Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Kasiu, bardzo się cieszę z Waszego sukcesu!!! GRATULACJE!!!!! Pzdr. Quote
jovi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Wiesz simbik, najważniejsze , że w ogóle nie był sam, konkurencję miał i to dorosłą, to naprawdę sukces! Jeszcze raz gratuluję! Quote
NigdyNigdy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dorotal napisał(a):Widzialam ze V gupe wygral polski husky. Gratulacje :lol::lol: Dziekujemy dorotal :loveu: Miło było Was znów zobaczyć- cóż to takiego, że my się częściej widujemy na obczyźnie niż w kraju? :lol: My faktycznie bardzo zadowoleni, bo: - Jagienka- CAC, BoB i Best of Group - Bursztynek- V1 i Best in Show Weteranów Konkurencji w rasie nie mieliśmy wprawdzie żadnej, ale na finałach już obrodziło w wiele efektownych psów. Cieszę się tym bardziej, że w takim upale, moje 13-letnie już prawie zwierzątko, nieco traci na temperamencie, czego dało dowód pozując do zdjęć na BiS'ie- położył się na podium niczym sfinks i leżał tak zadowolony :lol: Ale to nie jedyne sukcesy polskich kynologów w Kosicach! Zwycięstwa grupy III i VIII również powędrowały do "naszych" (Skye Terrier i Labrador Retriever). Gratulacje! :multi: bety napisał(a):No i tradycyjnie i nie zmiennie - pomarudzę trochę o stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH. A była taka jedna na grupie, która spodowała zaparcie tchu :loveu: Pierwsze wrażenie- super (zakładając, że to młody psiul). Niestety nie miałam możliwości dokładnego przyjżenia jej się :roll: simbik napisał(a):Basków w katalogu nie wytropiłam :roll:. Nie było żadnego ;) kasia_frodo napisał(a):To ja się też pochwalę - moja afgańska parka w składzie Frodo i Amy wygrała konkurencję Par Hodowlanych, a Amy dodatkowo wywalczyła BOG 2 :mdrmed: A to drugie widzieliśmy nawet na żywo :loveu: Serdeczne gratulacje od nas. Przyznam, że miałam nadzieję, że wybiorą Was na zwycięzcę BoG, bo zwierzątko bardzo efektowne ;) Aha.... Stawki, jesli ktoś będzie nadal zainteresowany- wieczorem. Katalog mam niestety w domu ;) Quote
maga18 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 GRATKI dla wszystkich!! Sh i afgany widzialam :) w koncu w domu :) jeszcze raz dziekuje Simbik za transport, a Resuruss za ;opiekę' dzieki dziewczyny!!!! :) Simbik z miłą checią sie jeszcze gdzies z wami wybiore! Bylo super :multi: Toffi booooski!!!! :loveu: Szkoda, ze nie zajal nic na BIS`ach... ale ma jeszcze czas :loveu: A oto nasz psi duet: "Toffiki" :) Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Dziekujemy dorotal :loveu: Miło było Was znów zobaczyć- cóż to takiego, że my się częściej widujemy na obczyźnie niż w kraju? :lol: My faktycznie bardzo zadowoleni, bo: - Jagienka- CAC, BoB i Best of Group - Bursztynek- V1 i Best in Show Weteranów Konkurencji w rasie nie mieliśmy wprawdzie żadnej, ale na finałach już obrodziło w wiele efektownych psów. Cieszę się tym bardziej, że w takim upale, moje 13-letnie już prawie zwierzątko, nieco traci na temperamencie, czego dało dowód pozując do zdjęć na BiS'ie- położył się na podium niczym sfinks i leżał tak zadowolony :lol: Ale to nie jedyne sukcesy polskich kynologów w Kosicach! Zwycięstwa grupy III i VIII również powędrowały do "naszych" (Skye Terrier i Labrador Retriever). Gratulacje! :multi: No to jeszcze raz obszerne gratki dla Zwycięzców!!!:loveu: Pzdr. Quote
NigdyNigdy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 maga18 napisał(a):A oto nasz psi duet: "Toffiki" :) A czy myśmy się czasem nie spotkali pod ringiem honorowym czekając na finały? :razz: Ja to takie coś w niebieskim garniturku z rudą wiewiórką, względnie z rudym wilczkiem, potocznie uważanych za Husky :evil_lol: Staliśmy na górce w cieniu i coś mi się te dwa Toffiki kojarzą :lol: Asiaczek napisał(a):No to jeszcze raz obszerne gratki dla Zwycięzców!!!:loveu: Dzięki Asiaczku- bierzemy to do siebie ;) Aha! Jeszcze stawka Akit dla Agappe :p PSY Kl. Młodzieży CUSEN GO KUMAGE SUKI Kl. Młodzieży AKEMI Akitka była na podium w grupie, ale nie pamiętam czy druga czy trzecia :roll: Quote
