Jagoodka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 wklejam informacje o wystawie: I.20. 5. 2007 - 40 E II. 17. 6. 2007 - 45E na wystawie opłata wynosi 50E konto: SWIFT CODE: GIBA SK BX IBAN CODE: SK28 0900 0000000082122027 V – symbol: 15072007 zgłoszenia przesyłać na adres: Slovenský poľovnicky zväz Okresná organizácia Košice-mesto Pri Miklušovej väznici 8 040 01 Košice Slovensko obsada sędziowska: I grupa Grzegorz Robak, PL Jaroslav Zembjak, SK Béla Siklósi, H II Otakar Vondrouš, CZ Béla Siklósi, H Viera Staviarska, SK Jaroslav Zembjak, SK Petr Řehánek, CZ III Jaroslav Kubaľa, SK Sándor Szabó, H Tibor Havelka, SK IV Peter Psotný, SK V Vladimir Piskay, SK VI Ladislav Druska, SK Jan Ryk, PL VII Leszek Siejkowski, PL VIII Stanislaw Firlik, PL Leszek Siejkowski, PL IX Zdena Jilková, CZ Eva Schvarczová, SK X Jaroslav Matyáš, SK Jeżeli macie jeszcze jakieś pytanka to pytajcie :) Ja ze względu na sędziego VIII grupy, który sędziuje na co drugiej polskiej wystawie nie jade!!! A taka mialam ochote na Koszyce w tym roku :( Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A czy klasa baby jest organizowana na tej wystawie??? Quote
Kaladan Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jagoodka dziękuję za informacje. No to jedziemy za granicę a ocenia nas sędzia z Polski hi hi :) Quote
Jagoodka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Iwona1984 napisał(a):A czy klasa baby jest organizowana na tej wystawie??? Niestety nie ma klasy baby :( Quote
Jagoodka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Kaladan napisał(a):Jagoodka dziękuję za informacje. No to jedziemy za granicę a ocenia nas sędzia z Polski hi hi :) Dlatego ja nie jade. Po co mam jechac do Kosic do sedziego, ktory ocenial nas juz kilkanascie razy i za miesiac bedzie znowu sedziowal na wystawie organizowanej przez moj oddzial (w Bytomiu). To sie mija z celem... Quote
Recommended Posts