pysia126 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Witam ,moja suczka(Jula) urodzila sie 14 listopada, jestem ciekawa kiedy moj piesek bedzie mial dluzszy wlos?? bo narazie ma takie krociutkie...[attachment=2194:9545.attach]czy one sa w normie,gdzies wyczytalam,ze nie ktore yorki w tym czasie maja juz dluzsze wloski,wiec jak z tym jest...wiem,ze to moze glupie pytanie,ale chcialabym wiedziec. Quote
pa-ttti Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 mała ma dopiero 2 miesiące, jeszcze spokojnie ma czas:) a że jedne mają lepsze, drugie gorsze, u jednych rosną szybciej u innych wolniej, to normalne- każdy pies jest inny, jak u ludzi. jeśli masz pewność że suczka jest rasowa (ma rodowód ZKwP) , to nie masz się o co martwić, włos urośnie w swoim czasie. Quote
Miska88 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 A ja uwazam, ze pieseczki z krotkimi wloskami sa urocze i chcialabym zeby moj yorgus mial takie jak najdluzej:) Quote
pa-ttti Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 są urocze, to prawda :) tylko że yorki mają to do siebie, że mają długi włos ;) Quote
Joven Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 hej to jeszcze szczeniak, pewnie ze normalne :) moj pierwszy misiak byl juz mocno obrosniety dopiero po 6-7 miesiacach :) a jak chcesz zeby mial krotkie to fryzjer :] jawole krotkoobciete yorki - nasze nigdy do konca nie zarosly :) Quote
Recommended Posts