zachraniarka Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Luigi przepraszam. Oko ludzkie zawodne jest, ale już zmajstrowałam sobie szablon i będę przymierzać sobie co by nie popełniać pomyłek :oops: Oczywiście mieścisz się w regulaminie.
Samba Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Ja tez nie przechodze obojetnie, zawsze musze cmoknac :D :D (ona potem tak fajnie kicha...)
Toffi Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Witam Wszystkich :lol: Chcę się pochwalić moją śliczną Toffisią (muszę tylko dojść jak to zrobić) To zdjęcia jak była jeszcze malutka, obecne (ma już prawie 8 miesięcy) zamieszcze jak wywołam film. Śliczna jest, tak jak wszystkie labiki. Pozdrawiam Aga
Toffi Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Nadal próbuję :) Ulubione miejsce Toffi Udało mi się, nie jest ze mnie taki głąbek :lol:
Toffi Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Kolejne zdjęcia naszej pieszczochy :laola: Leżeć Toffi Ach jak ja lubię się wylegiwać :sleeping: Znowu w kuchni, może cosik wpadnie mi do brzuszka :eating: Spać mi się chce Proszę pobaw sie ze mną :jumpie: Lubimy śnieżek :iloveyou: Zimowy spacerek Pójdziemy na dworek!!! :lol:
pepsi Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Śliczna, piękna, przecudna.....po prostu słodziak i ma taki fajny, czarny guzik. Iza i Pepsi
Toffi Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Dzięki, dzieki, dzieki :roflt: Wiedziałam, że Wam się spodoba. Bardzo ją pokochaliśmy i nie wyobrażamy sobie życia bez niej. Chociaż ma już 8 miesięcy wciaż ma ten czarniutki guziczek. Jest słodki, hi, hi :iloveyou: Pozdrawiam Aga
DagaP. Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Przecudny guziczek - oj można się w nim zakochać :iloveyou:
Pan_Maliniak Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 POTWIERDZAM ! Guzik jest PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘkny :):):):):):) też mam taki w domku :)
Rybka Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Witam, o to pare najnowszych fotek mojej Suzi :) koło ratunkowe zawsze się może przydać w wodzie :wink: Suzi marzycielka :D :D :D Nio i wreszcie Suzi w wodzie po 7 m-cu życia (dopiero się przekonała, ale teraz to już z wody nie chce wychodzić :lol: ) Czym większy patyk tym lepszy 8) Zmokła kura :wink: Samba pokazała nosek to ja oczko :wink: Nie ma to jak powietrze mazurskie :lol: Pozdrawiam, Rybka i Suzi
Rybka Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 podałaś zły adres zdjecia. Sproboj jeszcze raz :) Pozdrawiam, Rybka i Suzi
Madziorek Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Rybka super fotki, ależ Ci dziewucha wyrosła :D
Rybka Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Dzieki wielkie Madziorek :oops: . Oj wyrosła nie ma co :lol:, i jeszcze rosnie :o hehehe. Pozdrawiam, Rybka P.S. Madziorek a gdzie fotki twojego psiuta??
Madziorek Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Madziorek a gdzie fotki twojego psiuta?? Fotki mojego "labusia" można znaleźć w Galerii "Pod kundelkiem" w dziale Kundelki, a także w Galerii na stronach 33 i 34 .
Rybka Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Dzieki za linki :) :) , widze ze twoj psiut też uwielbia wieksze od siebie patyki :wink: , to tak jak moja Suzi. Fotki super. Chyba musze się wybrać w to super miejsce , akurat fort bema jest nie daleko mnie :D :D , dzięki za inspiracje :wink: . Pozdrawiam, Rybka & Suzi
Madziorek Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Dzięki Rybko, a Forty rzeczywiście są super i psiak może się swobodnie wybiegać. Polecam :D .
metka Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 nierozumiem!!! :evil: czemu to nie dziala??? :evil: :cry:
yan Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Zly format obrazka nie moze byc .bmp musisz zmienic na .jpg lub .gif pozdrawiam Janek&Dodi
Bila Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 A Bilbuś teraz wygląda mniej więcej tak. To fota ze szkolenia. Usiłujemy robić "zetkę".
Recommended Posts