Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a Lucky schudł, przedtem ważył 40 kg, a teraz 33,5 kg. Jakby były upały to jadł jak wróbelek, a teraz, gdy się ochłodziło i zaczyna nadrabiać :)

Choć na chudego to on nie wygląda:

:)

Posted

Chudo rowniez według mnie nie wyglada ;)

Nie chcial pływac w tym stawie?, bo juz bym pewnie z nim tam w wodzie lezała, tak to kocha :mad: :lol:

Posted

Sonika napisał(a):
Chudo rowniez według mnie nie wyglada ;)

Nie chcial pływac w tym stawie?, bo juz bym pewnie z nim tam w wodzie lezała, tak to kocha :mad: :lol:

ta woda jest.. hmm... no nie pierwszej czytości... Jest to kanał łączący morze z jeziorem, więc wszystko zazleżało od ego czy woda płynęła z morza zy jeziora...

a kąpał się i w jeziorze i w morzu dopóki nie dostał alergii

Posted

To może my się dołączymy :)
tu sobie smacznie śpimy ::bluepaw:

a tu to udajemy że nie śpimy na łóżku:diabloti:

tu tytułu brak :bluepaw:

Posted

[quote name='Sonika']Tolutkowa zle robisz. Najpierw zmniejsz zdjecie w jakims programie, potem wejdz w http://www.imageshack.us/ i kliknij przegladaj. Zdjecie sie załaduje, wtedy kopiujesz adres i wstawiasz pomiedzy

Nie trzeba wklejać {img}!
Tam jest taka specjalna rubryka - forum - stamtąd sie bierze i wkleja prostu tu ;)

Posted

Gazuś napisał(a):
Tam jest taka specjalna rubryka - forum - stamtąd sie bierze i wkleja prostu tu ;)

nawet nie wiedzialam :oops: :lol: :cool3:

Posted

Gazuś napisał(a):

Udało się :multi: ! Kiepsko to wyszło, ale ... pierwsze ....... (wpisać właściwe :razz: ) za płoty.

Posted

To ja też coś dodam. Z naszego hovkowego zjazdu.

Czekamy w kolejce na przebieg po mini torze agility

Tu niestety dziewczynka nam w kadr weszła. To białe pędzące to Carmen, a to czarne za nią to ja :lol: próbowałam dotrzymać jej tempa, ale tylko próbowałam...:cool3:

Carmen z Carmen :lol:

A to zagadka dla was!! Kto to jest? Podpowiem tylko, że ostatnimi czasy najsławniejszy pies w Polsce :cool3:

Posted

A Jak to zrobiłaś?! Ja też tak chcę!!!!! Chodzi mi o wstawianie fotek oczywiście bo latanie w charakterzse modelu latajacego na uwiezi to my tez czasami przerabiamy.
Zagadki nie rozgryzę. A psice cudne!!!!!

Posted

Bardzo prosto :-) Zmniejszasz sobie zdjęcia, tak, żeby zajmowały maksymalnie 500x500 pikseli. Wkładasz je na stronke http://www.imageshack.us, kopiujesz link z okienka "Hotlink for forums (1)" i wklejasz w swojego posta. I już :-) nie musisz nic dopisywać.
[quote name='Tolutkowa']Chodzi mi o wstawianie fotek oczywiście bo latanie w charakterzse modelu latajacego na uwiezi to my tez czasami przerabiamy.
Zagadki nie rozgryzę. A psice cudne!!!!!
A nie, nie!!! :-) Ja i Carmen to te dwie plamki z tyłu, a latanie to ćwiczyła ta dziewczynka co nam w kadr "wpadła" ;)

Posted

Delta napisał(a):
A to dla tych co nie byli na zjeździe? Czy ja moge powiedziec? :evil_lol:

No trudno, jak nikt inny nie wie, to próbuj zgadywać ;-) ale nagrody nie będzie... :diabloti:

kathie, ślicznego masz psiaka :-)

Posted

To moze ja zgadne :evil_lol:
Czy to nie jest przypadkiem Ira (siad :diabloti:)???

Kathie, psinka cudowna. Wiecej zdjec dawaj :lol:

Posted

aaliw napisał(a):
To moze ja zgadne :evil_lol:
Czy to nie jest przypadkiem Ira (siad :diabloti:)???

:bigcool: :klacz: :klacz: :klacz: BRAWO!!! jestem pod wrażenie :evil_lol:
Toż to Ira(siad) we własnej osobie:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...