Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
Nuka też się boi wody, nawet kałuże omija, a szkoda bo jak były te upały to chętnie bym z nią poszła nad rzeczkę, którą mam jakieś 200m od domu no ale co zrobić :roll:

Moja Funia też się kiedyś bała... :diabloti: Ale po jednych pamiętnych wakacjach wiele lat temu jej przeszło :siara:

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonka95']Pixel pewnie bardzo zadowolony z zakupów :) :)
Kupiłam takie wieeelki sznurek, 4 kości (w 2 rozmiarach :cool3:), 3 animondy (2 jeleni i 1 indycze serca), 3 kg puriny pro plan (dla szczeniąt :evil_lol:), 30 dag kostek i 1 słoik czegoś w tym stylu:

Pixel je kocha :D

Posted

Angi napisał(a):
Misia też by je pewnie pożarła. Aktualnie musi się nacieszyć smakami z pedigree :evil_lol:

Pixel wszystkie smakołyki pochłonie w 5 minut :evil_lol:
oprócz kabanosów ;)

Posted

[quote name='Pixeloza']Kupiłam takie wieeelki sznurek, 4 kości (w 2 rozmiarach :cool3:), 3 animondy (2 jeleni i 1 indycze serca), 3 kg puriny pro plan (dla szczeniąt :evil_lol:), 30 dag kostek i 1 słoik czegoś w tym stylu:

Pixel je kocha :D

Frida też je kocha. :loveu: ale częściej kupujemy suszone mięso . :D

Posted

a ja... hemmm... moje szelki sprawują się dobrze tylko paski trzeba przyciąć w kilku miejscach, więc jeśli traficie na takie co ja to będzie ok, ale jeśli na takie jak fridaso to nie będziecie zadowoleni z zakupu ;)

Posted

Zdjęcia szelek fridaso już niebawem w jej galerii, a oto moje :grins:
Rozmiar za duże, ale podobają mi się bardziej niż szelki fridaso :evil_lol:

Pasek przedpiersia ciut za długi, ale to się przytnie ;)

A na ten pasek znalazł się sposób :grins:

TADA :D

Nowa zabawka Pixela, 16 zł w BricoMarche :evil_lol:

Posted

Ale mam mądrego psa :evil_lol:
Pixel przechodzi korytarzem (mamy lustrzaną szafę, którą jak dotąd ignorował) i nagle wyje jak głupi... do lustra :evil_lol:
A na moje stwierdzenie, że to tylko on tak dziwnie jęknął i przyszedł żeby go pogłaskać .... ah ten głupolek :roll: :evil_lol:

Posted

Pixeloza napisał(a):
Ale mam mądrego psa :evil_lol:
Pixel przechodzi korytarzem (mamy lustrzaną szafę, którą jak dotąd ignorował) i nagle wyje jak głupi... do lustra :evil_lol:
A na moje stwierdzenie, że to tylko on tak dziwnie jęknął i przyszedł żeby go pogłaskać .... ah ten głupolek :roll: :evil_lol:

hahahahaha :evil_lol: szalony :diabloti:

Posted

Sonka95 napisał(a):
hahahahaha :evil_lol: szalony :diabloti:

Zauważyłam też, że jak zrobi tą WIĘKSZĄ potrzebę (:diabloti:) to zaczyna lecieć na całą długość smyczy :evil_lol:
A jak chce na spacer to piszczy i przekręca łeb na słowo: "Spacerek", mądrala :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

a o mnie nikt nie pamięta? Nieładnie :mad: Aż mi smutno :( :evil_lol:

Kilka foteczek, które udało mi się zgrać zanim aparat padł na dobre :eviltong:

No i filmik :evil_lol:

[video=youtube;upZjpS4iEck]http://www.youtube.com/watch?v=upZjpS4iEck&feature=c4-overview&list=UUr5Wl0d-8leUGeX4tJ-INhQ&noredirect=1[/video]