Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teodor ma około 7 lat. Właścicielka (z powodów osobistych) dziś oddała go do schroniska. Przed oddaniem został zaszczepiony. Ma bardzo ciekawy kolor (nie jest rudy a czekoladkowy). :loveu:
Teoś jest bardzo wesołym boksiem. Do każdego się cieszy i chce się przywitać. Jest straszliwie kochany i ufny. A jak się cieszy to śmiesznie główką rusza. Do psiaków też raczej jest radosny (ale sprawdzałam tylko z daleka). Jest bardzo zadbany. Na dworze trochę ciągnął ale im dłużej spacerował to coraz ładniej chodził na smyczy (kolczatka cały czas wywinięta kolcami na zewnątrz). Sądzę że z tym chłopak nie ma problemu a ciągnięcie jest spowodowane stresem.

Posted

Podobno ktoś się Teodorkiem zainteresował i jutro da znać (tzn możliwe że jutro go zabierze do domciu).
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Trzymajcie kciuki :cool3:

Posted

Niestety zainteresowanie Teodorkiem było chyba chwilowe. A szkoda bo to naprawdę przekochany pies.
Jak zwykle przywitał się z wielką radością. Jak zobaczył, że wyjdzie na spacer to już jego radość sięgnęła apogeum.
Później wstawię fotki spacerkowe.

Posted

trzeba mu szybko znależć dobry dom bo bokserki nie wytrzymują schronu nawet najlepszego, mój Antoś jak na niego krzykniesz to do tej pory kładzie brzuszek na kaflach i zwraca taki nerwowy, choć nie wiem czy to efekt schroniska czy tego dobrego właściciela który go oddał:angryy:

Posted

Ktoś obserwuje Teosia na allegro. Oj oby to był ktoś, kto naprawdę chce tego kochanego chłopaka adoptować.
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

ja cały czas trzymam kciuki za wszystkie psiurki z opolskiego schroniska , a Teosik powinien szybko do domu trafic żeby się nie załamał w tym schronisku. Buziaki dla niego i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie zapeszajmy ;)

Posted

:loveu::loveu::loveu:
Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu Teodor jedzie do domku. Weźmie go ktoś z rodziny (zmarłego właściciela). Będzie mieć domek z ogrodem. :multi:

Posted

Kochać będą.
Okazało się, że sytuacja jest trochę inna niż myśleliśmy. Teoś był właściciela a żona była za granicą. Właściciel zmarł a żona Teosia oddała. Ale rodzice właściciela cały czas szukali miejsca dla Teosia (bo sami starsi i nie daliby rady).