Luzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 vege* napisał(a):Nuka też się boi wody, nawet kałuże omija, a szkoda bo jak były te upały to chętnie bym z nią poszła nad rzeczkę, którą mam jakieś 200m od domu no ale co zrobić :roll: Moja Funia też się kiedyś bała... :diabloti: Ale po jednych pamiętnych wakacjach wiele lat temu jej przeszło :siara: Quote
vege* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 A nuka po pięknych wakacjach właśnie zaczęła bać się wody :roll: Quote
Pixeloza Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Mama wykąpała Pixa jak miał 2 miesiące :mad: prawdopodobnie dlatego boi się wody :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Mam foty ale nie chce mi się dodawać :diabloti: http://westietime.blogspot.com/ prosz, obejrzyjcie sobie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 tylko, że ja nie mam bloga? :diabloti: Quote
Pixeloza Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Angi napisał(a):tylko, że ja nie mam bloga? :diabloti: ale do obejrzenia go nie potrzebujesz? :diabloti: Quote
Pixeloza Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Hej hoł , dzisiaj zakupy w zoologicznych, więc sesyjka dopiero po 16, zamierzam kupić Purinę, Animondę, sznurek i jakieś smaczki :grins: Quote
Sonka95 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Pixel pewnie bardzo zadowolony z zakupów :) :) Quote
Pixeloza Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='Sonka95']Pixel pewnie bardzo zadowolony z zakupów :) :) Kupiłam takie wieeelki sznurek, 4 kości (w 2 rozmiarach :cool3:), 3 animondy (2 jeleni i 1 indycze serca), 3 kg puriny pro plan (dla szczeniąt :evil_lol:), 30 dag kostek i 1 słoik czegoś w tym stylu: Pixel je kocha :D Quote
angineuuka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Misia też by je pewnie pożarła. Aktualnie musi się nacieszyć smakami z pedigree :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Angi napisał(a):Misia też by je pewnie pożarła. Aktualnie musi się nacieszyć smakami z pedigree :evil_lol: Pixel wszystkie smakołyki pochłonie w 5 minut :evil_lol: oprócz kabanosów ;) Quote
angineuuka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 ja jej dziele. Dostaje głównie na spacerach :P Quote
FridaOzzy Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='Pixeloza']Kupiłam takie wieeelki sznurek, 4 kości (w 2 rozmiarach :cool3:), 3 animondy (2 jeleni i 1 indycze serca), 3 kg puriny pro plan (dla szczeniąt :evil_lol:), 30 dag kostek i 1 słoik czegoś w tym stylu: Pixel je kocha :D Frida też je kocha. :loveu: ale częściej kupujemy suszone mięso . :D Quote
FridaOzzy Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Angi napisał(a):w zooplusie są ;) z całego serca nie polecam :shake: Quote
Pixeloza Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 a ja... hemmm... moje szelki sprawują się dobrze tylko paski trzeba przyciąć w kilku miejscach, więc jeśli traficie na takie co ja to będzie ok, ale jeśli na takie jak fridaso to nie będziecie zadowoleni z zakupu ;) Quote
Pixeloza Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Zdjęcia szelek fridaso już niebawem w jej galerii, a oto moje :grins: Rozmiar za duże, ale podobają mi się bardziej niż szelki fridaso :evil_lol: Pasek przedpiersia ciut za długi, ale to się przytnie ;) A na ten pasek znalazł się sposób :grins: TADA :D Nowa zabawka Pixela, 16 zł w BricoMarche :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 I oto kamerka :evil_lol: fridaso mówiłam że nie widać szelek :mad: Quote
Pixeloza Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Ale mam mądrego psa :evil_lol: Pixel przechodzi korytarzem (mamy lustrzaną szafę, którą jak dotąd ignorował) i nagle wyje jak głupi... do lustra :evil_lol: A na moje stwierdzenie, że to tylko on tak dziwnie jęknął i przyszedł żeby go pogłaskać .... ah ten głupolek :roll: :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Pixeloza napisał(a):Ale mam mądrego psa :evil_lol: Pixel przechodzi korytarzem (mamy lustrzaną szafę, którą jak dotąd ignorował) i nagle wyje jak głupi... do lustra :evil_lol: A na moje stwierdzenie, że to tylko on tak dziwnie jęknął i przyszedł żeby go pogłaskać .... ah ten głupolek :roll: :evil_lol: hahahahaha :evil_lol: szalony :diabloti: Quote
Pixeloza Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Sonka95 napisał(a):hahahahaha :evil_lol: szalony :diabloti: Zauważyłam też, że jak zrobi tą WIĘKSZĄ potrzebę (:diabloti:) to zaczyna lecieć na całą długość smyczy :evil_lol: A jak chce na spacer to piszczy i przekręca łeb na słowo: "Spacerek", mądrala :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 a o mnie nikt nie pamięta? Nieładnie :mad: Aż mi smutno :( :evil_lol: Kilka foteczek, które udało mi się zgrać zanim aparat padł na dobre :eviltong: No i filmik :evil_lol: [video=youtube;upZjpS4iEck]http://www.youtube.com/watch?v=upZjpS4iEck&feature=c4-overview&list=UUr5Wl0d-8leUGeX4tJ-INhQ&noredirect=1[/video] Quote
Recommended Posts