maga18 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='NigdyNigdy']A czy myśmy się czasem nie spotkali pod ringiem honorowym czekając na finały? :razz: Ja to takie coś w niebieskim garniturku z rudą wiewiórką, względnie z rudym wilczkiem, potocznie uważanych za Husky :evil_lol: Staliśmy na górce w cieniu i coś mi się te dwa Toffiki kojarzą :lol: spotkałyśmy się :) mam was na podium: (sorki za slaba jakosc:oops: ) Quote
NigdyNigdy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='maga18']spotkałyśmy się :) O! To miło było Was poznać :lol: [quote name='maga18']mam was na podium: (sorki za slaba jakosc:oops: ) Jejku! Nie sądziłam, że ktokolwiek z naszych uchwycił mojego Bursztynka w pozycji sfinksa - słodziak z niego :loveu: To właśnie ten rudy wilczek aka Husky, o którym wspominałam ;) Piękne dzięki maga18- mi się to zdjęcie podoba, bo jest urocze:Rose: Quote
simbik Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='jovi']Wiesz simbik, najważniejsze , że w ogóle nie był sam, konkurencję miał i to dorosłą, to naprawdę sukces! Jeszcze raz gratuluję! Dziękuje :lol: i mam nadzieję, że uda się jakoś w najbliższym czasie zobaczyć. [quote name='NigdyNigdy']O! To miło było Was poznać :lol: Mnie też poznałaś :lol: , ja od dużego Tofika :cool3: , tego czarnego jakby były wątpliwości ;) . [quote name='Agappe']ja bardzo prosze o stawke AKIT (AKTA INU) AKITA Piskay Vladimir SK PSY kl.młodzieży CUSEN GO KUMAGE SUKI kl.młodzieży AKEMI Quote
bety Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 NigdyNigdy napisał(a):A była taka jedna na grupie, która spodowała zaparcie tchu :loveu: Pierwsze wrażenie- super (zakładając, że to młody psiul). Niestety nie miałam możliwości dokładnego przyjżenia jej się :roll: To był 20 miesięczny piesek z linii Redwitchów - a te ostatnimi czasy uchodzą za najlepsze. Pzdr Quote
NigdyNigdy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 simbik napisał(a):Mnie też poznałaś :lol: , ja od dużego Tofika :cool3: , tego czarnego jakby były wątpliwości ;) . A to kojarzę- jasne, że tak :p Błyskotka napisał(a):Ja bardzo proszę o Chow Chowy :modla:. Wieczorkiem - znów nie wzięłam katalogu do pracy ;) bety napisał(a):To był 20 miesięczny piesek z linii Redwitchów - a te ostatnimi czasy uchodzą za najlepsze. Powiem tak: ładna samcza głowa, bardzo dobra górna i dolna linia, przyzwoite kąty, śliczna szyja, a na dodatek pies wykąpany (co na tej wystawie nie było wcale takie oczywiste ;) ) i bardzo fajnie zaprezentowany. Jedyne zastrzeżenie, jakie mogłabym mieć to trochę za mało muskulatury, ale skoro mówisz, że nie ma jeszcze dwóch lat to się mu wybacza ;) Nam się bardzo psiul podobał w każdym razie- szkoda, że nie załapał się na podium. Quote
bety Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Powiem tak: ładna samcza głowa, bardzo dobra górna i dolna linia, przyzwoite kąty, śliczna szyja, a na dodatek pies wykąpany (co na tej wystawie nie było wcale takie oczywiste ;) ) i bardzo fajnie zaprezentowany. Jedyne zastrzeżenie, jakie mogłabym mieć to trochę za mało muskulatury, ale skoro mówisz, że nie ma jeszcze dwóch lat to się mu wybacza ;) Nam się bardzo psiul podobał w każdym razie- szkoda, że nie załapał się na podium. Dzięki za taki fachowy opis. Ja widziałam go w Zagrzebiu i faktycznie niczego sobie, na ogół jest prezentowany przez zawodowego handlera. Jeśli chodzi o kątowanie to rzeczywiście ma przyzwoite (jak to określiłaś) - niestety ta cecha u AA trochę kuleje. U mnie ma jeszcze jeden plus - jest duży - taki typowy samiec - a nie jakaś "miniatura" które bardzo często się widuje na ringach. Pzdr Quote
NigdyNigdy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 bety napisał(a):U mnie ma jeszcze jeden plus - jest duży - taki typowy samiec - a nie jakaś "miniatura" które bardzo często się widuje na ringach. Fakt- pies dość sporych gabarytów, a nie niskoskanalizowany przegubowiec- parówka ;) ....i obiecana stawka Chow-Chow dla Błyskotki.... CHOW-CHOW RUDY PSY Kl. Championów M.Ch. MENNY HUSARUVKA SUKI Kl. Szczeniąt HEIDI EMERALDINE GROVE CHOW-CHOW CZARNY PSY Kl. Pośrednia ECKO-BLACK-ROSE EMERALDINE GROVE SUKI Kl. Championów BAN-MEI-MEI CH-MI-GU Kl. Weteranów DAI YEO LING SCHING GU-SHI-GEA Quote
bajadera Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 NigdyNigdy, a co to za polski skye był w Koszicach ? Bardzo prosze o dane katalogowe i osiagniecia. Plizz... Quote
Recommended Posts