Sonka95 Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ale zjada :) Hehe nawet na karmie jest biały psiak :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Sonka95 napisał(a):Hehe nawet na karmie jest biały psiak :evil_lol: Wygląda mi na bichona, ew. może to być maltańczyk... no zawsze może to być coś pomiędzy :evil_lol: Ale karmę polecam naprawdę szybko znika :evil_lol: Quote
madzioch Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Sonka95 napisał(a):Hej w ten deszczowy dzień ;) Jaki tam deszczowy, piękne słonko świeci :) jedna burza sie nie liczy :eviltong: Quote
Pixeloza Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 madzioch napisał(a):Jaki tam deszczowy, piękne słonko świeci :) jedna burza sie nie liczy :eviltong: burzaa? chcem! :shake: wczoraj były takie wieelkie krople deszczu, popadało z godzinkę i słonko :evil_lol: Zdjęć jak na razie nie będzie, może jutro dorwę się do komputera to kilka dodam, ale z nowych nie tak prędko. Pogoda nie najciekawsza (14 stopni, brr) a bateria w aparacie odmówiła posłuszeństwa :mad: Quote
phase Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Zazdroszczę Wam pogody, ja mam juwenalia i beznadziejna pogoda. :( Deszcz, zimno, zero słoneczka.. Quote
Pixeloza Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 phase napisał(a):Zazdroszczę Wam pogody, ja mam juwenalia i beznadziejna pogoda. :( Deszcz, zimno, zero słoneczka.. oj tam, oj tam :evil_lol: Z resztą, co mi po słońcu jak zimno i nie przyjemnie :roll: Quote
Pixeloza Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Hmm... może trochę Pixelozy? :cool3: Wczoraj w Decathlonie kupiłam sobie piłkę do siaty, oczywiście Pixelowi się spodobała :mad: Quote
Pixeloza Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 (edited) [video=youtube;P8iB-f2m06A]http://www.youtube.com/watch?v=P8iB-f2m06A&feature=youtu.be[/video] Edited May 26, 2013 by Pixeloza Quote
Sonka95 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Pixel mówi no chodź pogramy :cool3: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946979_164068230431070_435539432_n.jpg A te jest strasznie urocze :loveu::loveu::loveu:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936301_164068217097738_1686041281_n.jpg Quote
Pixeloza Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 hejoł :D Jako że dostałam nowy telefon i laptopa nie miałam dzisiaj zbytnio czasu na Pixela :evil_lol: Mój kochany piesio dzisiaj nie robił nic specjalnego :roll: Spacerek, samotność, miłe powitanie, zabawa, spacerek, zabawa, sen więc... dzień jak co dzień :roll: zostawiam wam fotencję i mykam :D Quote
Sonka95 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Ale ci dobrze :) ja jeszcze poczekam 2 miesiące na nowy telefon ;) Quote
Luzia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Ja w nosie mam telefon, komputer, aparat i wszystkie inne sprzęty, ja chce szczeniaczka :lol: Quote
Pixeloza Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 dzisiaj z Pixelem mieliśmy "super bieg" :evil_lol: Idziemy na spacer.. hmmm ciemno coś, ale idziemy pies musi mieć minimum 3 spacery dziennie, więc nie ma "nie idę" :roll: Idziemy tak idziemy, pierdut - błyskawica.... moja reakcja mniej więcej brzmiała " o kurr..." :lol: Wołam Pixela i w nogi i tak trasę którą idziemy 20-30 min (zależy od tempa chodzenia) pokonaliśmy w 10 min :evil_lol: A ponieważ jak burza minie będzie mokro i nieprzyjemnie (i nie wiadomo kiedy minie) spacerku chyba już nie będzie, za to będzie wanna, bo Pixel lekko zżółciał na karku przez jego "tarzanki" :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='Sonka95']Ale ci dobrze :) ja jeszcze poczekam 2 miesiące na nowy telefon ;)[/QUOTE] Bardzo :evil_lol: Komórka jest na dzień dziecka, a laptop na urodziny (poniedziałek :) ) ale że przyszło wcześniej to korzystam :diabloti: [quote name='Luzia']Ja w nosie mam telefon, komputer, aparat i wszystkie inne sprzęty, ja chce szczeniaczka :lol:[/QUOTE] Ja też - owczarka niemieckiego. Rzucę wszystko byle go dostać :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 O taki spacer przed burza to my wczoraj też mieliśmy :diabloti: te chmury potwownie szybko naszły , ale zdążyłyśmy przed deszczem :) Quote
madzioch Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Sonka95']O taki spacer przed burza to my wczoraj też mieliśmy :diabloti: [/QUOTE] My też, dzisiaj... tylko wcześniej przez 15 minut maszerowaliśmy w przedburzowym słońcu po asfalcie i Kokos odmówił dalszego spaceru, usiadł pod krzakiem i koniec. Pomogł dopiero transport do najbliższej kałuży a la jeziorko i odpalił znowu :D Quote
Pixeloza Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Hej hej hejo :) Pixel od wczoraj jakiś osowiały, cały czas piszczy i ciągnie na dwór, a przez wczorajsze burze jestem chora, bo znowy mieliśmy sprinty do domu :evil_lol: Nie wiem co z nim :shake: Podejrzewam że albo tęskni za matką (która sobie pojechała nad morze :evil_lol:) albo czuję Sonie i jej cieczkę :diabloti: A skoro Sonia ma cieczkę, Pixel musi się od niej od tentegować :evil_lol: kontakty tylko przez szybę albo płot :D/ Dzisiaj zapowiada się piękna pogoda, więc może wyjdę z nim na spacer (to że jestem chora sprawia,że mogę nie iść do szkoły, ale iść z psem to już muszę :roll: )w okolice Sonii. Poprzytulają się przez płot :D Quote
Sonka95 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Moja to podobnie pod drzwiami ciągle siedzi i chce na spacery do chłopaków :diabloti: w końcu już niedługo koniec cieczki :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Sonka95']Moja to podobnie pod drzwiami ciągle siedzi i chce na spacery do chłopaków :diabloti: w końcu już niedługo koniec cieczki :evil_lol:[/QUOTE] hmm ciekawy zbieg okoliczności :diabloti: Bo i "moja" Sonia ma cieczkę i twoja :evil_lol: Solidarność jajników :cool3: :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Pixeloza']hmm ciekawy zbieg okoliczności :diabloti: Bo i "moja" Sonia ma cieczkę i twoja :evil_lol: Solidarność jajników :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] Mieszają chłopakom w głowach Sonki :evil_lol::diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Tak sobie myślę... kurcze, dawno zdjęć nie było :roll: Przepraszam, że nie przewrócone, nie wiem co się stało :/ Quote
Pixeloza Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Przechylcie głowy w lewo :evil_lol: Możecie wyprostować :diabloti: Quote
Luzia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 haha, ja dziś cały dzień w łóżku to akurat miałam gimnastykę szyi :lol: Quote
Pixeloza Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Luzia']haha, ja dziś cały dzień w łóżku to akurat miałam gimnastykę szyi :lol:[/QUOTE] dbam o ciebie :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts