cuciola Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 aaliw ty tam psiaka nie tlucz bo on ma dopiero 6 miesiecy..jeszcze cialka nabierze..spokojnie!
Madzia_19 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 a Lucky schudł, przedtem ważył 40 kg, a teraz 33,5 kg. Jakby były upały to jadł jak wróbelek, a teraz, gdy się ochłodziło i zaczyna nadrabiać :) Choć na chudego to on nie wygląda: :)
Sonika Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Chudo rowniez według mnie nie wyglada ;) Nie chcial pływac w tym stawie?, bo juz bym pewnie z nim tam w wodzie lezała, tak to kocha :mad: :lol:
Madzia_19 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Sonika napisał(a):Chudo rowniez według mnie nie wyglada ;) Nie chcial pływac w tym stawie?, bo juz bym pewnie z nim tam w wodzie lezała, tak to kocha :mad: :lol: ta woda jest.. hmm... no nie pierwszej czytości... Jest to kanał łączący morze z jeziorem, więc wszystko zazleżało od ego czy woda płynęła z morza zy jeziora... a kąpał się i w jeziorze i w morzu dopóki nie dostał alergii
nestea Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 To może my się dołączymy :) tu sobie smacznie śpimy ::bluepaw: a tu to udajemy że nie śpimy na łóżku:diabloti: tu tytułu brak :bluepaw:
Tolutkowa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Oto chwila prawdy! Wstawię czy nie wstawię te foty?! Jak widać coś nie tak ..... To może tak ... Poddaję się ....
Sonika Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tolutkowa zle robisz. Najpierw zmniejsz zdjecie w jakims programie, potem wejdz w http://www.imageshack.us/ i kliknij przegladaj. Zdjecie sie załaduje, wtedy kopiujesz adres i wstawiasz pomiedzy
Tolutkowa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Dzięki. Ale kolejna próbe podejme chyba jutro .... Tolek w środku, a rude to ja. Potwory i spółka A tu mam 14 m-cy!
Gazuś Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Sonika']Tolutkowa zle robisz. Najpierw zmniejsz zdjecie w jakims programie, potem wejdz w http://www.imageshack.us/ i kliknij przegladaj. Zdjecie sie załaduje, wtedy kopiujesz adres i wstawiasz pomiedzy Nie trzeba wklejać {img}! Tam jest taka specjalna rubryka - forum - stamtąd sie bierze i wkleja prostu tu ;)
Sonika Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Gazuś napisał(a):Nie trzeba wklejać {img}! Tam jest taka specjalna rubryka - forum - stamtąd sie bierze i wkleja prostu tu ;) nawet nie wiedzialam :oops: :lol: :cool3:
Tolutkowa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Gazuś napisał(a):Nie trzeba wklejać {img}! Tam jest taka specjalna rubryka - forum - stamtąd sie bierze i wkleja prostu tu ;) Udało się :multi: ! Kiepsko to wyszło, ale ... pierwsze ....... (wpisać właściwe :razz: ) za płoty.
Dorota_Fiszer Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ja nie Gazus,ale duzo zalezy od koloru psa i zarosniecia ;-)
Ania_Carmen Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 To ja też coś dodam. Z naszego hovkowego zjazdu. Czekamy w kolejce na przebieg po mini torze agility Tu niestety dziewczynka nam w kadr weszła. To białe pędzące to Carmen, a to czarne za nią to ja :lol: próbowałam dotrzymać jej tempa, ale tylko próbowałam...:cool3: Carmen z Carmen :lol: A to zagadka dla was!! Kto to jest? Podpowiem tylko, że ostatnimi czasy najsławniejszy pies w Polsce :cool3:
Tolutkowa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A Jak to zrobiłaś?! Ja też tak chcę!!!!! Chodzi mi o wstawianie fotek oczywiście bo latanie w charakterzse modelu latajacego na uwiezi to my tez czasami przerabiamy. Zagadki nie rozgryzę. A psice cudne!!!!!
Ania_Carmen Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Bardzo prosto :-) Zmniejszasz sobie zdjęcia, tak, żeby zajmowały maksymalnie 500x500 pikseli. Wkładasz je na stronke http://www.imageshack.us, kopiujesz link z okienka "Hotlink for forums (1)" i wklejasz w swojego posta. I już :-) nie musisz nic dopisywać. [quote name='Tolutkowa']Chodzi mi o wstawianie fotek oczywiście bo latanie w charakterzse modelu latajacego na uwiezi to my tez czasami przerabiamy. Zagadki nie rozgryzę. A psice cudne!!!!! A nie, nie!!! :-) Ja i Carmen to te dwie plamki z tyłu, a latanie to ćwiczyła ta dziewczynka co nam w kadr "wpadła" ;)
kathie Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 witam! no to jak już zaczęły się prezentacje ;) to ja też wam pokażę moją najukochańszą dziewczynkę - jak wam się podoba?
Ania_Carmen Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Delta napisał(a):A to dla tych co nie byli na zjeździe? Czy ja moge powiedziec? :evil_lol: No trudno, jak nikt inny nie wie, to próbuj zgadywać ;-) ale nagrody nie będzie... :diabloti: kathie, ślicznego masz psiaka :-)
aaliw Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 To moze ja zgadne :evil_lol: Czy to nie jest przypadkiem Ira (siad :diabloti:)??? Kathie, psinka cudowna. Wiecej zdjec dawaj :lol:
Ania_Carmen Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 aaliw napisał(a):To moze ja zgadne :evil_lol: Czy to nie jest przypadkiem Ira (siad :diabloti:)??? :bigcool: :klacz: :klacz: :klacz: BRAWO!!! jestem pod wrażenie :evil_lol: Toż to Ira(siad) we własnej osobie:lol:
kathie Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 dziękujemy za miłe słowa :buzi: na dobranoc jeszcze jedna fotka i spadam bo piesa już poszła spać :sleep2:
Recommended Posts