Madziorek Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Bila, skupienie psa na przewodniku opanowaliście na szóstkę. Bilbo oczu od Ciebie nie odrywa :D . P.S. Co trzymałaś w ręce? :wink: :lol:
Bila Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Wybuchowa mieszneczka: kiełbasa zwana grillową wymieszana z pysznym serkirm typu gouda :lol: :lol: :lol: Efekty są wtedy świetne. Gorzej jak serka czy kiełbaski zabraknie. :cry:
Madziorek Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Wybuchowa mieszneczka: kiełbasa zwana grillową wymieszana z pysznym serkirm typu gouda :lol: :lol: :lol: Efekty są wtedy świetne. Spryciara :lol: , nic dziwnego, że Bilbo nie może Ci się oprzeć :wink:
Dobry Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Od tygodnia mieszka z nami mały czarny urwis. Diabelnie szkodnikuje. Wabi się ORAN. Na zdjęciach poniżej ORAN i MEGA.
Bila Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Od tygodnia mieszka z nami mały czarny urwis. Diabelnie szkodnikuje. Wabi się ORAN. Na zdjęciach poniżej ORAN i MEGA. Ależ macie piękny duecik. :D
Niebieska Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 Od tygodnia mieszka z nami mały czarny urwis. Diabelnie szkodnikuje. Wabi się ORAN. Na zdjęciach poniżej ORAN i MEGA. Ależ macie piękny duecik. :D Wszystkie zdjęcia są przepiękne, mogłabym siedzieć i się gapić na nie cały czas. Dokładam parę fotek mojej suczki, z którą właśnie wróciłam z Mazur...
Bila Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Madziorku, a może byś jakieś nowe fotki Ziuty wstawiła?? Co? Bardzo prosimy. :modla:
Madziorek Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Madziorku, a może byś jakieś nowe fotki Ziuty wstawiła?? Co? Bardzo prosimy. :modla: Już się robi :D . Poniżej kilka fotek mojego "labusia" zrobionych w połowie lipca podczas urlopu, który spędzałyśmy nad jeziorem Bełdany :D . Pierwsze spojrzenie na jezioro Ta kałuża jest trochę za duża jak dla mnie - idę sobie Na razie tylko się przyglądam Na co czekasz - rzucaj Mam go No dobra...wejdę, ale tylko kawałeczek Mój patyczek odpływa, jak mam go wyciągnąć? Patrzcie płynę Zasłużony odpoczynek Ziucie nawet dzik nie straszny :wink:
Bila Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Dzięki. Ziuta superodważna dziewczyna. :P I pop[atrz Madziorku, zupełnie jak labek. Kąpie się, aportuje i do tego ma fajne pyszczycho. Ziuta znalazła się w najbardziej odpowiednim dziale na DGM.
Madziorek Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Dzięki. Ziuta superodważna dziewczyna. :P I popatrz Madziorku, zupełnie jak labek. Kąpie się, aportuje i do tego ma fajne pyszczycho. Ziuta znalazła się w najbardziej odpowiednim dziale na DGM. :oops: Dzięki Bila :D
Dobry Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Labrador to to nie jest ale Aporter bez wątpienia. Popieram, Ziuta powinna być w grupie VIII :)
Madziorek Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Bila, Dobry :calus: Dziękuję w imieniu Ziuty i własnym :D
Rybka Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Madziorek no nareszcie sie doczekalam zdjec Ziuty w Goldenach i Labradorach :D :D :D . Fotki sa super. A Ziuta rzeczywiscie smiga w wodzie jak nie jeden golden czy labrador, jestem pod wrazeniem :) . Gratuluje tak superowskiego pieska. Pozdrawiam, Rybka i Suzi
DagaP. Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 Fotka superowa :multi: Dobry zazdroszczę Ci kolejnego przyjaciela w domu. U mnie tez kiedyś drugi zawita, tylko musi upłynąć jeszcze sporo czasu i muszę jeszcze troche zmienić swoje życie. Jak na razie to i tak mam pełne ręce pracy z moim pierwszym futrzakiem. :wink: Pozdrawiamy :hand:
DagaP. Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 Kilka fotek tego mojego nieznośnego futrzaka :wink: taki z niego wielki chłop - a nie dawno był taki malutki: jak ten czas leci ...............
almera Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 uwaga próbuje :wink: :oops: i nie wyszło...sorka,ale chyba się nie pochwale swoją suńką :(
00000 Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 uwaga próbuje :wink: :oops: i nie wyszło...sorka,ale chyba się nie pochwale swoją suńką :( Już powinno być :lol:
00000 Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 może teraz się uda...w co wątpie :roll: Udało się!! :lol: :lol:
almera Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 Pagaj-dzięki!!! Jak to zrobiłaś :D ? Czy to ja znowu coś pokręciłam,że nie chciała mi się fota wyświetlić? Bo ja mam tu jeszcze troche zdjątek mojej suni :lol: W każdym bądż razie tam powyżej to mój mały wariat :D
00000 Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 Adres zdjęcia powinnaś umieścić między znakami '"img" a "/img" - tylko zamiast cudzysłowu nalezy użyć nawiasów kwadratowych. Poprzednio oba znaki , a powinien być tylko ten ostatni, ot, cały problem 8)
jare1 Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Fotki Lenki ...jak patrzy swoimi pięknymi oczkami ...jak śpi ...jak chowa się w piasku (ma specjalne barwy maskujące)
jare1 Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 metka - nie poddawaj się, na pewno Ci się uda P.S. fajnie wygląda z tą czerwoną piłeczką
Recommended Posts