ruchu ;P

Na propozycje wszlekich spacerków- jestem na TAk

Pozdrawiam seredecznie :):)

Posted

To ja może Wam pokaże moje Dzieci (te duże i małe)? ;-) Teraz tylko trójka została, buuu... :-(

Luna&Aga

Aga

i Dzieci

Algida

Banty i Jej Dziecko :-)

Zjem Cię!

Posted

Bozie kochany!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jak na nie patrze, to juz sie nie moge doczekac, az sie kiedys sama dochowam! :razz: A kiedys, predzej czy pozniej, na pewno to nastapi. :lol: Jejku!! Gdzie mieszkasz? Chyba wpadne schrupac towarzystwo! :eating:

Posted

:loveu: Rozwaliłaś mnie tymi fotami! CUDEŃKA!!!!!! Chyba czas bym została babcią, pragnę już wnuki posiadać! Tylko raczej Tolek niczego mi nie urodzi :evil_lol: ! Czy Wy jesteście z Gangu Goldena? Algida, Banty .... zgadzałoby się.

Posted

Laverna napisał(a):
Chyba umiescze adres w podpisie:)
Teqila ma dzis 5 miesiecy i 6 dni, migiem rośnie. Zdjęcia z jesiennego spacrku sa z Parku Chorzowskiego! Jesien jest cudna, a taki spacer z aparatem foto, to dluga wyprawa... zwłaszcza przy ujęciach w ruchu ;P

Na propozycje wszlekich spacerków- jestem na TAk

Pozdrawiam seredecznie :):)

A czy to z Teqilą bawiła się moja Atenka do miesiąca temu w parku chorzowskim na Polach Marsowych? Pamiętam, że był wtedy taki psiak dorosły goldenek, który delikatnie mówiąc wszystkie inne chciał bardzo molestować :cool3:
Moja ruda szalała wtedy ze szczeniaczkiem goldenka (który pięknie aportował:loveu:) o imieniu Teqila - to chyba nie ma takich za dużo?
A pan od dorosłego goldena wygłaszał swoje mądrości o wychowywaniu psiaka, a swojego trzymał na kolczatce i mnie roznosiło:angryy: dlatego się nie udzielałam w rozmowie, a tylko z koleżanką patrzałyśmy jak się psiaki bawią.
Na koniec Teqila chciała iść z naszą Atenką i musieliśmy czekać aż ją zapniecie - to Wy?

Posted

Tak my jesteśmy Gangsterzy. :evil_lol:

A Maluchy- pewno, pociecha ogromna, niekiedy umią rozbroić człowieka, ale też i doprowadzić do rzadkiego stanu o podłożu nerwowym wśród goldeniarzy- czyli chęć zabicia wszystkich goldenów tego świata. :lol: Ale przechodzi bardzo szybko, nawet bez tabletek, czy innych miksturek. :loveu:

Posted

hes - dzieciaki przecudowne :loveu: przesłodkie :loveu: i przeurocze :loveu: a zdjęcia REWELACYJNE!!! coś mi się wydaje, że masz niezły sprzęcik do pstrykania :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...