storozak Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 jak to?? Dziewczyny napiszcie coś więcej.... Quote
Nelliel Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Z tego co ja słyszałam, to dla pana który miał ją wziąć pies wpadł pod samochód i boi się, że z Arią może stać się to samo, a on nie chce przeżywać tego jeszcze raz ;_ ; Ale lepiej żeby ktoś bardziej orientujący się w sprawie się wypowiedziała, bo ja mogłam coś pokręcić :c Quote
Nelliel Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Ponieważ poszukiwania domu dla Arii pora zacząć od nowa, na dobry początek wrzucę kilka fotek: Niestety nie na spacerze ze mną, ale niedługo znowu ja zaczne z nią wychodzić :D Quote
Bejotka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Ja też jestem u pięknej Arii i potwierdzam - sunia ma ogłoszenia, na bieżąco je odnawiam. Z tego wątku wzięłam trochę fotek, bo są piękne i niebawem powymieniam w ogłoszeniach na wszystkich stronach. Szkoda, że zrezygnowano z sunieczki, podobno i ona była przywiązana do tego wolontariusza.... :( Quote
Nelliel Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Bejotka']Ja też jestem u pięknej Arii i potwierdzam - sunia ma ogłoszenia, na bieżąco je odnawiam. Z tego wątku wzięłam trochę fotek, bo są piękne i niebawem powymieniam w ogłoszeniach na wszystkich stronach. Szkoda, że zrezygnowano z sunieczki, podobno i ona była przywiązana do tego wolontariusza.... :([/QUOTE] Niestety :( Miejmy nadzieje, że szybko znajdzie się ktoś kto ją pokocha i zabierze do siebie. Gdybym tylko mogła to bym ją wzięła do siebie, ale niestety rodzice i kot na to nie pozwalają :( A w tą niedziele kochana mnie dowartościowała. Jak szła na spacer z inną wolontariuszką to jak tylko mnie zobaczyła to od razu do mnie przyleciała *ciągnąc z całych sił wolontariuszkę za sobą* i się zaczęła przytulać. Nigdy nie było mi tak szkoda, że nie mogę mieć psa jak teraz :( Quote
Gojasasa Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Nelliel']Niestety :( Miejmy nadzieje, że szybko znajdzie się ktoś kto ją pokocha i zabierze do siebie. Gdybym tylko mogła to bym ją wzięła do siebie, ale niestety rodzice i kot na to nie pozwalają :( A w tą niedziele kochana mnie dowartościowała. Jak szła na spacer z inną wolontariuszką to jak tylko mnie zobaczyła to od razu do mnie przyleciała *ciągnąc z całych sił wolontariuszkę za sobą* i się zaczęła przytulać. Nigdy nie było mi tak szkoda, że nie mogę mieć psa jak teraz :([/QUOTE] Ona Cię kocha :D W górę ARIA!! :D Quote
dominika8460 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Ja cały czas jestem i śledzę jej wątek!:multi: Quote
Nelliel Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Dziękuję, że jesteście <3 Dzisiaj wreszcie wyszłam z Arią :) Później będą zdjęcia, ale niestety z kojca, ponieważ fotograf akurat na jej spacer mi się zgubił ^^" A szkoda, bo byłyby naprawdę ładne zdjęcia jak Aria mnie wywala, a później ładuje mi się na kolana <3 W każdym razie spacer zaliczam do udanych, Aria wróciła wymiziana, a ja cała mokra, czyli wszystko tak jak powinno być! ^^ Quote
arabiansaneta Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ale jak to, chciał chłopak ją wziąć, a zrezygnował dlatego, że inny pies mu pod samochód wpadł? Przecież w takim razie tym bardziej powinien chcieć uszczęśliwić innego psa. Niepoważne to jakieś. Quote
dominika8460 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 arabiansaneta napisał(a):Ale jak to, chciał chłopak ją wziąć, a zrezygnował dlatego, że inny pies mu pod samochód wpadł? Przecież w takim razie tym bardziej powinien chcieć uszczęśliwić innego psa. Niepoważne to jakieś. Dla mnie też wydaje się to jakieś dziwne, no ale cóż przecież taki jest cały świat DZIWNY. Quote
Nelliel Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 storozak napisał(a):Zaglądam do ślicznej suczki:) Dziękuję za obecność :) Jeszcze tak jak obiecałam zdjęcia! :D Na razie dwa, może później będzie trochę więcej :) Tutaj jeszcze z poprzedniego tygodnia :) A tu z dzisiaj :D Quote
Paulaabp Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Niestety, Ania dobrze napisała. Narazie na tą chwilę Aria zostaje w schronie. Pan rozpacza po swoim psie, więc narazie dom u niego odpada :( Gdy tylko zobaczę Patryka - od razu zapytam się, jak to dalej z sunią będzie. ~~~~ A tymczasem, śliczne zdjęcia, śliczna Aria, śliczna Ania <3 Quote
storozak Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Aria jest cuuudna:) Trzeba dziewczynę ogłaszać! Quote
Nelliel Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Aria dzisiaj się na spacerku wybiegała :3 Ponieważ już całkiem ładnie reaguje na imię, spuściłam ją na trochę :) Quote
Nelliel Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 W górę kochana! :) Jutro spacerek, będziemy dalej ćwiczyć chodzenie bez smyczy! :) Quote
Recommended Posts