Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

phase napisał(a):
Głupota....

mogę udostępnić link do zdjęcia ze strony, albo udostępnić post na facebooku, ale tych zdjęć jeszcze nie ma, o ile w ogóle będą, bo nie zawsze dodają...

ew. mogę wysłać komuś na pw :evil_lol:

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonka95 napisał(a):
No powinni jeszcze dziękować za udostępnianie zdjęć a nie zakazywać :shake: tak to ktoś by mógł zobaczyć i być może przygarnąć :D

wiesz, muszą SPRAWDZIĆ zdjęcie, bo jeszcze ktoś się przyczepi, że kupka leży w kojcu :shake:
ze spaceru... nie wiem, ale ... najwyżej każą mi usunąć ;)

Pecia :loveu:

• 3 months later...
Posted

[quote name='phase']To Wy o nas zapomnieliście. :mad: I 1 fotka tylko????? WIĘCEJ! :)[/QUOTE]

Nikt sie nie dopominał ani nic :evil_lol:
Obecnie nie mam za dużo jego fotek, jakoś bardziej skupiłam się na sobie, ale na jutro coś wykombinuję :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Mam nadzieje , że teraz częściej będziesz zaglądała na dogo :diabloti:[/QUOTE]

ależ oczywiście :grins:

Posted

Jutro ostatni dzień do szkoły, może przez majówkę jakieś foty wykombinuję, ale nie obiecuję :diabloti:
Duuużo sie w moim życiu pozmieniało i szczerze, rzadko kiedy zabieram aparat na spacery tak więc fotek już tyle nie ma... ale żebyście nie marudzili :evil_lol:

"But first.... let me take a selfie" :evil_lol:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Zaraz nie kocham... po prostu Pixel ze mną nie współpracuję to sie przenosze na inne obiekty do fotografowania :evil_lol:

Ale prosze... MALUTKA fotorelacja z wakacji :diabloti:

A właścicielka zwiała do owczarka :lol:

Mówiłam że malutka? :evil_lol:
Dobrze, przyznaję się, mam więcej zdjęć :roll:
Ale szczerze, to nie chce mi się ich zgrywać z telefonu :evil_lol:

Guest Naribus
Posted

Fajnie widzieć znów ten pycholek, stęskniłam się :loveu: i oczekuję częstszych aktualizacji! ;)
A co do niewspółpracującego psa - mam to samo. Nie chce zdjęć, to nie. Nic na siłę. Kwiatki, krzaczki i widoczki są równie ładne, a do tego nie odmawiają współpracy :lol:

Posted

A i jeszcze jedno... nie we właściwych wymiarach ale nie marudźcie bo już mi sie nie chce zmniejszać :evil_lol:

O to przed państwem istny CUD... Pixel dobrowolnie, sam wlazl do jeziora :evil_lol: