Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonka95 napisał(a):
Hehe nawet na karmie jest biały psiak :evil_lol:

Wygląda mi na bichona, ew. może to być maltańczyk... no zawsze może to być coś pomiędzy :evil_lol:
Ale karmę polecam naprawdę szybko znika :evil_lol:

Posted

madzioch napisał(a):
Jaki tam deszczowy, piękne słonko świeci :) jedna burza sie nie liczy :eviltong:

burzaa? chcem! :shake:
wczoraj były takie wieelkie krople deszczu, popadało z godzinkę i słonko :evil_lol:
Zdjęć jak na razie nie będzie, może jutro dorwę się do komputera to kilka dodam, ale z nowych nie tak prędko. Pogoda nie najciekawsza (14 stopni, brr) a bateria w aparacie odmówiła posłuszeństwa :mad:

Posted

phase napisał(a):
Zazdroszczę Wam pogody, ja mam juwenalia i beznadziejna pogoda. :( Deszcz, zimno, zero słoneczka..

oj tam, oj tam :evil_lol:
Z resztą, co mi po słońcu jak zimno i nie przyjemnie :roll:

Posted

hejoł :D
Jako że dostałam nowy telefon i laptopa nie miałam dzisiaj zbytnio czasu na Pixela :evil_lol:
Mój kochany piesio dzisiaj nie robił nic specjalnego :roll:
Spacerek, samotność, miłe powitanie, zabawa, spacerek, zabawa, sen więc... dzień jak co dzień :roll:
zostawiam wam fotencję i mykam :D

Posted

dzisiaj z Pixelem mieliśmy "super bieg" :evil_lol:

Idziemy na spacer.. hmmm ciemno coś, ale idziemy pies musi mieć minimum 3 spacery dziennie, więc nie ma "nie idę" :roll:
Idziemy tak idziemy, pierdut - błyskawica.... moja reakcja mniej więcej brzmiała " o kurr..." :lol:
Wołam Pixela i w nogi i tak trasę którą idziemy 20-30 min (zależy od tempa chodzenia) pokonaliśmy w 10 min :evil_lol:
A ponieważ jak burza minie będzie mokro i nieprzyjemnie (i nie wiadomo kiedy minie) spacerku chyba już nie będzie, za to będzie wanna, bo Pixel lekko zżółciał na karku przez jego "tarzanki" :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Ale ci dobrze :) ja jeszcze poczekam 2 miesiące na nowy telefon ;)[/QUOTE]

Bardzo :evil_lol:
Komórka jest na dzień dziecka, a laptop na urodziny (poniedziałek :) ) ale że przyszło wcześniej to korzystam :diabloti:

[quote name='Luzia']Ja w nosie mam telefon, komputer, aparat i wszystkie inne sprzęty, ja chce szczeniaczka :lol:[/QUOTE]

Ja też - owczarka niemieckiego. Rzucę wszystko byle go dostać :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']O taki spacer przed burza to my wczoraj też mieliśmy :diabloti: [/QUOTE]

My też, dzisiaj... tylko wcześniej przez 15 minut maszerowaliśmy w przedburzowym słońcu po asfalcie i Kokos odmówił dalszego spaceru, usiadł pod krzakiem i koniec. Pomogł dopiero transport do najbliższej kałuży a la jeziorko i odpalił znowu :D

Posted

Hej hej hejo :)
Pixel od wczoraj jakiś osowiały, cały czas piszczy i ciągnie na dwór, a przez wczorajsze burze jestem chora, bo znowy mieliśmy sprinty do domu :evil_lol:
Nie wiem co z nim :shake:
Podejrzewam że albo tęskni za matką (która sobie pojechała nad morze :evil_lol:) albo czuję Sonie i jej cieczkę :diabloti:
A skoro Sonia ma cieczkę, Pixel musi się od niej od tentegować :evil_lol:
kontakty tylko przez szybę albo płot :D/

Dzisiaj zapowiada się piękna pogoda, więc może wyjdę z nim na spacer (to że jestem chora sprawia,że mogę nie iść do szkoły, ale iść z psem to już muszę :roll: )w okolice Sonii. Poprzytulają się przez płot :D

Posted

[quote name='Sonka95']Moja to podobnie pod drzwiami ciągle siedzi i chce na spacery do chłopaków :diabloti: w końcu już niedługo koniec cieczki :evil_lol:[/QUOTE]

hmm ciekawy zbieg okoliczności :diabloti:
Bo i "moja" Sonia ma cieczkę i twoja :evil_lol:
Solidarność jajników :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']hmm ciekawy zbieg okoliczności :diabloti:
Bo i "moja" Sonia ma cieczkę i twoja :evil_lol:
Solidarność jajników :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]

Mieszają chłopakom w głowach Sonki :evil_lol::diabloti: