madzioch Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Nie brudas tylko Pixel doprawiony ziołami :P http://i1279.photobucket.com/albums/y540/KachaJ/055_zps0ebb2409.jpg Quote
Pixeloza Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='madzioch']Nie brudas tylko Pixel doprawiony ziołami :P http://i1279.photobucket.com/albums/y540/KachaJ/055_zps0ebb2409.jpg jak to ładnie ujęłaś :evil_lol: :diabloti: Quote
Sonka95 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Takie spacerki gdzie się dużo dzieje są najciekawsze :) Quote
madzioch Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Pixeloza']jak to ładnie ujęłaś :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] To mój sposób żeby sie nie wkurzac na brudnego psa. Tzn doprawionego ziołami :D Quote
Pixeloza Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 [quote name='madzioch']To mój sposób żeby sie nie wkurzac na brudnego psa. Tzn doprawionego ziołami :D[/QUOTE] ciekawy :diabloti: muszę zacząć stosować :evil_lol: Quote
madzioch Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Pixeloza']ciekawy :diabloti: muszę zacząć stosować :evil_lol:[/QUOTE] szukam jeszcze sensownego tłumaczenia na błoto... no bo co, maseczki błotne na bujną i lśniącą sierść? :mad::lol: Quote
Pixeloza Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='madzioch']szukam jeszcze sensownego tłumaczenia na błoto... no bo co, maseczki błotne na bujną i lśniącą sierść? :mad::lol:[/QUOTE] :roflt: No co? Nie ma jajek to jakoś inaczej chce sunie zwabić :lol: Quote
madzioch Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Pixeloza']:roflt: No co? Nie ma jajek to jakoś inaczej chce sunie zwabić :lol:[/QUOTE] Możliwe! :D Chociaż te jego jajka to chyba sa tuż tuż(da sie wyczuć)... ale nie chcą do końca wyskoczyć :D Więc nie ma usprawiedliwienia na kapiele błotne! Chociaż... brudny West to szczęśliwy West ;) Quote
Pixeloza Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='madzioch']Możliwe! :D Chociaż te jego jajka to chyba sa tuż tuż(da sie wyczuć)... ale nie chcą do końca wyskoczyć :D Więc nie ma usprawiedliwienia na kapiele błotne! Chociaż... brudny West to szczęśliwy West ;)[/QUOTE] TARZAJĄCY się west to szczęśliwy west :D Pixel potrafi na środku spacerusię przekulnąć, ale ważne że sie wytarzał :D Mnie ciekawi jak usprawiedliwisz jego tarzankę w koopie :lol: Quote
Pixeloza Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='Angi']obecna :grins:[/QUOTE] łaskawca :evil_lol: Witamy w galerii :grins: Quote
Pixeloza Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='Angi']ciesz się, że jestem. :D[/QUOTE] cieszę się że w twojej galerii pokazało się zdjęcie :evil_lol: Tu jest ich pełno :roll: Quote
angineuuka Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 u mnie nic, bo i tak nic nigdy nie komentuje. To po co się poświęcać :lol: Quote
Pixeloza Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='Angi']u mnie nic, bo i tak nic nigdy nie komentuje. To po co się poświęcać :lol: popatrz na to inaczej... Dysk ci strzeli - masz pamiątkę i zapasówkę :evil_lol: Łapcia z wąsami :grins: Quote
angineuuka Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 zdjęcia zgrywam na picassę :p i dodaję na fejsa ;p Quote
Pixeloza Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 A teraz już zmniejszone fotki :evil_lol: Walki psów :evil_lol: Kto sie ładniej prezentuje w bandamce? :lol: Quote
Pixeloza Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='Angi']zdjęcia zgrywam na picassę :p i dodaję na fejsa ;p ale popatrzeć zawsze miło :D Leżakowanie :eviltong: Boże jak trudno zrobić 2 psom zdjęcia :evil_lol: Zwłaszcza jak jedno drugie molestuje :mad: Quote
madzioch Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Pixeloza'] Mnie ciekawi jak usprawiedliwisz jego tarzankę w koopie :lol:[/QUOTE] Uwaga...uwaga... uwaga... Kokos NIGDY nie wytarzał sie w kooopsku! przez całe swoje szczęśliwe życie :P jak wącha to krzywi sie potem z obrzydzeniem i idzie dalej :loveu: ah ten mój egzemplarz! Zdjęcia wielopsowe piękne :) A te walki psów to chyba na zasadach miss polonia :P Quote
Sonka95 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Tarzanko to chyba każdy pies kocha <3 Sonia to ostatnio w krowim placku się wytarzała ... Quote
Karro Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Hej :hand: A co to za walki psów? http://i1279.photobucket.com/albums/y540/KachaJ/009_zps3680b2d1.jpg Zaraz to gdzieś zgłosimy hahha ;) :evil_lol: Ślicznego masz piesia :) Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Sonka95']Tarzanko to chyba każdy pies kocha <3 Sonia to ostatnio w krowim placku się wytarzała ...[/QUOTE] Nie prawda! Nuka się tarza tlyko w dywanie, na dworze udaje księżniczkę, która nigdy z dworu nie wraca brudna :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']Nie prawda! Nuka się tarza tlyko w dywanie, na dworze udaje księżniczkę, która nigdy z dworu nie wraca brudna :evil_lol:[/QUOTE] zazdroszczę :shake: Pixel ciągle liście do chaty znosi :evil_lol: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Nuka jak kiedyś w kupę wdepnęła to zaczęła piszczeć na całe osiedle, kuleć i mnie prosiła, żebym ją do domu wzięła i to umyła:evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']Nuka jak kiedyś w kupę wdepnęła to zaczęła piszczeć na całe osiedle, kuleć i mnie prosiła, żebym ją do domu wzięła i to umyła:evil_lol:[/QUOTE] bidaczka :evil_lol: Quote
Recommended Posts