Sonka95 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Pixel tak jak Sonka chodza po drzewach :) https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/580597_195606107261245_121538291_n.jpg Quote
Pixeloza Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Sonka95']Pixel tak jak Sonka chodza po drzewach :) https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/580597_195606107261245_121538291_n.jpg zmutowane małpki :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Przez to, że zdjęć z Pixelem na razie nie będzie (nie mam weny ani laptopa :evil_lol:) Postanowiłam powsadzać kilka zdjęć psów ze schroniska. Co wy na to? :) Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']Uuuu co się z laptopkiem stało?[/QUOTE] już popsuła, daj dziecku zabawkę...:diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']Uuuu co się z laptopkiem stało?[/QUOTE] felerny dali, tasiemka się zepsuła, niby nic, ale jak znam życie za 2 lata tasiemka zepsuje się całkowicie, tak to jest jak się takie drobnostki zostawia, po gwarancji PUF :eviltong: [quote name='vege*']już popsuła, daj dziecku zabawkę...:diabloti:[/QUOTE] Ty lepiej cicho siedź :evil_lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Pixeloza'] Ty lepiej cicho siedź :evil_lol:[/QUOTE] maaaamo! znowu mi grozi:placz: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']maaaamo! znowu mi grozi:placz:[/QUOTE] a jak? :evil_lol: Orientuje się ktoś jak wstawić tu baner, bo już sama nie wiem :niewiem: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Pixeloza']a jak? :evil_lol: Orientuje się ktoś jak wstawić tu baner, bo już sama nie wiem :niewiem:[/QUOTE] tak ja :diabloti: ale, że mi ciagle grozisz to muszę się zastanowić czy ci pomogę:diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']tak ja :diabloti: ale, że mi ciagle grozisz to muszę się zastanowić czy ci pomogę:diabloti:[/QUOTE] pfff :eviltong: :evil_lol: Znalazłam gdzie, ale kod mi się chyba nie zgadza :roll: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Pixeloza']pfff :eviltong: :evil_lol: Znalazłam gdzie, ale kod mi się chyba nie zgadza :roll:[/QUOTE] kurde przykra sytuacja :evil_lol: jak to wszystko przemyślisz to ci pomogę:diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']kurde przykra sytuacja :evil_lol: jak to wszystko przemyślisz to ci pomogę:diabloti:[/QUOTE] szantażyk? :cool3: widzę, że mam tu swoją bratnią duszę :diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Pixeloza']szantażyk? :cool3: widzę, że mam tu swoją bratnią duszę :diabloti:[/QUOTE] hihihi:diabloti: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Pixelowa nawet tego banerka nie wrzucaj bo jest za duży i Ci go jakiś mod wywali ;) max 500x100 pix :) Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']Pixelowa nawet tego banerka nie wrzucaj bo jest za duży i Ci go jakiś mod wywali ;) max 500x100 pix :)[/QUOTE] jakiś konkret, teraz tylko trzeba wiedzieć jak wrzucić :lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Pixeloza']jakiś konkret, teraz tylko trzeba wiedzieć jak wrzucić :lol:[/QUOTE] ja wiem jak wrzucić:siara: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']ja wiem jak wrzucić:siara:[/QUOTE] a niech ci będzie :angryy: Błagam o przebaczenie :roflt: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 a teraz się wredna nie odzywa, zło :diabloti: A oto Taro :loveu: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [ URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239239-Pixel-WHWT-♥"] usuń spację przed url. i wrzuć link ;) Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia'][ URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239239-Pixel-WHWT-♥"] usuń spację przed url. i wrzuć link ;) choć jedna się zlitowała :evil_lol: Dziękuję :loveu: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia'][ URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239239-Pixel-WHWT-♥"] usuń spację przed url. i wrzuć link ;) mi tak nie działało, ja robiłam tak Wchodziłam na imageshack, potem ładowałam zdj, kopiowałam link z "link forum" i wstawiałam do podpisu. Podgląd i jak się obrazek pokaże to go zaznaczasz i wciskasz tą ikonkę "ziemię z taką 8" i wklejasz link do galerii i gotowe no i zapisuje, teraz gotowe :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']mi tak nie działało, ja robiłam tak Wchodziłam na imageshack, potem ładowałam zdj, kopiowałam link z "link forum" i wstawiałam do podpisu. Podgląd i jak się obrazek pokaże to go zaznaczasz i wciskasz tą ikonkę "ziemię z taką 8" i wklejasz link do galerii i gotowe no i zapisuje, teraz gotowe :evil_lol:[/QUOTE] moja współpraca z imageshack nie wygląda najlepiej :roll: Ale banerek już jest, może nie najlepszy, ale PhotoImpact mi szwankuję coś :mad: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Pixeloza']choć jedna się zlitowała :evil_lol: Dziękuję :loveu: Nie ma za co :) Wiem jak to jest bo za pierwszym razem, wieeele lat temu też miałam z tym problem ;) [quote name='vege*'] Wchodziłam na imageshack, potem ładowałam zdj, kopiowałam link z "link forum" i wstawiałam do podpisu. Podgląd i jak się obrazek pokaże to go zaznaczasz i wciskasz tą ikonkę "ziemię z taką 8" i wklejasz link do galerii i gotowe no i zapisuje, teraz gotowe :evil_lol: I jak zrobisz wszystko tak ładnie jak opisałaś i potem klikniesz w "switch editor" ( taka ikonka A[SIZE=3]/A u góry po lewej ), to wyświetli Ci się to samo co ja podałam :lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']Nie ma za co :) Wiem jak to jest bo za pierwszym razem, wieeele lat temu też miałam z tym problem ;) I jak zrobisz wszystko tak ładnie jak opisałaś i potem klikniesz w "switch editor" ( taka ikonka A[SIZE=3]/A u góry po lewej ), to wyświetli Ci się to samo co ja podałam :lol: dobra kit z tym :evil_lol: Quote
Recommended Posts