metka Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 hej! ja to ostatnie zdjęcie już gdzieś widziałam :roll: LENA to siostra Temisi??? Tekila o ile się nie myle , tak???
Rybka Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Witam, dzis wrzuce kilka fotek Suzi z pierwszych lekcji szkolenia :) . Milego ogladania Suzi udaje ze sie slucha :wink: A to juz dzisiejsze szkolenie z drugim wlascicielem :wink: Bylo dzis tak strasznie goraco, ze odrazu po szkoleniu Suzi musiala sie wykapac w jeziorku :lol: Nio i na koniec jeden portrecik :D Pozdrawiam, Rybka i Suzi
jare1 Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Muszę porozmawiać o prawach autorskich z pewnymi kobietami :D :D , bo potem jestem łatwo rozpoznawalny ze swoim pieskiem :D
jare1 Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Skoro jesteś taka sprytna, to powiedz z kim się Lena spotkała, z kim poszła na spacer i z kim buszowała w zbożu? :D :wink:
jare1 Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 hmm... chyba tak :D Jak tam wklejanie zdjęcia? pw doszły?
metka Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 no to ja się nareszcie mogę pochwalić moim suczydłem :P :D no więc zaczynamy :D TEMISIA JUŻ PIERWSZEGO DNIA POLUBIŁĄ TRAWKĘ :) CZASAMI LUBI SOBIE ZAPOLOWAĆ... PO POLOWANIU ZWIJA SIĘ W MAŁY KŁĘBUSZEK :D I DZIWIĄ JĄ RÓŻNE RZECZY... :) PRAWIE UMIE POZOWAĆ... I ZE SMAKIEM SIĘ OBLIZUJE :P MYŚLI ŻE SWOIMI OCZĘTAMI MNIE UBŁAGA... I WEJDZIE NA FOTEL... LUBI SIĘ BAWIĆ Z MOJĄ SIOSTRĄ :P CZASAMI NAPRAWDĘ INTENSYWNIE MYŚLI... I CHYBA POTEM COŚ WIE... 8) ( W KOŃCU MA TO PO MNIE :oops: ) NO I OCZYWIŚCIE MAŁY Z NIEJ PISZCZOSZEK :lol: LUBI SPAĆ POD STOŁEM... PATRZY NIEKIEDY Z PODE ŁBA :) BO JEST ZŁA , ŻE TYLKO NA PANELACH SIĘ WYRÓŻNIA... A JAK SIEDZI NA TAKICH PŁYTKACH TO JUŻ NIE... ZA TO SWOJE"WIĘZIENIE" UWIELBIA :) NO I ZNOWU BAJERUJE TYMI CUDNYMI OCZĘTAMI8) A JAK SIĘ PRZYPADKIEM NIE UDA, TO ZASTANAWIA SIĘ DLACZEGO :) :o NO A POTEM ŚPI NA KOCYKU W SWOJEJ UKOCHANEJ POZIE :) NO I ZNOWU BIEGNIE NA TRAWKĘ, ŻEBY SIĘ POBAWIĆ... NO , A NA KONIEC PIKNIE SIĘ PRZED WAMI KŁANIA :D pozdrawiamy :D :D :D a no i zapomniałabym podziękować jare 1 :) za to , że mnie oświecił , że da się zmienić pliki na inny format :) i poszperałam, popatrzyłam i fotki są :D dzięki i buziaki dla Lenki :* ( jakie to rymowne :D)
Niebieska Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Sunia jest po prostu cudowna a szczególnie podoba mi się drugie zdjęcie :lol: Ucałuj ją ode mnie w tą słodziutką mordeczkę
metka Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 jeju jeju :D :oops: :oops: :oops: :oops: dzięki Niebieska :lol: :lol: :lol: temi z zachwytu nad komplementem też aż się różowa zrobiła :D ( no...prawie różowa :D)
jare1 Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Widzę, że Ci nieźle poszło. Ale jest co pokazywać (śliczna jest (no i te oczęta)) Będę się też musiał przyzwyczaić do Twojego nowego wizerunku (chociaż drapiący się piesek po uszku też był niezły - łatwo Cię było po nim namierzyć). Powodzenia przy stronie.
