mestudio Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 (edited) 4-5 letni pies w typie polskiego owczarka nizinnego wykastrowany i zaszczepiony - wścieklizna. Pies przebywa w przytulisku miejskim. Szukamy dla niego schronienia. Edited February 1, 2013 by mestudio Quote
mestudio Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Pieseczek szuka domku. Jest bardzo przyjazny, cieszył się do nas jak wariat jak weszliśmy do kojca. Zgodny z innymi pieskami -był w kojcu ze szczeniakiem i trzema suczkami. Quote
mestudio Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Macia']Wykupić dla niego pakiet ogłoszeniowy?[/QUOTE] A pewnie:-), ja mu tylko tablicę na mazowieckie zrobiłam - tu kończy się moja znajomość portali ogłoszeniowych i cierpliwość w tym temacie:-) Quote
Macia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Poprosiłam o dwa pakiety. Drugiego psa daj jakiego zechcesz. Link do bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238563-OGŁOSZENIOWY!!!-30-stron-Na-Rockiego-i-Kajtka-Do-5-02/page4 Quote
mestudio Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Macia']Poprosiłam o dwa pakiety. Drugiego psa daj jakiego zechcesz. Link do bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238563-OGŁOSZENIOWY!!!-30-stron-Na-Rockiego-i-Kajtka-Do-5-02/page4 Bardzo dziękujemy:-). Quote
Poker Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jaki on jest podobny do mojego Dolarka jeszcze w schronie. Quote
matrioszka2 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 A ile on - tak na oko- może ważyć ? (pytam pod kątem hotelowania) Quote
mestudio Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='matrioszka2']A ile on - tak na oko- może ważyć ? (pytam pod kątem hotelowania)[/QUOTE] Waży 15 kg chłopak, jest milusiński niesamowicie, przytulak, miziak. Quote
Onaa Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ale fajowy, prawdziwy typowy kudłacz polski :). Quote
Onaa Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ale to nie jest to samo miejsce co te szczeniaczki m.in biała Owieczka :( ? Quote
mestudio Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Dogo07']Ale to nie jest to samo miejsce co te szczeniaczki m.in biała Owieczka :( ?[/QUOTE] Nie wiem o co chodzi. Pieski są w miejskim przytulisku, mają czysto, nie ma przepełnienia, są odrobaczane, odpchlane, sterylizowane i szczepione. Za to wszystko płaci gmina, problem w tym, że potem psy jadą dalej do przepełnionego schroniska i nie sądzę aby tam miały szansę na domy. Chcemy znaleźć domy dla tylu ile się da. A właściwie to jestem tu sama i jedynie staram się. Quote
Onaa Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 A na kogo kontakt bo chciałam dać go na fb :) ? Quote
mestudio Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Dogo07']A na kogo kontakt bo chciałam dać go na fb :) ? On jest na stronie lecznicy na FB ale może za mało widoczny, a kontakt pewnie na mnie, choć trochę dużo tego już mam na głowie ewulab@vp.pl Quote
Ellig Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Chlopak znalazl dom:) cyt.""Kudłacz" własnie znalazł dom dziś trafi do nowej rodziny "5 godz. temu · Quote
Ziutka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Ellig']Chlopak znalazl dom:) cyt.""Kudłacz" własnie znalazł dom dziś trafi do nowej rodziny "5 godz. temu ·[/QUOTE] Super wieści Eluś Quote
Poker Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Ellig']Chlopak znalazl dom:) cyt.""Kudłacz" własnie znalazł dom dziś trafi do nowej rodziny "5 godz. temu ·[/QUOTE] Ale super :multi: Quote
Ellig Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Ziutka']Super wieści Eluś Wieści z lecznicy , FB, dobrze,ze mestudio "ruszyla" ten temat, dzieki temu co raz wiecej ocalonych psiakow bedzie:) Quote
Recommended Posts