Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pixeloza']Mamy :cool3:
Ale nie będę z Pixelem do schroniska jeździć, żeby sobie poćwiczył :evil_lol:[/QUOTE]

czemu? Ja bym korzystała :siara:

Posted

[quote name='Pixeloza']jeszcze by pomyśleli że Pixa oddaje :evil_lol:
poza tym nie skoncentrowałby się tam :eviltong:
[/QUOTE]

No to właśnie, warunki idealne, teren ogrodzony i można pracować w maksymalnym rozproszeniu, potem żadne zawody Wam nie straszne :cool3:

Bari to ten którego chciałaś zabrać do siebie?

Posted

[quote name='Sonka95']Śliczny psiak :loveu: Kocham podpalańce :loveu: http://schroniskosroda.pl/images/zdjcie0271.resized.jpg

A co do torku to też bym korzystała :cool3:

ja też :loveu:

Mi wystarczy to co mam :evil_lol: i tak jedyne co tam mają to kilka płotków i obręcz :roll:
Z resztą... Pixel skaczący przez obręcz... jak on nawet przez koło z moich rąk nie chce przeskoczyć :lol:

[quote name='Luzia']No to właśnie, warunki idealne, teren ogrodzony i można pracować w maksymalnym rozproszeniu, potem żadne zawody Wam nie straszne :cool3:

Bari to ten którego chciałaś zabrać do siebie?

na zawody jeździć nie zamierzam :evil_lol:

Nie, z Barim nie dałabym sobie rady, ma w sobie coś z husky'ego. Ja chciałam Reksia :loveu:

Posted

[quote name='Pixeloza']ja też :loveu:

Mi wystarczy to co mam :evil_lol: i tak jedyne co tam mają to kilka płotków i obręcz :roll:
Z resztą... Pixel skaczący przez obręcz... jak on nawet przez koło z moich rąk nie chce przeskoczyć :lol:

[/QUOTE]

Ja właśnie planuje zakup hula hop przez , które będzie Sonka skakała :)

Posted

To co że nie na zawody, ale takie ćwiczenia głupich hopek w maksymalnym rozproszeniu, wpływają też na reakcję ze strony psa w innych sytuacjach :)
Chodzi o to że jak nauczy się skupiać na Tobie w takiej sytuacji, to już dalej będzie z górki :cool3:

Posted

[quote name='Sonka95']Ja właśnie planuje zakup hula hop przez , które będzie Sonka skakała :)[/QUOTE]

Miałam kiedyś 2, ale gdzieś je wcięło :shake:
a szkoda :-(

[quote name='Luzia']To co że nie na zawody, ale takie ćwiczenia głupich hopek w maksymalnym rozproszeniu, wpływają też na reakcję ze strony psa w innych sytuacjach :smile:
Chodzi o to że jak nauczy się skupiać na Tobie w takiej sytuacji, to już dalej będzie z górki :cool3:[/QUOTE]

na razie go uczę utrymywać kontakt wzrokowy i bez rozproszenia, bo chłopek boi mi sie w oczy spojrzeć :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']Zastraszyłaś pieska to cóż się dziwić że się boi :diabloti:[/QUOTE]

to już wiem, dlaczego co kilka dni muszę mu oczy z ropy czyścić :diabloti:

Mój piesek jest kochany... w tej chwili leży za mną i wylizuje miejsca intymne :oops: :lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']

Mój piesek jest kochany... w tej chwili leży za mną i wylizuje miejsca intymne :oops: :lol:[/QUOTE]

O jak słodko ,a potem pańcie poliże :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']

Mój piesek jest kochany... w tej chwili leży za mną i wylizuje miejsca intymne :oops: :lol:[/QUOTE]

dajesz psu wylizywać sobie miejsca intymne :-o toż to zoofilia przecież jest :diabloti:

[quote name='Pixeloza']
w lizaniu jest najlepszy :lol:[/QUOTE]

:mdleje: