Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Kathie! Masz śliczną dziewczynkę!

Dzięki Aniu, ale chyba jednak znowu coś sp.......łam!
Trudno! Fotek nie będzie! Zresztą po kradzieży mojego komputera zostało mi tylko kilka ....
Z ostatniej chwili: Naumiałam się!!!!! Jednak. Dzięki wszystkim za rady ...
No to będzie nowa fota!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tolutkowa - dzięki, Twój psiak też mi sie bardzo podoba! I gratualcje z okazji "się naumienia" jak wstawiać zdjęcia! teraz jak już umiesz to dawaj więcej!:cool3:

Posted

[quote name='kathie']tolutkowa - dzięki, Twój psiak też mi sie bardzo podoba! I gratualcje z okazji "się naumienia" jak wstawiać zdjęcia! teraz jak już umiesz to dawaj więcej!:cool3:

Nie ma dnia bez SUKCESU ;) ! Ciut wcześniej też są jakieś fotki! Ale mało aktualne bo z ubiegłego roku. Nowe szlag trafił razem z moim kompem :-( . Jak coś zrobię to dołożę.
W jakim wielku laseczka? No i po kim :lol: ?

Posted

Te "ciut wcześniej" też widziałam :loveu: a moja laseczka ma osiem latek :loveu: i po goldenach jest ;) jej tata to Qajun Atlas a mama Danae z Linkova.
hes - pewnie, że chcemy więcej zdjęć, dawaj!

Posted

[quote name='kathie']Te "ciut wcześniej" też widziałam :loveu: a moja laseczka ma osiem latek :loveu: i po goldenach jest ;) jej tata to Qajun Atlas a mama Danae z Linkova.
hes - pewnie, że chcemy więcej zdjęć, dawaj!

Toż to dojrzała kobieta! Dobrze się trzyma :razz: ! A Qajun Zeus to jeden z naszych dziadków!

Posted

Danae z Linkova

to my rodzinka!!!! :loveu: moja Agusia jest po Banshee z Niedźwiedziej Gawry, zaś jej mamą jest właśnie Bułeczka- Danae z Linkova. Więc jest to babcia mojej Agusi, a że Agusia ma jeszcze córkę- Algidkę to Danae jest jej prababcią. :multi:

zdjęcia wstawię, ale później. :)

Posted

hes. napisał(a):
to my rodzinka!!!! :loveu: moja Agusia jest po Banshee z Niedźwiedziej Gawry, zaś jej mamą jest właśnie Bułeczka- Danae z Linkova. Więc jest to babcia mojej Agusi, a że Agusia ma jeszcze córkę- Algidkę to Danae jest jej prababcią. :multi:

:)

ale fajnie :multi: witaj rodzinko :multi:

Posted

Tolutkowa Twojego psa kojarzę z wystaw, śliczny jest i zwróciłam na niego uwage w zeszłym roku (o ile dobrze Was skojarzyłam )
Sylwia wstawiaj te fotki albo tu albo na fmz ;)

Posted

To może teraz Bazyl zwany też Ptysiem:
z serii niebieskiej;) (ładnie nazwałam, ale włączyła mi sie jakas opcja w aparacie i nie umiałam jej wyłączyć;))

Pływam sobie

Mój ulubiony kijek

Holowanko:

Z cygarem:

Kto tam?

Posted

Się rozkręciłam:
Kazali siedzieć, to siedzę, ale jestem czujny!

Potwór z Loch Ness (nie jestem pewna pisowni)

Coś puknęło, coś zabulgotało...

Z serii: Znajdź Bazyla...

Powyżej panna B.

Posted

obiecałam to obiecałam, idę na łatwizne i daje zdjecia ktore wgrałam na kynologie.pl. :diabloti:
Algidka

Aga

Bandzioszek

Posted

[quote name='cuciola']dodalam nowe fotki Yoghiego do galerii :) zagladajcie

chłopak rośnie jak na drożdżach :loveu: śliczny :p

a oto kika fotek Lucky'ego :)

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...