Asiaczek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Je, je, jeeeeee!!! BRAWO dla Dzieciątka!!! Pzdr. Quote
Jacky2 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 DREAMER CAC, ukończył Championat Słowacji ;) [bannerek usunięty przez mod. Quote
Asiaczek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 BRAWO, BRAWO!!!! My w tym roku 2-krotnie skończyliśmy Championat Słowacji!:lol: Pzdr. Quote
Elizaa4 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 A ja proszę dobrą duszę o stawkę rodezjanów z Koszyc :lol: Quote
dorotal Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 W buldogach Leos Gold Vanka for palevyh Buldogov - CAC, BOB :lol::lol: w kingach: Bursztyn i Bloom Rubinowy Skarb - po CACJ :lol: Widzialam ze V gupe wygral polski husky. Gratulacje :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dorotal, a jakieś baski były? Gdyby były - bardzo proszę o stawkę. Z góry dzięki. Pzdr. Quote
bety Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Gratulacje dla wszystkich!!!!!!!!!! :) No i tradycyjnie i nie zmiennie - pomarudzę trochę o stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH. Z góry dziękuję. Pzdr Quote
resuruss Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Maga18: Dziekuje Simbik i jej mężowi za transport i przemiłe towarszytwo!!! :) :multi: Było super!! Ich dożek rewelacja :loveu: No ale niestety 'maly' Toffi nie spisał sie - res.CAC za to duzy............... ale to moze sama Simbik napisze :cool3: stawki jak wroce bo katalog mam na dnie torby... a wroce jutro :) Quote
Musiałek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 a czy ktoś mógłby podac mi stawkę owczarków australijskich ?? Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='resuruss']Maga18: Dziekuje Simbik i jej mężowi za transport i przemiłe towarszytwo!!! :) :multi: Było super!! Ich dożek rewelacja :loveu: No ale niestety 'maly' Toffi nie spisał sie - res.CAC za to duzy............... ale to moze sama Simbik napisze :cool3: stawki jak wroce bo katalog mam na dnie torby... a wroce jutro :) My też serdecznie dziękujemy maga za miłe towarzystwo :lol: i mam nadzieję że, może się gdzieś jeszcze razem wybierzemy, tym razem bez takich przygód ;) . Choć z drugiej strony jest o czym wspominać i opowiadać :cool3: - WYPRAWA MAŁEGO I DUŻEGO TOFIKA :cool3: Natomiast dla nas rzeczywiście wyprawa była owocna :lol: . Rozpoczeliśmy Młodzieżowy Championat Słowacji, czyli MANTEUFEL Saxifraga zdobył CAJC i pierwszego BOBa z czego ogromnie się cieszymy :multi: . Quote
jovi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Wow, simbik, to poszaleliście ! Super, gratuluję ! Pochwal się jeszcze w jakiej stawce wygrało 'maleństwo', ile było wszystkich dogów. Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='jovi']Wow, simbik, to poszaleliście ! Super, gratuluję ! Pochwal się jeszcze w jakiej stawce wygrało 'maleństwo', ile było wszystkich dogów. W naszym kolorku było 6 sztuk, a w porównaniu o BOBa staliśmy z psami i sukami z klasy pośredniej i otwartej (w sumie sztuk cztery), z młodzieży był tylko Tofi :lol: . Może to nie jakiś wielki wyczyn, bo to krajówka ale i tak jestem bardzo dumna, raz że to u czeskiego sędziego, a dwa że to nasz pierwszy BOB i Tofi dopiero co skończył 14 miesiąc :lol: . Tymczasem podaje: AUSTRALIAN SHEPARD PSY Kl.młodzieży BEST FOR GREAT LADY BOHEMIA ACRO SUKI Kl.młodzieży ELECTRA BLUE GLIBE PROSTO CHUDO Kl.pośrednia ESPESSDELIVERY D.WHYMPER DELLE G.J Kl.otwarta BEAUTY MLADA ZIVA Kl.championów ANANI TAINO ACRO SHALLOW RIVER'S Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 AMERICAN AKITA PSY Kl.pośrednia AMADAR TRUHE COLOURS Kl.championów FOBOS ARVAMONTANUS SUKI kl.szczeniąt LOLETTY L.JEAN BIKIN DVOR Kl.młodzieży BUTTERFLY FILOMENA ARVAMONTANUS Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Asiaczek']Dorotal, a jakieś baski były? Gdyby były - bardzo proszę o stawkę. Z góry dzięki. Pzdr. Basków w katalogu nie wytropiłam :roll:. Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Rhodesian'y to w Koszycach obrodziły :cool3: : RHODESIAN RIDGEBACK PSY Kl.młodzieży ATREY ADOR LIMPOPO BONGANI SLUNCE ZAMBEZI MASHAMA MAZI RUS DHURIYA DANDY Kl.pośrednia CHIMALSI BALDA LOWENSCHWANZ Kl.otwarta AFRICAN PANTHERA LEO ASSAN BAJIMBA RANVA Kl.championów ASSET PRINCESS ARWEN SUKI Kl.młodzieży ABA WITTY AJANI UKEREWE AMELI LIMPOPO AMIE LIMPOPO Kl.pośrednia BENDY KRASNY RIDGE HENESSY SARANGA MASHAMA MAZI RUS GIMBYA Kl.otwarta AKILAH LOWENSCHWANZ BEJIDE FLY LIVINGSTON RHODESIAN TUSANI ANI WHITE LADY Kl.championów CSONKAVARI REGENS BARBARA Quote
Tecia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 My Kosice tez bedziemy milo wspominac:-) Tecia wizela BOB-a i na BOG-u byla na pudle:-) Co prawda tylko na 3 miejscu ale i tak jestesmy cale hapy:-) Caly wekend byl super udany, w Oradei CWC, res. CACIB, w Debrecynie CWC no i w Kosicach jak wyzej:-) Teraz wakacyjna przerwa i w pierwszy wekend wrzesnia ruszamy na Dracula Dog Show i juz jedziemy we troje czyli Tecia, Lucky no i moja skromna osoba jako kierowca:-) Quote
bety Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='simbik']AMERICAN AKITA PSY Kl.pośrednia AMADAR TRUHE COLOURS Kl.championów FOBOS ARVAMONTANUS SUKI kl.szczeniąt LOLETTY L.JEAN BIKIN DVOR Kl.młodzieży BUTTERFLY FILOMENA ARVAMONTANUS Dziękuję bardzo :) :) :) Quote
Elizaa4 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 simbik napisał(a):Rhodesian'y to w Koszycach obrodziły :cool3: : Simbiku dziękuję bardzo, bardzo :lol: a kto sędziował? Przepraszam, że tak na raty ale wyleciało mi z głowy, że do stawki potrzebny jest i sedzia :oops: Quote
czapla Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Byly jakies kerry blue terriery? Jesli tak, to bardzo prosze o stawke:p Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Elizaa4 napisał(a):Simbiku dziękuję bardzo, bardzo :lol: a kto sędziował? Przepraszam, że tak na raty ale wyleciało mi z głowy, że do stawki potrzebny jest i sedzia :oops: Piskay Vladimir (SK) :lol: Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='czapla']Byly jakies kerry blue terriery? Jesli tak, to bardzo prosze o stawke:p KERRY BLUE TERRIER Kubal'a Jaroslav SK PSY Kl.młodzieży KERRYDOM COURT INDEPENDENT SPIRIT Kl.pośrednia DINNYESVAROSI HAPPY HEART Kl.otwarta KERRYDOM COURT HARDY ROMULUS BRANDAG Kl.użytkowa DERRYMORE AVALON BREEZE Kl.championów DINNYESVAROSI ENERGIZER AT K.COURT SUKI Kl.szczeniąt ASMODIS BRACELET Kl.młodzieży DINNYESVAROSI IONA OF KERRYDOM Kl.otwarta DINNYESVAROSI DIXI Quote
Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 simbik napisał(a):Basków w katalogu nie wytropiłam :roll:. Dzięki za chęci.:lol: I jeszcze raz gratki dla Maleństwa! Tecia napisał(a):My Kosice tez bedziemy milo wspominac:-) Tecia wizela BOB-a i na BOG-u byla na pudle:-) Co prawda tylko na 3 miejscu ale i tak jestesmy cale hapy:-) Caly wekend byl super udany, w Oradei CWC, res. CACIB, w Debrecynie CWC no i w Kosicach jak wyzej:-) Teraz wakacyjna przerwa i w pierwszy wekend wrzesnia ruszamy na Dracula Dog Show i juz jedziemy we troje czyli Tecia, Lucky no i moja skromna osoba jako kierowca:-) No to trzeba pochwalić, bo wynik piekny!!! Pzdr. Quote
kasia_frodo Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 To ja się też pochwalę - moja afgańska parka w składzie Frodo i Amy wygrała konkurencję Par Hodowlanych, a Amy dodatkowo wywalczyła BOG 2 :mdrmed: Quote
Recommended Posts