metka Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 No to my się również wrzucamy ;). Najnowsze fotki Temidki- ( 4 miechy :)) a'la foka 8) ( pierwszy raz w wodzie :D) wracająca jak najdłuższą drogą do brzegu :lol: spacerek brzegiem :wink: temi aportująca :wink: temi wpatrująca się w kaczki :D znowu płynieee z patysiem :lol: zawzięty z niej pływak 8) i to baaaaardzo no i wreszcie trza się otrzepać :) A TERAZ MAŁA SESJA DOMOWA : wraaaauł!!!! :evilbat: grzeczna ze mnie dziewczynka :) dobranoooc!!!!! :) :lol: :D
Water Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Metka, a mozesz powiedziec gdzie jest taki piekny teren dla pieskow w Warszawie??
metka Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 gocław, gocław :angel: poza tym jeszcze jest duuuzo miejsc... hmmm...np. jeziorko czerniakowskie, pola mokotowskie... bagno Jacka ( :evil: - moja Temi se tam łapę przecieła : :evil: ) - dla tych co są z wesołej... a Ty water masz też goldenka, albo labka???
Water Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Jeszcze nie mam, ale przymierzam sie do kupna nowego pieska i najbardziej jestem przekonana wlasnie do goldenka lub labka. :)
Water Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Taak. :) jednak musze jeszcze moja mamę do tego przekonac; uważa, że to 'duże' psy, a ja tłumaczę, że nie 'duże', tylko 'średnie'. Mój tata jest ewentualnie za, więc jestem dobrej myśli. 8) lekkiego off'a zrobilam chyba w galerii heh
Kociak85 Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Witam :) a to moja suczka jeszcze u hodowcy. Jadę po nią jutro, więc w tym tygodniu wkleję pewnie jeszcze jakieś inne fotki tej czekoladowej piękności. Aha! Wabi się Luna ;)
Toffi Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Pychotka :) Można by ją zchrupać :eating: Niech się dobrze chowa :ylsuper:
Water Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Jest po prostu przepiękna. :) I jakie ma wielkie łapy hi hi.
argo Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Czekoladowa sunia jest wręcz OSZAŁAMIAJĄCO 'pikna' :lol: A wieeeesz, że będzie miała 'zielonkawo - szmaragdowe' oczy? :roll: :lol: Witaaaaj 'mulatko' :wink: :lol: :D
Rybka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Uwaga wrzucam zdjecia z wyjazdu 4 dniowego (28 - 31 sierpnia). Milego ogladania :D . A gdzie bylismy :hmmmm: tego wlasnie nie wiem. Wiem tylko ze ostatniego dnia bylismy niedaleko Szczytna. Reszta wyjazdu jest blizej nie okreslona :wink: . Suzi zadebiutowala w jedzeniu kup konskich :o , zajadala sie nimi jakby to swierze miecho bylo. Pogonila pare kur i chciala dorwac koguta. Ale ogolnie wyjazd sie udal :D Suzi odpoczywa nad rzeka Świder Odczepcie sie ode mnie :wink: ..... bo staje sie coraz to grozniejsza :evilbat: i moge ugrysc jak.... ..nie dostane browara :wink: Ale jak juz dostane piwko :lol: ....to ide spac z panem :wink: znow nad rzeczka :lol: szukam, szukam... moze znajde jakis kamyk :D potrecik poszczekam troche 8) ... ...potem odpoczne A to juz mazury gdzie bylismy jeden dzien :D , woda musiala byc grana :wink: Pozdrawiam, Rybka i Suzi
Betty Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Rybka super zdjecia!! Widze ze Suzi chyba nurkuje:) Beti jak była z nami na mazurach to skakała z pomostu do wody i calutka sie moczyła, bardzo jej sie to podobało:) Asia Jacek i Beti
Rybka Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Rybka super zdjecia!! Widze ze Suzi chyba nurkuje:) Beti jak była z nami na mazurach to skakała z pomostu do wody i calutka sie moczyła, bardzo jej sie to podobało:)Asia Jacek i Beti Suzi dopiero do wody przekonala sie 2 m-c temu :D , wiec Wy jestescie w tym lepsi :wink: . Suzi z pomostu tez skakala, super sprawa :D . Ale ciezko bylo fotke zrobic :wink: . A nurkowac Suzi troszke nurkuje - hehehe smiesznie to wyglada w rzeczywistosci :lol: . Pozdrawiam, Rybka i Suzi
Krystynah Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Argo! Skad wiesz jaki kolor oczu ma/bedzie miala ta czekoladowa suczka????Przeciez na zdjeciu tego nie widac.