jare1 Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Właśnie wróciliśmy z odwiedzin u Muzzy (obecnie Moby), niestety nie miałem aparatu więc nie mam się czym pochwalić. Psisko z niego wyrosło, a to jeszcze szczeniak jest (14m) - jada puppy. Nic nie wiedzieli o Magii, nie mają netu, będą mieć w październiku, to na pewno się przyłączą. Jeszcze parę moich zdjęć z poznania siostrzyczki
Rybka Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Uwaga o to i zdjecia z imprezki "Dzien z Ogonem" ktora odbyla sie dzis w Warszawie na Polach Mokotowskich :D :D . Milego ogladania Klub Milosnikow Goldena przed wejscie na scene :) Przedstawienie piesków i lekkie zamieszanie :wink: Nie ktore goledny juz mialy dosc sceny :-? Namiot Klubu :lol: Pokaz posluszenstwa :) Aport Troche wody dla ochlody :wink: Konkurs rysunkowy :wink: dla dzieci Jak widac szczeniaki juz mialy dosc Znow namiot Klubu i klubowicze :wink: Pozdrawiam, Rybka i Suzi
Niebieska Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Super zdjęcia i super pieski! Stałam koło Was przy sadzawce jak się pieski kąpały :D Szkoda że nie wiedziałam że Ty to Ty :D W ogóle impreza mi się podobała, pogoda dopisała, weszłam nawet na tor do agility i nakłoniłam moją suczkę, żeby przeskoczyła jedną przeszkodę, która była ustawiona na najniższej wysokości :roflt:
Rybka Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Hehe jaki ten swiat maly :) . Suzi tez zaraz przeskoczyla ale potem zauwazyla ze lepiej i latwiej jest przechodzic dolem i zwalac przeszkody, a jak juz spadna to zawsze taka przeszkoda moze byc patykiem do gryznienia :wink: Na ta przeszkode na wysokosci Suzi doszla do polowy i zauwazyla, ze chyba jest za wysoko i jedna woli na dole zostac :wink: . Mam nadzieje, ze po tej wodzie w stawie (fontannie) nic sie pieska nie stanie bo slyszalam ze tam gronkowca mozna sie nabawic :o . Pozdrawiam, Rybka i Suzi
Niebieska Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Mam nadzieje, ze po tej wodzie w stawie (fontannie) nic sie pieska nie stanie bo slyszalam ze tam gronkowca mozna sie nabawic :o . O qrcze, a ja widziałam tam kąpiące się dzieciaki więc myślałam że ta woda nie jest taka brudna :roll:
Rybka Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Mam nadzieje, ze po tej wodzie w stawie (fontannie) nic sie pieska nie stanie bo slyszalam ze tam gronkowca mozna sie nabawic :o . O qrcze, a ja widziałam tam kąpiące się dzieciaki więc myślałam że ta woda nie jest taka brudna :roll: Ludzie tez potrafia sie kapac wszedzie :evil: , wiec jakas tam bakteria ich nie zniecheci. Nad zegrzem jest bakteria koli i salmonella(sanepid zabronil kapieli), a ludzie i tak sie kapia, wiec na ludzi nie mozna zwracac uwagi :-? . Jak narazie Suzi sie dobrze czuje, tylko caly czas spi. Wymeczyly ja te pieski i ludzie :wink: . Pozdrawiam, Rybka i Suzi
Niebieska Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Noa też cały czas śpi z małymi przerwami na sprawdzenie czy w jej misce się nic nie pojawiło :wink:
Alind Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Z przyjemnośćia zamieściłabym tu jakieś zdjęcia Tajgi, ale nie mam ich na zadnym serwerze i nie umiem tego zrobić, taka trąba ze mnie.... (wyjasnienia admina do mnie nie przemawiaja) Ale zainteresowanych odsyłam do zamieszczonych powyżej zdjęć Tajgi z siostrzyczką:) Prawda, ze podobne:)
Alind Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Próbowałam wstawić zdjęcia, ale wyszły bardzo małe:( No trudno:(
Recommended Posts