Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra, kwiaty obsikane to co teraz robimy? :)

TARZAMY SIĘ!
Daje nam to KUPĘ radości :lol:
zwłaszcza jak tarzamy się w koopie :mad:

No i efekt tarzania :diabloti:

A na koniec moja kicia - Lucyferka :cool3:

Koniec :hand:

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ja swoją sucz pierwszy raz trymowałam to chciała mi odgryźć rękę :loveu: teraz zazwyczaj zasypia ;)

To czekamy do jutra na zdjęcia przystojniaka :cool1:

Posted

I po trymowaniu :multi:

Pixel sprawiał się... hmm ... szału nie było, za to był "galaretkowy czajnik" :evil_lol:
O ile na początku był grzeczny to pod koniec strasznie się trząsł i piszczał :shake:

Ale kilka fot :D

Małe przypomnienie jak wyglądał przed :D

Jedziemy! :)

Podczas zabiegu ;)

Posted

A tak wygląda PO :)

A teraz dla porównania :evil_lol:

przed

po:

A teraz mniej przyjemna wiadomość.
Pixel ma coś z okiem, co widać na 2 fotce z chustą. Ciągle je przymruża, a ono ciągle łzawi. Ojciec mówi, że włosy mu wchodzą do oka, ale nie wiem. Jeżeli do jutra mu nei przejdzie NATYCHMIAST jedziemy do weterynarza. Trzymajcie kciuki :-(

Posted

Uszka :loveu:
Mam pytanie. Czy waszych pociech też tak wyglądały po pierwszym trymowaniu? :niedowia:
Co prawda potem one zarosną, a końcówki zakryje chryzantemka, ale na razie wyglądają strasznie według mnie :eviltong:

Posted

Jaki odświeżony na wiosne :) piękny :)

Ale te uszyska to jakieś dziwne ma, chyba powinien mieć całe ogolone żeby nie było "pędzelków", a nie tak od linijki...

Posted

[quote name='Pixeloza']

Uszka :loveu:
Mam pytanie. Czy waszych pociech też tak wyglądały po pierwszym trymowaniu? :niedowia:
Co prawda potem one zarosną, a końcówki zakryje chryzantemka, ale na razie wyglądają strasznie według mnie :eviltong:
Dlatego pytałam się dwa razy gdzie mieszkacie żeby Wam doradzić ewentualnie fryzjera, ale skoro to taka tajemnica... W każdym razie ja nie lubię golonych uszu, a powinny być albo całe wytrymowane albo całe zgolone. Ale na pewno nie na 3 mm jak tu ;/ ja tylko końcówki podgalam ale tak żeby nie było widać przejścia z trymowanego na golone. Za to u Alexa golę całe bo jemu żółkną od trymowania. Generalnie głowa zrobiona fatalnie, powygryzane jakieś frędzle byle jak, front za to nie ogolony wcale a na ogonie za niedługo będą pojawiać się frędzle, bo ledwo tknięty. Ona na pewno go trymowała? nie zjechała na koniec maszynką coś?

Posted

Evelynkaa - kobieta strasznie się starała z uszami, majstrowała przy nich i majstrowała. Gdyby nie Pixel, który już naprawdę miał dość może zgoliłaby mocniej. Robiła co mogła, potem mój kochany psiak zaczął szaleć. Jeśli pytasz o resztę zabiegu. Najpierw go wytrymowała (multum kłaków :evil_lol:) następnie poszła go wykąpać ( strasznie mi się nie podobało, że wanna była w domu podczas gdy jej "salon" był w jakieś piwniczce, do której wchodziło się z dworu ;/) Po kąpieli i wysuszeniu rozczesała go i zaczęła ciąć włosy na łapach i ogon. Faktycznie ogonem zajmowała się krótko. Następnie wyrównała nierówności na grzbiecie maszynką i wzięła się za łeb. Zrobiła chryzantemę i wzięła się za uszy. Po wygoleniu ich tak patrzyła i co chwile "coś jest nie tak". Brała nożyczki, usuwała frędzelki, tu nie równo, znowu podgoliła, znowu nożyczki, aż w końcu obcięła pazury i go nam dała. Tak patrzy na niego, ale już dała spokój. Pixel i tak zachował się wzorowo (jak na niego :eviltong:) chociaż (PO RAZ PIERWSZY W ŻYCIU) miał podkulony ogon ze strachu.
Jeśli chodzi o fryzjerów w naszej okolicy. Mamy tylko 2 do wyboru. Właśnie tę panią (która została mi polecona przez sąsiadkę, która ma westa i pewną panią z czarnym szkockim, która interesuje się wszystkim co związane z psami) i salon HUGO, który moja sąsiadka skrytykowała za personel. Następne są dopiero w Poznaniu, a już widzę minę mojego ojca, że mamy 30 km jechać żeby psa wytrymować :shake:

Posted

Sonka95 - nawzajem :hand:

Pixel, 2 miesiące :loveu: (jakość komórkowa :shake:)

A teraz, pozy Pixela :evil_lol:

Przepraszam za rozmiar :roll:

Posted

[quote name='Pixeloza']Evelynkaa - kobieta strasznie się starała z uszami, majstrowała przy nich i majstrowała. Gdyby nie Pixel, który już naprawdę miał dość może zgoliłaby mocniej. Robiła co mogła, potem mój kochany psiak zaczął szaleć. Jeśli pytasz o resztę zabiegu. Najpierw go wytrymowała (multum kłaków :evil_lol:) następnie poszła go wykąpać ( strasznie mi się nie podobało, że wanna była w domu podczas gdy jej "salon" był w jakieś piwniczce, do której wchodziło się z dworu ;/) Po kąpieli i wysuszeniu rozczesała go i zaczęła ciąć włosy na łapach i ogon. Faktycznie ogonem zajmowała się krótko. Następnie wyrównała nierówności na grzbiecie maszynką i wzięła się za łeb. Zrobiła chryzantemę i wzięła się za uszy. Po wygoleniu ich tak patrzyła i co chwile "coś jest nie tak". Brała nożyczki, usuwała frędzelki, tu nie równo, znowu podgoliła, znowu nożyczki, aż w końcu obcięła pazury i go nam dała. Tak patrzy na niego, ale już dała spokój. Pixel i tak zachował się wzorowo (jak na niego :eviltong:) chociaż (PO RAZ PIERWSZY W ŻYCIU) miał podkulony ogon ze strachu.
Jeśli chodzi o fryzjerów w naszej okolicy. Mamy tylko 2 do wyboru. Właśnie tę panią (która została mi polecona przez sąsiadkę, która ma westa i pewną panią z czarnym szkockim, która interesuje się wszystkim co związane z psami) i salon HUGO, który moja sąsiadka skrytykowała za personel. Następne są dopiero w Poznaniu, a już widzę minę mojego ojca, że mamy 30 km jechać żeby psa wytrymować :shake:
Następnym razem będzie lepiej :p przyzwyczai się

Posted

Kontynuacja podróży w wersji z aparatu :multi:

Kapeć to najbezpieczniejsze miejsce :evil_lol:

Odłóż w końcu ten aparat :angryy:

Moja mała "mysza" :loveu: