Ania W Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Nie , nie śpi. Surykatka się prezentowała i teraz trzeba trzymać kciuki. Trzymać i nie puszczać ;-) Quote
Ania W Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Miło mi donieść, że Fraszka pojechała dzisiaj do swojego nowego domu! :multi::multi::multi: Będzie mieszkała ze starszą panią na Ochocie. Myślę, że będzie bardzo rozpieszczana:cool3: Dla mnie to idealny dom dla Fraszki. Ona jest tak wpatrzona w człowieka , że musiała trafić do domu, w którym będzie bardzo kochana. Sunię odebrała ode mnie wnuczka tej Pani , którą Fraszka już chwyciła za serce! Z resztą sunia też była zachwycona bo nawet na mnie się nie obejrzała! asiamm - jesteś oficjalną matka chrzestną tego sukcesu!:loveu::loveu::loveu: Fraszka została znaleziona na gumtree! Quote
Olga132 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 muszę pomysleć co Ci teraz dać na tymczas....:knuje: jutro to chcę żebyś ze mną w jedno miejsce podjechała - to nie- ale od pon juz powinnam coś dla Ciebie mieć:p :p:p Quote
malagos Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 To gratulacje! Śliczna sunia ma domek :multi: :multi: Quote
asiamm Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Ania W']Miło mi donieść, że Fraszka pojechała dzisiaj do swojego nowego domu! :multi::multi::multi: asiamm - jesteś oficjalną matka chrzestną tego sukcesu!:loveu::loveu::loveu: Fraszka została znaleziona na gumtree! superrrrr :multi: to zdejmuję ogłoszenia Quote
Mośka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ania, Ty to masz reke! Na prawde niesamowita jestes!:loveu: Fraszka miala szczescie,ze trafila w rece Twojej Mamy ;) No Olga, co dla Cioci naszej adopcyjnie niedoscignionej mamy teraz? Quote
Ania W Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Dobra, dobra! Ciocia Olga już wie, że ja mam plany wyjadowe na długi weekend ;-) Ferie przesiedziałam z dziećmi w domu to teraz jadę się zrelaksować :-) Treść smsa : Sunia jest już u babci. Od razu została Misią i nawet chyba lepiej na to reaguje. Myślę że była trochę zdezorientowana i bała się, że będzie porzucona, ale jak trzeba było się wrócić po zapomnianą torbę to nawet nie oglądałą się , tylko wróciła do babci. Wygląda na to, że będzie oczkiem w głowie babci. Quote
Recommended Posts