Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='phase']Jeny on nic nie musi robić a jest taaaaaaaaaaaaki słodki. :loveu:[/QUOTE]

szkoda ze w rzeczywistości taki nie jest :evil_lol:

Fotek niet, chyba ze chcecie zobaczyć Majusię :D

Posted

[quote name='Sonka95']Śliczna jest :loveu: http://distilleryimage4.ak.instagram.com/dd759782279a11e389dc22000aa805fd_7.jpg

Dziękuję :)
Trzeci dzień pracy a ta już warczy na Pixela kiedy posuwa się za daleko (wiadomo w jakich sprawach :evil_lol: ) nie kładzie się na plecach z ogonem między łapami kiedy widzi ludzi i od czasu do czasu podnosi ogon :loveu:
Muszę ją też pochwalić, bo już nie trzęsie się tak jak ma wejść do domu i chętniej bawi się z Pixelem :grins:

Powoli zapomina o stracie i staje się pewna siebie, to dobrze w jej przypadku :loveu:

Posted

[quote name='madzioch']Jaka cudna! To teraz masz parke? :) bo ja to nie na czasie jestem...[/QUOTE]

Nie, nie mam parki :shake: Pies koleżanki ;)
Z Majką pracuję, żeby odzyskała pewność siebie po stracie Sary (jej psia kumpela) a Pixel jest wiernym asystentem :D

Posted

Będę dla was miła :evil_lol:
Dzisiaj włożę zapasówki do aparatu... co prawda są chyba zepsute, ale zawsze kilka foteczek :diablot:
a tym czasem...za 13 dni minie rocznica z Pixelem :loveu:

Macie filmik, dodałam go na początku września, bo nie wiedziałam jak z netem będzie :roll:
Na początku jest mały błąd, wiem. Chciałam o nim opowiedzieć ale przerobiło to się w taki jakby filmik DLA NIEGO i zapomniałam pierwszy slajd zmienić :eviltong:

[video=youtube;iuLk_DxixcI]http://www.youtube.com/watch?v=iuLk_DxixcI[/video]

Miłego oglądania :grins:

Posted

[quote name='Luzia']W czym obrabiałaś filmik?[/QUOTE]

jako że mój laptop był łysy w programy do obróbki filmów ściągnęłam najnowszy windows movie maker :evil_lol:
Jestem nawet zadowolona :grins:

Posted

[quote name='Luzia']Ale ogólnie łatwy do ogarnięcia? Bo jeszcze nigdy nie bawiłam sie w takie klocki na poważnie, a mam jedne filmik w planach[/QUOTE]

w zasadzie to jest prostsza niż starsza. Wszystko przejrzyście rozpisane u góry... trochę utrudnione przycinanie filmików, ale da się ogarnąć :grins:
(prawy przycisk myszki na wybranym fragn=męcie filmiku i "początek", "koniec" lub" podziel" ;) )

Posted

[quote name='Luzia']dzięki :) jutro w takim razie na spokojnie ogarnę temat :)

do usług :grins:
odwdzięczam się za twoją dobroć w kwestii banerka (bo vege taka kochana nie była :diabloti: ) :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']Ja mam układ 10 postów na stronę, więc u mnie to wychodzi inaczej :eviltong:
Ja jestem wierna starej dogomani :lol:

hah, ja jej nie doznałam :roll:
To co banerka nie mogłam ustawić, a vege mówiła że wie, ale nie wie czy mi powie :diabloti:

Fotek nie ma... mam lenia :diabloti: :evil_lol:

Posted

Aaaa no to już ogarniam :lol:

Nie przejmuj się, ja też mam zrobione sporo a nie chce mi się kompletnie ich obrabiać, wiec jak już coś wrzucam to jest stare :evil_lol: