Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, ale co miałam zrobić? Wzięłam ją do domu i umyłam i dopiero poszłam na łąki, ale ciągle patrzyła pod nogi, żeby nie wdepnąć w niespodziankę:evil_lol:

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pixeloza Jak ja ci zazdroszczę, że masz kogoś w swoim, lub podobnym wieku, kto chociaż troche o psiaku myśli... :D
Widzę też, że plany się zmieniły, miałaś się do 15 wylegiwać na kocu, a skończyłaś z gromadą psów? :evil_lol:
Ktoś mi tu buty ukradł. :mad: Szykuj Miksera, za rok nadjeżdżam nad Chańczę!

Posted

[quote name='fridaso']Pixeloza Jak ja ci zazdroszczę, że masz kogoś w swoim, lub podobnym wieku, kto chociaż troche o psiaku myśli... :D
Widzę też, że plany się zmieniły, miałaś się do 15 wylegiwać na kocu, a skończyłaś z gromadą psów? :evil_lol:
Ktoś mi tu buty ukradł. :mad: Szykuj Miksera, za rok nadjeżdżam nad Chańczę!

fridaso - błagam cię, patrz na daty :roll: :evil_lol: + czekam :lol:

vege* - pies który się nie brudzi to nei pies :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']fridaso - błagam cię, patrz na daty :roll: :evil_lol: + czekam :lol:

vege* - pies który się nie brudzi to nei pies :evil_lol:
zapewniam cię, że niuf wszystko nadrobi :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']zapewniam cię, że niuf wszystko nadrobi :diabloti:[/QUOTE]

poślini się trochę, narobi w domku :evil_lol:
A nuka w to wdepnie :diabloti:

Posted

Nuka nie będzie z nim mieszkała, bo jak mówiłam, jak u mnie będzie niuf to nie będę mieszkać z rodzicami, nie chcę, żeby mi psa popsuli tak jak Nukę :eviltong:

Ślina mi nie przeszkadza, ale załatwiania na zewnątrz będę pilnować baaaaardzo:eviltong:

Posted

[quote name='vege*']Nuka nie będzie z nim mieszkała, bo jak mówiłam, jak u mnie będzie niuf to nie będę mieszkać z rodzicami, nie chcę, żeby mi psa popsuli tak jak Nukę :eviltong:

Ślina mi nie przeszkadza, ale załatwiania na zewnątrz będę pilnować baaaaardzo:eviltong:[/QUOTE]

Ja czekam na Hagrida :evil_lol:
Pamiętne zdjęcie dorosły biały west i mały czarny niuf :evil_lol:

Posted

Ah, no fakt. :oops: Właśnie, pies, który się nie brudzi, to nie pies... właściciel pewnego ONka się mnie spytał, co ja z tym psem robiłam, że taki czorny. :evil_lol: mały pies się bardziej brudzi mam wrażenie, no, w dodatku na polnych drogach gdy jest mokry od ciągłego picia.

Posted

[quote name='fridaso']A tutaj macie dowód, że Pixeloza psa nie głodzi. :D

taka tam... kamerka :loveu:

gdzie tam głodzi, gruasek jak sie paczy :evil_lol:
o głowy mi nie widać :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']gdzie tam głodzi, gruasek jak sie paczy :evil_lol:
o głowy mi nie widać :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]

zamazalam, bo byś mnie zabiła. :oops: :D
Mogę dodać też te z głową. :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']zblokowała na fejsie :evil_lol:[/QUOTE]

Pff.. :evil_lol: To ja zgłoszę to co ostatnio z nami dodałaś, że mi się nie podoba, pff, pożegnaj się z fejsikiem, babo wredna. :D

Posted

[quote name='fridaso']Pff.. :evil_lol: To ja zgłoszę to co ostatnio z nami dodałaś, że mi się nie podoba, pff, pożegnaj się z fejsikiem, babo wredna. :D[/QUOTE]

założę sobie drugiego :evil_lol:

Posted

[video=youtube;8fzkQdHq_yE]http://www.youtube.com/watch?v=8fzkQdHq_yE&feature=c4-overview&list=UUr5Wl0d-8leUGeX4tJ-INhQ[/video]

Co sądzicie? Robimy postępy? :)