Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudna prawda? Bella o miodowych oczach. Ma kaganiec, bo sie potrafi zbytnio ekscytować i wtedy skacze na swoją właścicielke. Dzięki towarzystwu Misi (tej wariatuńci w białym body) i mojego Fidelka, Bella bardzo sie otworzyła i na psy i na ludzi.

Posted

[quote name='Aśka Belkowska']Cudna prawda? Bella o miodowych oczach. Ma kaganiec, bo sie potrafi zbytnio ekscytować i wtedy skacze na swoją właścicielke. Dzięki towarzystwu Misi (tej wariatuńci w białym body) i mojego Fidelka, Bella bardzo sie otworzyła i na psy i na ludzi.[/QUOTE]

No i super! Ale jest naprawdę piękna. :loveu:

Posted

Dzisiaj rano przeżyłam "chwile grozy". Ćwiczyłam z Fidkiem "siad i waruj" na środku boiska, gdy usłyszałam przejeżdżający samochód. Wiadomo, kto jeździ po chodnikach sennym świtem? :crazyeye: Straż miejska. Byłam jak na widelcu, ale przejechali dalej. Zapewne ćwiczący pies nie porusza tak bloczkiem mandatowym jak stary pies bez smyczy ledwo wleczący się za właścicielem.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zapraszam wszystkich mieszkańców Lublina, nie tylko Czechowa, na spotkanie z Prezydentem w zespole szkół na ul. Elsnera. U nas akurat w najbliższy poniedziałek będziemy rozmawiali z Prezydentem o wybiegu na Czechowie, chociaż podczas wizyty w ratuszu we wrześniu już nam to obiecał.

namawiam również do sprawdzenia, gdzie odbywają się podobne spotkania w Waszych dzielnicach:
http://www.um.lublin.pl/um/index.php?t=200&id=199140

• 1 month later...
Posted

Gdyby ktoś miał ochotę to:
[h=5]Fundacja Inicjatyw Menedżerskich, Stowarzyszenie Homo Faber oraz Referat ds. współpracy z organizacjami pozarządowymi i partycypacji społecznej Urzędu Miasta Lublin serdecznie zapraszają na spotkanie informacyjno-dyskusyjne dotyczące organizacji "wybiegów dla psów".

Temat budowy "wybiegów dla psów" jest coraz powszechniejszy zarówno w naszym mieście jak i w Polsce. Już kilka polskich miast z powodzeniem stworzyło w dzielnicach specjalne miejsca dla "czworonogów". Jednym z tych miast jest Kraków.

Doświadczenia w zakresie działań inwestycyjnych i powstawania "wybiegów dla psów" w Krakowie zaprezentują przedstawiciele Zarządu Infrastruktury Komunalnej i Transportu w Krakowie, odpowiedzialni za proces tworzenia ww. wybiegów.

Spotkanie odbędzie się 5 grudnia o godz. 14:00 w Hotelu Lublinianka (sala Lublinianka, poziom -1).

spotkanie ma charakter otwarty i jego celem jest poznanie doświadczeń w zakresie tworzenia "wybiegów dla psów". Celem spotkania będzie poznanie doświadczeń Krakowa. Będzie możliwość zadawania pytań przedstawicielom ZIKIT z Krakowa.[/h]

• 3 weeks later...