Pixeloza Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 eh, bywa :shake: Mam zdjęcia, ale nie z Pixelem, chcecie? :roll: Quote
Pixeloza Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Mam mnóóóstwo fot ze schroniska, ale nie mogę ich publikować (co to za schronisko, które próbuje rozdać psy wcale nie nagłaśniając że pies taki i taki tam przebywa? ) tak więc fotki psów ze schroniska, moge pokazać tylko prywatnie, bo czekają mnie konsekwencje ;) A oto fotki które wam obiecałam :D Quote
Pixeloza Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Tak więc, kto chce zobaczyć zdjęcia MOJEGO AUTORSTWA ze schroniska, musi odnaleźć mnie na fejsie i napisać na pw ;) Quote
Sonka95 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Jaki klimacik jesienny zrobiłaś :loveu: piękne foty :) Quote
Pixeloza Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Sonka95 napisał(a):Jaki klimacik jesienny zrobiłaś :loveu: piękne foty :) Nim się obejrzymy śnieg spadnie więc trzeba korzystać z jesieni :) Dziękuję :loveu: Quote
phase Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 "Tych grzybów nie jemy :diabloti: http://i1279.photobucket.com/albums/y540/KachaJ/032_zpsbe037d97.jpg " Piękna wiosna. :loveu: Quote
Pixeloza Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='phase']"Tych grzybów nie jemy :diabloti: http://i1279.photobucket.com/albums/y540/KachaJ/032_zpsbe037d97.jpg " Piękna wiosna. :loveu: Nie zamierzam, takie małee :evil_lol: Coś ci sie chyba pomieszało, to jesień :diabloti: Ale dziękuję :loveu: Quote
FridaOzzy Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Pixeloza napisał(a):Mam mnóóóstwo fot ze schroniska, ale nie mogę ich publikować (co to za schronisko, które próbuje rozdać psy wcale nie nagłaśniając że pies taki i taki tam przebywa? ) tak więc fotki psów ze schroniska, moge pokazać tylko prywatnie, bo czekają mnie konsekwencje ;) Może wolą, by im psów nie adoptowali, pieniądze dostają... :roll: Ostro powiedziane, ale wiele takich przypadków było, cóż... ;) Quote
Luzia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ty lepiej o tym nie pisz, bo konfidentów wszędzie pełno. Już były przypadki, że ktoś poskarżył się na swoje schronisko i więcej go tam nie wpuścili :roll: Quote
Pixeloza Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Luzia napisał(a):Ty lepiej o tym nie pisz, bo konfidentów wszędzie pełno. Już były przypadki, że ktoś poskarżył się na swoje schronisko i więcej go tam nie wpuścili :roll: a niech mnie tam nie wpuszczają... wolę Poznańskie ;) Z resztą, skąd mogą wiedzieć kim jestem :eviltong: Quote
Luzia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Poznańskie czy nie, myślę że zrobisz na złość nie obsłudze schroniska ale psom ;) U nas w Mielcu wiem, że dziewczyny miały takie problemy, w końcu schron wywalił cały wolontariat :shake: szkoda że najbardziej na tym zwierzaki tracą :roll: Quote
Pixeloza Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Luzia napisał(a):Poznańskie czy nie, myślę że zrobisz na złość nie obsłudze schroniska ale psom ;) U nas w Mielcu wiem, że dziewczyny miały takie problemy, w końcu schron wywalił cały wolontariat :shake: szkoda że najbardziej na tym zwierzaki tracą :roll: Heh, fotki udostępnić można, ale TYLKO na stronie schroniska... Inne schroniska mają akcje internetowe, strony na facebooku, a nasza wiocha tylko strone schroniska, którą znają tylko osoby z okolicy, a szkoda... Schronisko fajne, duże (a ciągle w budowie) po 2 psy w kojcu (a kojec całkiem całkiem z dużą budą w środku) i każdy przychodzi i się tym psem zajmuje (nie ważne ile razy tam zajrzał czy jest oficjalnie wolontariuszem czy przyszedł sobie popatrzeć) szkoda tylko że jacyś idioci się obok zaczęli budować się z firmą z ciężarówkami... tak więc łąki są coraz mniejsze, a szkoda bo tereny tam były bajeczne... dlatego się tam przenieśli... Quote
phase Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Pixeloza napisał(a): Coś ci sie chyba pomieszało, to jesień :diabloti: Ale dziękuję :loveu: O ku.wa coś mi się popaprało. :roflt::roflt: Quote
Luzia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 teraz wszędzie się budują, miejsca ludziom mało. U nas większość fajnych łąk już zajęta przez spycharki, na innych bloki już stoją :shake: Quote
Pixeloza Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Luzia napisał(a):teraz wszędzie się budują, miejsca ludziom mało. U nas większość fajnych łąk już zajęta przez spycharki, na innych bloki już stoją :shake: wysyłam zdjęcia na stronę i za Chiny nie wiem co napisać :diabloti: Quote
Pixeloza Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 [video=youtube;r5pw_7QBAIY]http://www.youtube.com/watch?v=r5pw_7QBAIY&feature=youtu.be[/video] W końcu się udało... Najpierw mi proponował ok. 1600 min potem 25000 ale w końcu się udało :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 A tu co tak pusto? :roll: Pixel się stęsknił :( :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Victoria napisał(a):ja jestem ;d fajny filmik :P dziękujemy :eviltong: Quote
Pixeloza Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='Sonka95']My zaglądamy :) Ooo, Sonia :loveu: [quote name='phase']Jaki czysty Pixel :grins: Noo, nie kąpałam go od września :evil_lol: hmm, dałabym jakieś zdjęcia, ale mam tylko fotki ze schroniska... A co mi tam, za jedną się chyba nie obrażą :evil_lol: Grzebyczek :loveu: Quote
Recommended Posts