argo Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Nooo - :D - jednak cuśkolwiek widać :roll: Wszystkie 'czekolady', które widziałem miały zielonkawe oczy. W opisie rasy - http://www.royal-canin.pl/pdf/publikacje/pl/Labrador_prestige/Labrador_prestige_14.pdf - można przeczytać : oczy - kolor kasztanowy lub zielonkawy. Ja osobiście uwielbiam zielonkawy odcień oczu. :roll: Więc 'tak' mi sie napisało o malutkiej czekoladce. :lol:
argo Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Krystynach A swoją drogą ciekawe jakie ślipia będzie miała czekoladka. No ale jest ich baaardzo niewiele - jak sama podałaś rodzi się ich 7% :roll: Jako hodowca masz pewnie i inne doświadczenia. 8) Jaki zatem kolor 'obstawiasz'?
Krystynah Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Ale to nie ma co obstawiac tylko wystarczy zobaczyc. 8 tyg szczeniakowi to juz sie raczej kolor oczu nie zmieni. Czekolady maja przerozne kolory oczu ; od jasniutko cytrynowych przez zolte, miodowe, brazowe po piwne. Oczywiscie im ciemniejsze oko i pigment (powieki, fafle nos) u czekolady tym lepiej. Zdecydowanie najbrzydziej wygladaja bardzo ciemne czekolady z jasnymi oczami. tak wygladaja brazowe oczy mojej RUDEJ http://www.labradory.pl/img/ruda5.jpg i nieco jasniejsze jej brata BAZYLA http://www.labradory.pl/img/Bazyl_dostrony.jpg W linku ktory podales sa bzdury a nie wzorzec labradora :-( Wzorzec FCI (czyli ten ktory nas obowiazuje) mowi na temat oczu : "Oczy średniej wielkości, wyrażające inteligencje i dobry charakter. Kolor brązowy od ciemnokasztanowego do orzechowego" pozdrawiam Krystyna
argo Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 W linku ktory podales sa bzdury a nie wzorzec labradora :oops: :wink: Cóż - skoro 'wystawiasz' psy to lepiej się orientujesz w niuansach. MNIE " TO" lata ... 8) :wink: :wink: :roll: nooo .... centymetr w tą czy w tamtą, ogólne wrażenie :roll: baaardziej czy mniej cytrynowy czyli 'zielonkawy' kolor oczu :oops: :-? itd. itp ... :wink: BTW - na wszelki przypadek powtarzam linka :lol: > http://www.royal-canin.pl MNIE interesuje - przede wszystkim - 'charakter' psiura, racjonalne zywienie, zapewnienie Jemu odpowiednich podniet fizycznych i psychicznych oraz przestrzeganie kalendarza koniecznych szczepien i przeglądów weterynaryjnych. :roll: 8) A jeśli chcesz polemizować w sprawie WZORCA z Royal Canin to ... 8) Twoja sprawa. :lol: A swoją drogą ciekawe dlaczego ICH 'wzorzec' rózni się od tego, na który TY sie powołujesz. Myślę, że Wszyscy, na Dogo, z wielkim zainteresowaniem przeczytaja Twoją opinię w tej sprawie. :hand:
starbi Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Pierwsze, jeszcze ciepłe zdjęcia Megi :) Czy można mnie nie pokochać? lekcja śpiewu :) W szafie jest fajnie!
Bila Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Ślicznota. Rok temu też miałam takie maleństwo. Szkoda, że tak szybko rosną.. :(
Madziorek Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Czy można mnie nie pokochać? Nie można :iloveyou: . Śliczności :D .
Recommended Posts