blue_eco Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Co prawda jeszcze nie mieszka ze mna :( ale juz moge wklejac fotki :) zdjecia z 3 i 4 tygodnia zycia Goldka - Blue Echo - 2.7 kg :)))) Jestem podekscytowany jak normalnie malym dzieckiem :)))))
URIA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Oj dawno mnie tu nie było! Wszystko przez to, że nie dostaję powiadomień o postach i żyję w nieswiadomości co sie na dgm dzieje. Psiaki cudne. Penelopa Ptyś prze-przystojny! Madzia - boskie foty - fakt, że para z nich idealna. No i blue eco - :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jaki przecudowny maly słodziak! Kiedy będzie z Tobą? A no i zapomniałam dodać, że jak już będzie z Tobą to faktycznie będzie jak z małym dzieckiem - jedzonko co 3/4h, wstawanie w nocy, masowane brzuszka po jedzeniu, zasikane mieszkanie - sama radość:D Pozdrawiam cieplutko;)
blue_eco Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Uria - 10 listopada zawita w moje progi... Tymczasem co wekend pokonuje 360km by zobaczyc mojego dostojnego przyszlego obsikiwacza :) Obecnie jestem w fazie czytania o wszystkim co jest zwiazane ze szczeniakami (7ksiazek na tydzien hehehe) przejolem sie niezmiernie :) Jedyny problem jest taki, ze mieszkam w polnocnej czesci UK i trudno tu o kupno odpowiednich kosci do diety BARFowej... Choc moj angielski jest ok to musze postudiowac nazwy poszczegolnych mies i gatunkow a nastepnie zaprzyjaznic sie z rzeznikami. TO bedzie wielki dzien :) w tym samym dniu kot mojej dziewczyny zostanie przywieziony z PL po 6 miesiecznej kwarantannie... Nagle znow zrobi sie galimatias w domu a nieskalany porzadek zamieni sie w zoo pelne wszystkiego co przyprawia nas o usmiech :) P.s. Gdzie daja takie fajne liczniki zywota sikaczy jak w Twoim podpisie ?
aleb Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 blue_eco ale śliczności :loveu: Piękny maluszek :)
Laverna Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 mozna zdjec nie wklejac a podac adres??? wczoraj uporalam sie ze zdjeciami ze ostatniego jesiennego spacerku. Wszystko na stronie www.teqila.bloog.pl Pozdrawiam serdecznie
Czoko Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Laverna napisał(a):mozna zdjec nie wklejac a podac adres??? wczoraj uporalam sie ze zdjeciami ze ostatniego jesiennego spacerku. Wszystko na stronie www.teqila.bloog.pl Pozdrawiam serdecznie Śliczne zdjęcia w Blogu - pozwoliłam sobie też skorzystać z zaproszenia. A nie myślałaś o umieszczeniu adresu do swojego Bloga w podpisie.
cuciola Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 super fotki! widze ze jestes z mojego rodzinnego miasta z Katowic :) w jakim wieku masz psinke? napisz cos wiecej o niej!
Laverna Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Chyba umiescze adres w podpisie:) Teqila ma dzis 5 miesiecy i 6 dni, migiem rośnie. Zdjęcia z jesiennego spacrku sa z Parku Chorzowskiego! Jesien jest cudna, a taki spacer z aparatem foto, to dluga wyprawa... zwłaszcza przy ujęciach w ruchu ;P Na propozycje wszlekich spacerków- jestem na TAk Pozdrawiam seredecznie :):)
hes. Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 To ja może Wam pokaże moje Dzieci (te duże i małe)? ;-) Teraz tylko trójka została, buuu... :-( Luna&Aga Aga i Dzieci Algida Banty i Jej Dziecko :-) Zjem Cię!
madalenka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Bozie kochany!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jak na nie patrze, to juz sie nie moge doczekac, az sie kiedys sama dochowam! :razz: A kiedys, predzej czy pozniej, na pewno to nastapi. :lol: Jejku!! Gdzie mieszkasz? Chyba wpadne schrupac towarzystwo! :eating:
aaliw Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 hes cudowne maluchy :loveu::loveu::loveu: Mozna patrzec na te zdjecia godzinami :loveu:
Laverna Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Rewelacyjne zdjecia- przesłodkich maleństw!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudo!!!!:)
Tolutkowa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 :loveu: Rozwaliłaś mnie tymi fotami! CUDEŃKA!!!!!! Chyba czas bym została babcią, pragnę już wnuki posiadać! Tylko raczej Tolek niczego mi nie urodzi :evil_lol: ! Czy Wy jesteście z Gangu Goldena? Algida, Banty .... zgadzałoby się.
Imanca Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Laverna napisał(a):Chyba umiescze adres w podpisie:) Teqila ma dzis 5 miesiecy i 6 dni, migiem rośnie. Zdjęcia z jesiennego spacrku sa z Parku Chorzowskiego! Jesien jest cudna, a taki spacer z aparatem foto, to dluga wyprawa... zwłaszcza przy ujęciach w ruchu ;P Na propozycje wszlekich spacerków- jestem na TAk Pozdrawiam seredecznie :):) A czy to z Teqilą bawiła się moja Atenka do miesiąca temu w parku chorzowskim na Polach Marsowych? Pamiętam, że był wtedy taki psiak dorosły goldenek, który delikatnie mówiąc wszystkie inne chciał bardzo molestować :cool3: Moja ruda szalała wtedy ze szczeniaczkiem goldenka (który pięknie aportował:loveu:) o imieniu Teqila - to chyba nie ma takich za dużo? A pan od dorosłego goldena wygłaszał swoje mądrości o wychowywaniu psiaka, a swojego trzymał na kolczatce i mnie roznosiło:angryy: dlatego się nie udzielałam w rozmowie, a tylko z koleżanką patrzałyśmy jak się psiaki bawią. Na koniec Teqila chciała iść z naszą Atenką i musieliśmy czekać aż ją zapniecie - to Wy?
aleb Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 hes jeszcze raz, świetne fotki ;) :) Laverna to ty z Katowic? :) Czemu ja nic nie wiem? :razz:
hes. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Tak my jesteśmy Gangsterzy. :evil_lol: A Maluchy- pewno, pociecha ogromna, niekiedy umią rozbroić człowieka, ale też i doprowadzić do rzadkiego stanu o podłożu nerwowym wśród goldeniarzy- czyli chęć zabicia wszystkich goldenów tego świata. :lol: Ale przechodzi bardzo szybko, nawet bez tabletek, czy innych miksturek. :loveu:
kathie Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 hes - dzieciaki przecudowne :loveu: przesłodkie :loveu: i przeurocze :loveu: a zdjęcia REWELACYJNE!!! coś mi się wydaje, że masz niezły sprzęcik do pstrykania :cool3:
madalenka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No prosze, jak rosnie! On genialnie do Ciebie pasuje Cucci. :lol: Piekny :D
aleb Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 hehe fajne zdjęcia cuci :) I w ogóle duzy z niego byczek się robi :)
madalenka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Hmmm ... jakby to ujac ... emanujecie tymi samymi uczuciami ... Zreszta na tym zdjeciu tak pieknie sie zgraliscie http://images2.fotosik.pl/219/3b6a8a4b3aa4d8da.jpg . No co tu duzo mowic ... :eviltong:
Recommended Posts