Aśka Belkowska Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Ostatnio zaliczyliśmy sesję zdjęciową, psie modele były przygotowane rewelacyjnie Quote
Aśka Belkowska Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Prezentowały się ze wszystkich stron. Tych oficjalnych: i tych private area. :evil_lol: Quote
Aśka Belkowska Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Fidek starał się jak mógł, zeby tylko zwrócić uwagę paparazzo. Quote
Aśka Belkowska Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Ale dziewczynki były sprytniejsze i wybierały dodatkowe zachęty. Quote
Aśka Belkowska Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Wydziwiały tak I tak, zakładały biżuterię W końcu zrezygnowały i... padły. Quote
phase Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 No proszę bardzo ile pięknych zdjęć. :loveu: Ach. http://images64.fotosik.pl/179/0f7d4b00e7276a3dmed.jpg :loveu: Quote
Aśka Belkowska Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Cudna prawda? Bella o miodowych oczach. Ma kaganiec, bo sie potrafi zbytnio ekscytować i wtedy skacze na swoją właścicielke. Dzięki towarzystwu Misi (tej wariatuńci w białym body) i mojego Fidelka, Bella bardzo sie otworzyła i na psy i na ludzi. Quote
Sonka95 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 ale on jest skoczny :cool3: http://images61.fotosik.pl/179/9e674fc56b8e93e5med.jpg Quote
Aśka Belkowska Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Bardzo, szkoda tylko, że nie nakręcił się na frisbee. Próbowaliśmy, ale zdecydowanie lepiej bawi sie piłeczka taka miękka z materiału. po nią nawet wyskakuje z obrotem. Quote
Aśka Belkowska Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='phase']No właśnie - nie chcesz adoptować psiaka?[/QUOTE] Kuję żelazo :evil_lol:, własnie pokazałam mężowi (nie chciał oczywiście), ale mu się podobała sunia. Quote
phase Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Aśka Belkowska']Cudna prawda? Bella o miodowych oczach. Ma kaganiec, bo sie potrafi zbytnio ekscytować i wtedy skacze na swoją właścicielke. Dzięki towarzystwu Misi (tej wariatuńci w białym body) i mojego Fidelka, Bella bardzo sie otworzyła i na psy i na ludzi.[/QUOTE] No i super! Ale jest naprawdę piękna. :loveu: Quote
Aśka Belkowska Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Gdyby miała mniej zdeterminowaną właścicielkę, już by Belli nie było zgodnie z radami behawiorystów. :crazyeye: Naprawdę pięknie obie pracują. Quote
Aśka Belkowska Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Dzisiaj rano przeżyłam "chwile grozy". Ćwiczyłam z Fidkiem "siad i waruj" na środku boiska, gdy usłyszałam przejeżdżający samochód. Wiadomo, kto jeździ po chodnikach sennym świtem? :crazyeye: Straż miejska. Byłam jak na widelcu, ale przejechali dalej. Zapewne ćwiczący pies nie porusza tak bloczkiem mandatowym jak stary pies bez smyczy ledwo wleczący się za właścicielem. Quote
Aśka Belkowska Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Dzisiejszy artykuł w Rzepie zadziwił mnie. Jestem jak najbardziej "za". ALe to odwrócenie do góry podszewką dotychczasowego stosunku Polaków do psów. Bo jak to? Nie przy budzie???? http://www.rp.pl/artykul/9132,1053000-PO-spuszcza-psy-z-lancucha.html Quote
Aśka Belkowska Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Dzisiaj się dzieje. http://www.tvp.pl/lublin/informacyjne/panorama-lubelska/wideo/11-pazdziernika-2013-g1830/12675530 Quote
Sonka95 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 A co jest na filmiku ? bo coś nie mam jakieś tam wtyczki :roll: Quote
Aśka Belkowska Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 O wybiegu w Lublinie z Panoramy lubelskiej, od 14 minuty, mnie się otwiera. Quote
Aśka Belkowska Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Zapraszam wszystkich mieszkańców Lublina, nie tylko Czechowa, na spotkanie z Prezydentem w zespole szkół na ul. Elsnera. U nas akurat w najbliższy poniedziałek będziemy rozmawiali z Prezydentem o wybiegu na Czechowie, chociaż podczas wizyty w ratuszu we wrześniu już nam to obiecał. namawiam również do sprawdzenia, gdzie odbywają się podobne spotkania w Waszych dzielnicach: http://www.um.lublin.pl/um/index.php?t=200&id=199140 Quote
Aśka Belkowska Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Gdyby ktoś miał ochotę to: [h=5]Fundacja Inicjatyw Menedżerskich, Stowarzyszenie Homo Faber oraz Referat ds. współpracy z organizacjami pozarządowymi i partycypacji społecznej Urzędu Miasta Lublin serdecznie zapraszają na spotkanie informacyjno-dyskusyjne dotyczące organizacji "wybiegów dla psów". Temat budowy "wybiegów dla psów" jest coraz powszechniejszy zarówno w naszym mieście jak i w Polsce. Już kilka polskich miast z powodzeniem stworzyło w dzielnicach specjalne miejsca dla "czworonogów". Jednym z tych miast jest Kraków. Doświadczenia w zakresie działań inwestycyjnych i powstawania "wybiegów dla psów" w Krakowie zaprezentują przedstawiciele Zarządu Infrastruktury Komunalnej i Transportu w Krakowie, odpowiedzialni za proces tworzenia ww. wybiegów. Spotkanie odbędzie się 5 grudnia o godz. 14:00 w Hotelu Lublinianka (sala Lublinianka, poziom -1). spotkanie ma charakter otwarty i jego celem jest poznanie doświadczeń w zakresie tworzenia "wybiegów dla psów". Celem spotkania będzie poznanie doświadczeń Krakowa. Będzie możliwość zadawania pytań przedstawicielom ZIKIT z Krakowa.[/h] Quote
Aśka Belkowska Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Dziekuję w imieniu Fidelka, który dzisiaj korzystając z takiej całkowicie wiosennej pogody uprawiał ulubiony sport, czyli "za piłeczka po trawie". Quote
Aśka Belkowska Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 I jeszcze cały ja :eviltong: Quote
Recommended Posts