Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przez to, że zdjęć z Pixelem na razie nie będzie (nie mam weny ani laptopa :evil_lol:)
Postanowiłam powsadzać kilka zdjęć psów ze schroniska. Co wy na to? :)

Posted

[quote name='Luzia']Uuuu co się z laptopkiem stało?[/QUOTE]

felerny dali, tasiemka się zepsuła, niby nic, ale jak znam życie za 2 lata tasiemka zepsuje się całkowicie, tak to jest jak się takie drobnostki zostawia, po gwarancji PUF :eviltong:

[quote name='vege*']już popsuła, daj dziecku zabawkę...:diabloti:[/QUOTE]

Ty lepiej cicho siedź :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']a jak? :evil_lol:

Orientuje się ktoś jak wstawić tu baner, bo już sama nie wiem :niewiem:[/QUOTE]
tak ja :diabloti: ale, że mi ciagle grozisz to muszę się zastanowić czy ci pomogę:diabloti:

Posted

[quote name='vege*']tak ja :diabloti: ale, że mi ciagle grozisz to muszę się zastanowić czy ci pomogę:diabloti:[/QUOTE]

pfff :eviltong: :evil_lol:
Znalazłam gdzie, ale kod mi się chyba nie zgadza :roll:

Posted

[quote name='Pixeloza']pfff :eviltong: :evil_lol:
Znalazłam gdzie, ale kod mi się chyba nie zgadza :roll:[/QUOTE]
kurde przykra sytuacja :evil_lol: jak to wszystko przemyślisz to ci pomogę:diabloti:

Posted

[quote name='vege*']kurde przykra sytuacja :evil_lol: jak to wszystko przemyślisz to ci pomogę:diabloti:[/QUOTE]

szantażyk? :cool3:
widzę, że mam tu swoją bratnią duszę :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']Pixelowa nawet tego banerka nie wrzucaj bo jest za duży i Ci go jakiś mod wywali ;)
max 500x100 pix :)[/QUOTE]

jakiś konkret, teraz tylko trzeba wiedzieć jak wrzucić :lol:

Posted

[quote name='Luzia'][ URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239239-Pixel-WHWT-♥"]

usuń spację przed url. i wrzuć link ;)

choć jedna się zlitowała :evil_lol:

Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='Luzia'][ URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239239-Pixel-WHWT-♥"]

usuń spację przed url. i wrzuć link ;)
mi tak nie działało, ja robiłam tak

Wchodziłam na imageshack, potem ładowałam zdj, kopiowałam link z "link forum" i wstawiałam do podpisu. Podgląd i jak się obrazek pokaże to go zaznaczasz i wciskasz tą ikonkę "ziemię z taką 8" i wklejasz link do galerii i gotowe no i zapisuje, teraz gotowe :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']mi tak nie działało, ja robiłam tak

Wchodziłam na imageshack, potem ładowałam zdj, kopiowałam link z "link forum" i wstawiałam do podpisu. Podgląd i jak się obrazek pokaże to go zaznaczasz i wciskasz tą ikonkę "ziemię z taką 8" i wklejasz link do galerii i gotowe no i zapisuje, teraz gotowe :evil_lol:[/QUOTE]

moja współpraca z imageshack nie wygląda najlepiej :roll:
Ale banerek już jest, może nie najlepszy, ale PhotoImpact mi szwankuję coś :mad:

Posted

[quote name='Pixeloza']choć jedna się zlitowała :evil_lol:

Dziękuję :loveu:

Nie ma za co :)
Wiem jak to jest bo za pierwszym razem, wieeele lat temu też miałam z tym problem ;)

[quote name='vege*']
Wchodziłam na imageshack, potem ładowałam zdj, kopiowałam link z "link forum" i wstawiałam do podpisu. Podgląd i jak się obrazek pokaże to go zaznaczasz i wciskasz tą ikonkę "ziemię z taką 8" i wklejasz link do galerii i gotowe no i zapisuje, teraz gotowe :evil_lol:

I jak zrobisz wszystko tak ładnie jak opisałaś i potem klikniesz w "switch editor" ( taka ikonka A[SIZE=3]/A u góry po lewej ), to wyświetli Ci się to samo co ja podałam :lol:

Posted

[quote name='Luzia']Nie ma za co :)
Wiem jak to jest bo za pierwszym razem, wieeele lat temu też miałam z tym problem ;)

I jak zrobisz wszystko tak ładnie jak opisałaś i potem klikniesz w "switch editor" ( taka ikonka A[SIZE=3]/A u góry po lewej ), to wyświetli Ci się to samo co ja podałam :lol:
dobra kit z tym :evil_lol: