Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sellavie5'] Wyrok Chłoniak - historia Bazyla

[FONT=arial]Witajcie Forumowicze,[/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]
[FONT=arial]Nasza historia rozpoczęła się niespełna rok temu. Po śmierci mojego 13-sto letniego ukochanego Rotta Brutusa, dzięki wsparciu Pomorskiej Fundacji zdecydowałam się na adopcję dorosłego, pięknego Rottka Bazyla.

Wiele czasu upłynęło zanim mi zaufał i pozwolił mi być swoim przyjacielem…wiele ran i cierpienia skrywa w sobie mój Mały, pewnie nigdy mi o tym nie opowie, ale ja wiem, że odrobina ciepła może zdziałać cuda…Dziś już wiem, że mój Bazyl ma chłoniaka, los kolejny raz z nas zadrwił. Cierpię i tylko Ci, dla których PIES znaczy AŻ TAK WIELE potrafią zrozumieć co czuję.

Kiedyś myślałam, że śmierć ukochanego przyjaciela to tak jakby pogrzebać na zawsze cząstkę siebie, dziś oczekiwanie na rozstanie staje się największym okrucieństwem... Dlatego zdecydowałam się na leczenie Małego naturalnymi metodami, które są w stanie przedłużyć mu życie i dać nam być może jeszcze jedną wspólna wiosnę. Koszty leczenia są dla mnie bardzo duże dlatego zdecydowałam się prosić Was Kochani o pomoc, każda da nam nadzieję mimo wszystko...

Dzisiaj jest 28 dzień od rozpoznania i diagnozy, dzięki wsparciu dobrych i życzliwych ludzi Fundacja zebrała na leczenie Bazyla 200zł, co pozwoli nam na zakup bardzo drogiego preparatu, którego koszt wynosi 75 zł na 1 dzień terapii, ale dzięki uprzejmości i niebywałej trosce o Małego Firma Vetfood postanowiła sprzedać nam preparat taniej.

Pozwolę sobie wkleić informację od nieocenionej Drogiej Prezes Fundacji: po wszelkich [SIZE=2]konsultacjach
i rozmowach, m. in. z Anią, ustaliliśmy, ze Bazylowi z zebranych pieniędzy zafundujemy na próbę kurację Vetfood w wersji proszkowej - ma inny skład niż kapsułki i zobaczymy - przez 5 dni jak Bazyl ja przyjmuje, czy udaje sie podac preparat i jak go znosi.[/FONT][FONT=arial]

[/FONT]
[FONT=arial]Dzięki współpracy z firmą Vetfood i naszym [SIZE=2]dystrybutorem - firmą Denys, dla BAZYLA DAWKA DZIENNA do proby spadła z kwoty 75 zł/500 gram do 40 zł/500 gram, czyli dawka dzienna, która przetestujemy na 5 dni, łącznie chcemy zamówić za 200 zł + 18,45 kurier.

DZIĘKI WAM Z ZEBRANYCH PIENIĘDZY MOŻEMY KUPIĆ PREPARAT NA 5 DNI NA PRÓBĘ. JEDNAK NADAL POTRZEBA PIENIĘDZY NA DALSZE LECZENIE!!![/FONT]

[FONT=arial][SIZE=2]Każdemu, kto chciałby pomóc Bazylowi podajemy nasze dane do przelewów:

[/FONT]

[video=youtube;MG_n_xbS--o]http://www.youtube.com/watch?v=MG_n_xbS--o[/video]

Może to i nieodpowiedni moment ale jakiego chłoniaka miał Bazyl ?
I co to za kuracja ? I jakie to sa naturalne metody "przedłuzenia życia" ?

Miałam psa z chłoniakiem limfoblastycznym i pierwszy raz czytam o takiej metodzie.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic