Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzioch']To mój sposób żeby sie nie wkurzac na brudnego psa. Tzn doprawionego ziołami :D[/QUOTE]

ciekawy :diabloti:
muszę zacząć stosować :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']ciekawy :diabloti:
muszę zacząć stosować :evil_lol:[/QUOTE]

szukam jeszcze sensownego tłumaczenia na błoto... no bo co, maseczki błotne na bujną i lśniącą sierść? :mad::lol:

Posted

[quote name='madzioch']szukam jeszcze sensownego tłumaczenia na błoto... no bo co, maseczki błotne na bujną i lśniącą sierść? :mad::lol:[/QUOTE]

:roflt:

No co? Nie ma jajek to jakoś inaczej chce sunie zwabić :lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']:roflt:

No co? Nie ma jajek to jakoś inaczej chce sunie zwabić :lol:[/QUOTE]

Możliwe! :D
Chociaż te jego jajka to chyba sa tuż tuż(da sie wyczuć)... ale nie chcą do końca wyskoczyć :D

Więc nie ma usprawiedliwienia na kapiele błotne! Chociaż... brudny West to szczęśliwy West ;)

Posted

[quote name='madzioch']Możliwe! :D
Chociaż te jego jajka to chyba sa tuż tuż(da sie wyczuć)... ale nie chcą do końca wyskoczyć :D

Więc nie ma usprawiedliwienia na kapiele błotne! Chociaż... brudny West to szczęśliwy West ;)[/QUOTE]

TARZAJĄCY się west to szczęśliwy west :D
Pixel potrafi na środku spacerusię przekulnąć, ale ważne że sie wytarzał :D

Mnie ciekawi jak usprawiedliwisz jego tarzankę w koopie :lol:

Posted

[quote name='Angi']u mnie nic, bo i tak nic nigdy nie komentuje. To po co się poświęcać :lol:

popatrz na to inaczej...
Dysk ci strzeli - masz pamiątkę i zapasówkę :evil_lol:

Łapcia z wąsami :grins:

Posted

[quote name='Angi']zdjęcia zgrywam na picassę :p i dodaję na fejsa ;p

ale popatrzeć zawsze miło :D

Leżakowanie :eviltong:

Boże jak trudno zrobić 2 psom zdjęcia :evil_lol:
Zwłaszcza jak jedno drugie molestuje :mad:

Posted

[quote name='Pixeloza']
Mnie ciekawi jak usprawiedliwisz jego tarzankę w koopie :lol:[/QUOTE]

Uwaga...uwaga... uwaga... Kokos NIGDY nie wytarzał sie w kooopsku! przez całe swoje szczęśliwe życie :P jak wącha to krzywi sie potem z obrzydzeniem i idzie dalej :loveu: ah ten mój egzemplarz!

Zdjęcia wielopsowe piękne :) A te walki psów to chyba na zasadach miss polonia :P

Posted

[quote name='Sonka95']Tarzanko to chyba każdy pies kocha <3 Sonia to ostatnio w krowim placku się wytarzała ...[/QUOTE]
Nie prawda! Nuka się tarza tlyko w dywanie, na dworze udaje księżniczkę, która nigdy z dworu nie wraca brudna :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Nie prawda! Nuka się tarza tlyko w dywanie, na dworze udaje księżniczkę, która nigdy z dworu nie wraca brudna :evil_lol:[/QUOTE]

zazdroszczę :shake:
Pixel ciągle liście do chaty znosi :evil_lol:

Posted

Nuka jak kiedyś w kupę wdepnęła to zaczęła piszczeć na całe osiedle, kuleć i mnie prosiła, żebym ją do domu wzięła i to umyła:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Nuka jak kiedyś w kupę wdepnęła to zaczęła piszczeć na całe osiedle, kuleć i mnie prosiła, żebym ją do domu wzięła i to umyła:evil_lol:[/QUOTE]

bidaczka :evil_lol: