piosokol Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzisiaj na TVP2 po serialu M jak Miłość w expresie reporterów wyemitowany zostanie reportaz z okrutnego traktowania zwierząt. Zapraszam do obejzenia tego reportazu. Prosze o przkazanie powyzszej informacji innym Quote
Cichociemna Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Matko... :-( Biedne Krówki.. :-( Ludzie nie mają serca.. nic ich nie obchodzi, w końcu i tak "z krowy będzie mięso, to po co o nią dbać?" buu.. :( Quote
Crazy Lab Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 jestem w szoku! aż mi brak słów!!:shake: :-( Ludzie są okropni!!:mad: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 i żeby tylko jedno takie miejsce było....a tu prawie na każdym skupie tak jest... mój chłopak pracował w zakładzie przetwórstwa mięsnego jako kierowca ale i tak sie napatrzył co tam sie dzieje. Np. jak krowa nie chciala wyjsc z przyczepy to przywiązali ja za kopyta do ciągnika i żywcem zaciągneli do zakładu... Quote
Recommended Posts