Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam mnóóóstwo fot ze schroniska, ale nie mogę ich publikować (co to za schronisko, które próbuje rozdać psy wcale nie nagłaśniając że pies taki i taki tam przebywa? ) tak więc fotki psów ze schroniska, moge pokazać tylko prywatnie, bo czekają mnie konsekwencje ;)

A oto fotki które wam obiecałam :D

Posted

Sonka95 napisał(a):
Jaki klimacik jesienny zrobiłaś :loveu: piękne foty :)

Nim się obejrzymy śnieg spadnie więc trzeba korzystać z jesieni :)
Dziękuję :loveu:

Posted

Pixeloza napisał(a):
Mam mnóóóstwo fot ze schroniska, ale nie mogę ich publikować (co to za schronisko, które próbuje rozdać psy wcale nie nagłaśniając że pies taki i taki tam przebywa? ) tak więc fotki psów ze schroniska, moge pokazać tylko prywatnie, bo czekają mnie konsekwencje ;)

Może wolą, by im psów nie adoptowali, pieniądze dostają... :roll: Ostro powiedziane, ale wiele takich przypadków było, cóż... ;)

Posted

Ty lepiej o tym nie pisz, bo konfidentów wszędzie pełno. Już były przypadki, że ktoś poskarżył się na swoje schronisko i więcej go tam nie wpuścili :roll:

Posted

Luzia napisał(a):
Ty lepiej o tym nie pisz, bo konfidentów wszędzie pełno. Już były przypadki, że ktoś poskarżył się na swoje schronisko i więcej go tam nie wpuścili :roll:

a niech mnie tam nie wpuszczają... wolę Poznańskie ;)
Z resztą, skąd mogą wiedzieć kim jestem :eviltong:

Posted

Poznańskie czy nie, myślę że zrobisz na złość nie obsłudze schroniska ale psom ;)
U nas w Mielcu wiem, że dziewczyny miały takie problemy, w końcu schron wywalił cały wolontariat :shake:
szkoda że najbardziej na tym zwierzaki tracą :roll:

Posted

Luzia napisał(a):
Poznańskie czy nie, myślę że zrobisz na złość nie obsłudze schroniska ale psom ;)
U nas w Mielcu wiem, że dziewczyny miały takie problemy, w końcu schron wywalił cały wolontariat :shake:
szkoda że najbardziej na tym zwierzaki tracą :roll:

Heh, fotki udostępnić można, ale TYLKO na stronie schroniska...
Inne schroniska mają akcje internetowe, strony na facebooku, a nasza wiocha tylko strone schroniska, którą znają tylko osoby z okolicy, a szkoda...

Schronisko fajne, duże (a ciągle w budowie) po 2 psy w kojcu (a kojec całkiem całkiem z dużą budą w środku) i każdy przychodzi i się tym psem zajmuje (nie ważne ile razy tam zajrzał czy jest oficjalnie wolontariuszem czy przyszedł sobie popatrzeć) szkoda tylko że jacyś idioci się obok zaczęli budować się z firmą z ciężarówkami... tak więc łąki są coraz mniejsze, a szkoda bo tereny tam były bajeczne... dlatego się tam przenieśli...

Posted

Luzia napisał(a):
teraz wszędzie się budują, miejsca ludziom mało. U nas większość fajnych łąk już zajęta przez spycharki, na innych bloki już stoją :shake:

wysyłam zdjęcia na stronę i za Chiny nie wiem co napisać :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

[video=youtube;r5pw_7QBAIY]http://www.youtube.com/watch?v=r5pw_7QBAIY&feature=youtu.be[/video]

W końcu się udało...
Najpierw mi proponował ok. 1600 min potem 25000 ale w końcu się udało :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']My zaglądamy :)

Ooo, Sonia :loveu:

[quote name='phase']Jaki czysty Pixel :grins:

Noo, nie kąpałam go od września :evil_lol:

hmm, dałabym jakieś zdjęcia, ale mam tylko fotki ze schroniska...

A co mi tam, za jedną się chyba nie obrażą :evil_lol:

Grzebyczek :loveu: