Jump to content
Dogomania

Lisek - Kremowy Owczarek - Poprostu cudo! DAJ MU DOM, BO CZEKA GO SCHRON! Łódź

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a gdzie teraz przebywa Lisek????
przepraszam nie przeczytałam całego wątku....jakby ktoś mógł podpowiedzieć??....
postaram się zadziałać w Poznaniu.....;)
damy radę... nie dopuscimy aby takie cudo trafiło do schrony... jest młody...

podnoszę !!!!!

Posted

Rymonka napisał(a):
a gdzie teraz przebywa Lisek????
przepraszam nie przeczytałam całego wątku....jakby ktoś mógł podpowiedzieć??....
postaram się zadziałać w Poznaniu.....;)
damy radę... nie dopuscimy aby takie cudo trafiło do schrony... jest młody...

podnoszę !!!!!

Lisek jest w Łodzi.

Posted

kurcze.. dopiero trafiłam na ten wątek....:-(
postaram się popytać i poprzesyłac wątek znajmym jak najszybciej... teraz jestem w pracy... ale jakos ukradkiem sie na pewno uda.....;)

Posted

Słuchajcie. Jeśli psiak pójdzie do schroniska zmarnuje się. Może wystawimy mu na allegro cegiełki i umieścimy w hotelu? A międzyczasie ostre poszukiwanie domu. On naprawdę w schronisku nie będzie miał życia :(

Posted

Wiem Nata :( Śledze już wątek na Niechcianych i Zapomnianych. Ale nie damy go do schroniska. Coś się wymyśli. Narazie Lisek ma zapewnione jeszcze ilka dni tymczasu. Więc działajmy szybko!

Posted

zrobiłam tak na szybko w sumie plakacik... ale chyba już ktoś robił... gdzieś tam doczytałam... no ale najwyżej jakby ktoś chciał to prześle tylko proszę na PW podawać adresy mailowe....
ja zadziałam i porozwieszam w Poznaniu.... i podam dalej np. do rodzinnej Piły....

nie umiem zamieszczać linka... zeby mógł każdy sobie spojrzeć i pobrać plakat.... :-( .

aaaa... podałm nr Karoliny N. i tekst skubnełam ze strny owczarki w potrzebie...:oops: naprawdę zrobiłam to expresem... więc wybaczcie... ale widać dobrze....
czy ten nr do Karoliny może zostać?