nata od jadzi Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 pewnie by pomogło, ale to jest nagły alarm! szukamy tego tymczasu na wczoraj! Quote
Niewiasta_21 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Pokazujemy sie!! Pilne!!! kto moze pomóc?? Quote
Rymonka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 a gdzie teraz przebywa Lisek???? przepraszam nie przeczytałam całego wątku....jakby ktoś mógł podpowiedzieć??.... postaram się zadziałać w Poznaniu.....;) damy radę... nie dopuscimy aby takie cudo trafiło do schrony... jest młody... podnoszę !!!!! Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Rymonka napisał(a):a gdzie teraz przebywa Lisek???? przepraszam nie przeczytałam całego wątku....jakby ktoś mógł podpowiedzieć??.... postaram się zadziałać w Poznaniu.....;) damy radę... nie dopuscimy aby takie cudo trafiło do schrony... jest młody... podnoszę !!!!! Lisek jest w Łodzi. Quote
katya Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Lisek przebywa teraz u nowego "Pana" w Łodzi, który jednak go nie chce. No i Lisek, to raczej Misiek. Quote
Rymonka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 a w Łodzi.. konkretniej gdzie? rozumiem że w domku u kogoś, tak na chwile? tak? a czy ktos zrobił już jakis plakat? jesli tak to ja poprosze na maila agarymon@wp.pl Quote
Rymonka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 kurcze.. dopiero trafiłam na ten wątek....:-( postaram się popytać i poprzesyłac wątek znajmym jak najszybciej... teraz jestem w pracy... ale jakos ukradkiem sie na pewno uda.....;) Quote
Anashar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Słuchajcie. Jeśli psiak pójdzie do schroniska zmarnuje się. Może wystawimy mu na allegro cegiełki i umieścimy w hotelu? A międzyczasie ostre poszukiwanie domu. On naprawdę w schronisku nie będzie miał życia :( Quote
nata od jadzi Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 mało że się zmarnuje. z tego co o nim słyszałam, to albo sam zostanie zagryziony (jest słabszy, niedowidzi) albo sam zagryzie ze strachu. to nie jest bezproblemowy pies, trzeba o tym pamiętać Quote
Anashar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wiem Nata :( Śledze już wątek na Niechcianych i Zapomnianych. Ale nie damy go do schroniska. Coś się wymyśli. Narazie Lisek ma zapewnione jeszcze ilka dni tymczasu. Więc działajmy szybko! Quote
Rymonka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 zrobiłam tak na szybko w sumie plakacik... ale chyba już ktoś robił... gdzieś tam doczytałam... no ale najwyżej jakby ktoś chciał to prześle tylko proszę na PW podawać adresy mailowe.... ja zadziałam i porozwieszam w Poznaniu.... i podam dalej np. do rodzinnej Piły.... nie umiem zamieszczać linka... zeby mógł każdy sobie spojrzeć i pobrać plakat.... :-( . aaaa... podałm nr Karoliny N. i tekst skubnełam ze strny owczarki w potrzebie...:oops: naprawdę zrobiłam to expresem... więc wybaczcie... ale widać dobrze.... czy ten nr do Karoliny może zostać? Quote
nata od jadzi Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Rymonka, super, dziękuję ;) możesz mi przesłać plakat na natalia@niechcianeizapomniane.org postaram się tu wstawić Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Qrcze bidulek z tego psiaka...a już miało być tak pięknie :( Quote
Anashar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Rymonka, kopsnij mi plakat na maciej@anashar.pl to wrzuce do pobierania ;) Quote
Recommended Posts