Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://i1279.photobucket.com/albums/y540/KachaJ/006_zps605bd360.jpg[/IMG] [IMG]http://i1279.photobucket.com/albums/y540/KachaJ/DSCF2167_zps46b597ba.jpg[/IMG] [IMG]http://i1279.photobucket.com/albums/y540/KachaJ/001_zpsf6df6eee.jpg[/IMG] Koniec :roll:

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Naribus
Posted

Pfff. Ja się interesuję i grzecznie zaglądam, chyba zasługuję?  :D

Guest Naribus
Posted

No wiesz... 

To co jeszcze mam zrobić?  :grins:

Guest Naribus
Posted

Dobra, zrobię Ci reklamę w mojej galerii. Happy?  :P

Posted

Dobra, zrobię Ci reklamę w mojej galerii. Happy?  :P

No dobrze :evil_lol:

PS. Zrobilam fajny banner, ale od kiedy jest nowe dogo, nie mogę sie w nim odnaleźć :nonono2:

DSC_0188_zps9574091b.jpg

Guest Naribus
Posted

No ja też jeszcze nie do końca ogarniam nowe forum  :roll:

Nie ma opcji edytowania swojego posta, czy oślepłam?

Posted

No ja też jeszcze nie do końca ogarniam nowe forum  :roll:

Nie ma opcji edytowania swojego posta, czy oślepłam?

ślepniesz kochana, ślepniesz :evil_lol:

Dzisiaj prawie dostałam zawału.
Idę z ojcem i Pixelem na spacer i nagle przed nami widzę Borysa - miejscowego błąkającego się luzem kundla, z którym Pixel ma na pieńku i raz już się pogryzły.  No to ja stoję wryta i czekam, aż psisko pójdzie w innym kierunku... Nagle Pixel zaczyna piszczeć i się wyrywać (w końcu rywal oblewa jego krzaczki :megagrin: ) i w tym momencie zauważyłam tylko biała kropkę pędzącą na kundla. Zdziwiona patrzę, a w ręce mam samą smycz, na której wisi pusta obroża. No to lecę za nimi jak głupia, ale już na pierwszym skrzyżowaniu  straciłam ich z oczu. Pobiegłam prosto - w kierunku domu owego kundla. Przebiegłam połowę wsi - nic. Płacz, rozpacz - psa nie ma. Załamana powoli wracam na miejsce ucieczki... i wtedy odezwał się telefon, że Pixel się znalazł. Co ciekawe, gdy tylko zobaczył ojca wesoło przyleciał, bez wołania... Co nie zmienia faktu, że nadal mam ochotę go udusić :-x

Przynajmniej dobrze, że się znalazł, bo całą jutrzejsza wycieczkę bym się załamywała :roll:

Posted

Dobrze , że się znalazł Pixel  ;-) ale domyślam się co czułaś gdy ci zniknął  :look3: ja wpadam w niezłą panikę gdy Sonia mi zniknie z oczu

Biorąc pod uwagę, że przywołanie u niego jest na fatalnym poziomie a skupienie na dworze (zwłaszcza bez jedzenia) znikome, to faktycznie, miałam różne myśli :look3:

Guest Naribus
Posted

Biorąc pod uwagę, że przywołanie u niego jest na fatalnym poziomie a skupienie na dworze (zwłaszcza bez jedzenia) znikome, to faktycznie, miałam różne myśli :look3:

Mamy to samo  :rolleyes:

Nasze przywołanie jest piękne na lince, ale bez niej to... szkoda gadać.

Posted

Mamy to samo  :rolleyes:

Nasze przywołanie jest piękne na lince, ale bez niej to... szkoda gadać.

U nas jest piękne bez rozproszenia, na terenie ogrodzonym (ktory nam w tym roku zlikwidowali :lmaa: ) z całą paczką smakołyków w kieszeni :evil_lol:

Guest Naribus
Posted

A my nie mamy ogrodzonego terenu w pobliżu (jedynie fajne korty tenisowe, na które tacie się nie chce nas wozić, bo dla niego to za daleko  :mad: ), więc nie mamy jak ćwiczyć bez linki, przez co nie mam już sił do jej przywołania i chyba zostaniemy już na zawsze na spacerach linkowych, a co  :smile:

Posted

A my nie mamy ogrodzonego terenu w pobliżu (jedynie fajne korty tenisowe, na które tacie się nie chce nas wozić, bo dla niego to za daleko  :mad: ), więc nie mamy jak ćwiczyć bez linki, przez co nie mam już sił do jej przywołania i chyba zostaniemy już na zawsze na spacerach linkowych, a co  :smile:

Ja zamierzam na razie na lince, ale stopniowo go przyzwyczajac :roll:

Tak czy siak, zaraz ide na spacer z aparatem :jumpie:

Guest Naribus
Posted

Ja zamierzam na razie na lince, ale stopniowo go przyzwyczajac :roll:

Tak czy siak, zaraz ide na spacer z aparatem :jumpie:

Na spacer z aparatem, czy na zdjęcia? :P