Sonka95 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 O jesteście :) :) świetne ujęcie :loveu: http://2.bp.blogspot.com/-8xVCQnNEaSQ/UjIGDOLWapI/AAAAAAAABYs/BVaYdwgWPyc/s640/009.JPG A patrząc na filmik przypomniałaś mi, że też miałam kupić hula hop dla Sonki , żeby skakała :diabloti: Quote
phase Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Jeny on nic nie musi robić a jest taaaaaaaaaaaaki słodki. :loveu: Quote
Pixeloza Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='phase']Jeny on nic nie musi robić a jest taaaaaaaaaaaaki słodki. :loveu:[/QUOTE] szkoda ze w rzeczywistości taki nie jest :evil_lol: Fotek niet, chyba ze chcecie zobaczyć Majusię :D Quote
Sonka95 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Pixeloza']szkoda ze w rzeczywistości taki nie jest :evil_lol: Fotek niet, chyba ze chcecie zobaczyć Majusię :D[/QUOTE] Chcemy Majusie :D Quote
Pixeloza Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Skoro chcecie :evil_lol: Majusia :loveu: Więcej fotek Majusi będzie się pojawiać na moim instagramie ( link ) :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Śliczna jest :loveu: http://distilleryimage4.ak.instagram.com/dd759782279a11e389dc22000aa805fd_7.jpg Quote
Pixeloza Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='Sonka95']Śliczna jest :loveu: http://distilleryimage4.ak.instagram.com/dd759782279a11e389dc22000aa805fd_7.jpg Dziękuję :) Trzeci dzień pracy a ta już warczy na Pixela kiedy posuwa się za daleko (wiadomo w jakich sprawach :evil_lol: ) nie kładzie się na plecach z ogonem między łapami kiedy widzi ludzi i od czasu do czasu podnosi ogon :loveu: Muszę ją też pochwalić, bo już nie trzęsie się tak jak ma wejść do domu i chętniej bawi się z Pixelem :grins: Powoli zapomina o stracie i staje się pewna siebie, to dobrze w jej przypadku :loveu: Quote
madzioch Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Jaka cudna! To teraz masz parke? :) bo ja to nie na czasie jestem... Quote
Pixeloza Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='madzioch']Jaka cudna! To teraz masz parke? :) bo ja to nie na czasie jestem...[/QUOTE] Nie, nie mam parki :shake: Pies koleżanki ;) Z Majką pracuję, żeby odzyskała pewność siebie po stracie Sary (jej psia kumpela) a Pixel jest wiernym asystentem :D Quote
Pixeloza Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Będę dla was miła :evil_lol: Dzisiaj włożę zapasówki do aparatu... co prawda są chyba zepsute, ale zawsze kilka foteczek :diablot: a tym czasem...za 13 dni minie rocznica z Pixelem :loveu: Macie filmik, dodałam go na początku września, bo nie wiedziałam jak z netem będzie :roll: Na początku jest mały błąd, wiem. Chciałam o nim opowiedzieć ale przerobiło to się w taki jakby filmik DLA NIEGO i zapomniałam pierwszy slajd zmienić :eviltong: [video=youtube;iuLk_DxixcI]http://www.youtube.com/watch?v=iuLk_DxixcI[/video] Miłego oglądania :grins: Quote
Sonka95 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Bardzo fajny filmik od szczeniaka po dorosłego psiaka :) Quote
Pixeloza Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Pixel pierwszy raz od lipca (w którym to prawie mi uciekł) został spuszczony ze smyczy :multi: Fociajki niebawem :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Luzia']W czym obrabiałaś filmik?[/QUOTE] jako że mój laptop był łysy w programy do obróbki filmów ściągnęłam najnowszy windows movie maker :evil_lol: Jestem nawet zadowolona :grins: Quote
Luzia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ale ogólnie łatwy do ogarnięcia? Bo jeszcze nigdy nie bawiłam sie w takie klocki na poważnie, a mam jedne filmik w planach Quote
Pixeloza Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Luzia']Ale ogólnie łatwy do ogarnięcia? Bo jeszcze nigdy nie bawiłam sie w takie klocki na poważnie, a mam jedne filmik w planach[/QUOTE] w zasadzie to jest prostsza niż starsza. Wszystko przejrzyście rozpisane u góry... trochę utrudnione przycinanie filmików, ale da się ogarnąć :grins: (prawy przycisk myszki na wybranym fragn=męcie filmiku i "początek", "koniec" lub" podziel" ;) ) Quote
Luzia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 dzięki :) jutro w takim razie na spokojnie ogarnę temat :) Quote
Pixeloza Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Luzia']dzięki :) jutro w takim razie na spokojnie ogarnę temat :) do usług :grins: odwdzięczam się za twoją dobroć w kwestii banerka (bo vege taka kochana nie była :diabloti: ) :evil_lol: Quote
Luzia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Banerka? Wybacz ale mnie odmóżdżyło i nie pamiętam sytuacji :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Luzia']Banerka? Wybacz ale mnie odmóżdżyło i nie pamiętam sytuacji :evil_lol:[/QUOTE] strona 7 :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ja mam układ 10 postów na stronę, więc u mnie to wychodzi inaczej :eviltong: Ja jestem wierna starej dogomani :lol: Quote
Pixeloza Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Luzia']Ja mam układ 10 postów na stronę, więc u mnie to wychodzi inaczej :eviltong: Ja jestem wierna starej dogomani :lol: hah, ja jej nie doznałam :roll: To co banerka nie mogłam ustawić, a vege mówiła że wie, ale nie wie czy mi powie :diabloti: Fotek nie ma... mam lenia :diabloti: :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Aaaa no to już ogarniam :lol: Nie przejmuj się, ja też mam zrobione sporo a nie chce mi się kompletnie ich obrabiać, wiec jak już coś wrzucam to jest stare :evil_lol: Quote
phase Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 http://distilleryimage2.ak.instagram.com/2e888c76254611e3bf0422000ab698ae_7.jpg wycalowalabym lapusie. majusia cudna. :loveu: super filmik! Quote
Recommended Posts