vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Wiem, ale co miałam zrobić? Wzięłam ją do domu i umyłam i dopiero poszłam na łąki, ale ciągle patrzyła pod nogi, żeby nie wdepnąć w niespodziankę:evil_lol: Quote
FridaOzzy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Pixeloza Jak ja ci zazdroszczę, że masz kogoś w swoim, lub podobnym wieku, kto chociaż troche o psiaku myśli... :D Widzę też, że plany się zmieniły, miałaś się do 15 wylegiwać na kocu, a skończyłaś z gromadą psów? :evil_lol: Ktoś mi tu buty ukradł. :mad: Szykuj Miksera, za rok nadjeżdżam nad Chańczę! Quote
Pixeloza Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='fridaso']Pixeloza Jak ja ci zazdroszczę, że masz kogoś w swoim, lub podobnym wieku, kto chociaż troche o psiaku myśli... :D Widzę też, że plany się zmieniły, miałaś się do 15 wylegiwać na kocu, a skończyłaś z gromadą psów? :evil_lol: Ktoś mi tu buty ukradł. :mad: Szykuj Miksera, za rok nadjeżdżam nad Chańczę! fridaso - błagam cię, patrz na daty :roll: :evil_lol: + czekam :lol: vege* - pies który się nie brudzi to nei pies :evil_lol: Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Pixeloza']fridaso - błagam cię, patrz na daty :roll: :evil_lol: + czekam :lol: vege* - pies który się nie brudzi to nei pies :evil_lol: zapewniam cię, że niuf wszystko nadrobi :diabloti: Quote
Pixeloza Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='vege*']zapewniam cię, że niuf wszystko nadrobi :diabloti:[/QUOTE] poślini się trochę, narobi w domku :evil_lol: A nuka w to wdepnie :diabloti: Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Nuka nie będzie z nim mieszkała, bo jak mówiłam, jak u mnie będzie niuf to nie będę mieszkać z rodzicami, nie chcę, żeby mi psa popsuli tak jak Nukę :eviltong: Ślina mi nie przeszkadza, ale załatwiania na zewnątrz będę pilnować baaaaardzo:eviltong: Quote
Pixeloza Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='vege*']Nuka nie będzie z nim mieszkała, bo jak mówiłam, jak u mnie będzie niuf to nie będę mieszkać z rodzicami, nie chcę, żeby mi psa popsuli tak jak Nukę :eviltong: Ślina mi nie przeszkadza, ale załatwiania na zewnątrz będę pilnować baaaaardzo:eviltong:[/QUOTE] Ja czekam na Hagrida :evil_lol: Pamiętne zdjęcie dorosły biały west i mały czarny niuf :evil_lol: Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ja imienia domowego nie zdradzę:diabloti: To jednak kuzynka się uparła na niufa? Quote
FridaOzzy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ah, no fakt. :oops: Właśnie, pies, który się nie brudzi, to nie pies... właściciel pewnego ONka się mnie spytał, co ja z tym psem robiłam, że taki czorny. :evil_lol: mały pies się bardziej brudzi mam wrażenie, no, w dodatku na polnych drogach gdy jest mokry od ciągłego picia. Quote
FridaOzzy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 A tutaj macie dowód, że Pixeloza psa nie głodzi. :D taka tam... kamerka :loveu: Quote
Pixeloza Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='fridaso']A tutaj macie dowód, że Pixeloza psa nie głodzi. :D taka tam... kamerka :loveu: gdzie tam głodzi, gruasek jak sie paczy :evil_lol: o głowy mi nie widać :loveu: :evil_lol: Quote
FridaOzzy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Pixeloza']gdzie tam głodzi, gruasek jak sie paczy :evil_lol: o głowy mi nie widać :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] zamazalam, bo byś mnie zabiła. :oops: :D Mogę dodać też te z głową. :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='fridaso']zamazalam, bo byś mnie zabiła. :oops: :D Mogę dodać też te z głową. :evil_lol:[/QUOTE] zblokowała na fejsie :evil_lol: Quote
FridaOzzy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Pixeloza']zblokowała na fejsie :evil_lol:[/QUOTE] Pff.. :evil_lol: To ja zgłoszę to co ostatnio z nami dodałaś, że mi się nie podoba, pff, pożegnaj się z fejsikiem, babo wredna. :D Quote
Pixeloza Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='fridaso']Pff.. :evil_lol: To ja zgłoszę to co ostatnio z nami dodałaś, że mi się nie podoba, pff, pożegnaj się z fejsikiem, babo wredna. :D[/QUOTE] założę sobie drugiego :evil_lol: Quote
FridaOzzy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Pixeloza']założę sobie drugiego :evil_lol:[/QUOTE] Pff, tyle roboty. :lol: Niech Pixel Fridę nauczy "susła" ... :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='fridaso']Pff, tyle roboty. :lol: Niech Pixel Fridę nauczy "susła" ... :evil_lol:[/QUOTE] zrobić ci filmik instruktażowy czy co? :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [video=youtube;8fzkQdHq_yE]http://www.youtube.com/watch?v=8fzkQdHq_yE&feature=c4-overview&list=UUr5Wl0d-8leUGeX4tJ-INhQ[/video] Co sądzicie? Robimy postępy? :) Quote
Pixeloza Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 cisza coś :roll: internet mi żółwi, nowych fot w najbliższym czasie nie będzie :shake: Quote
angineuuka Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 jestę. ale nie sądzę nic, jestem tylko człowiekiem :grins: Quote
Pixeloza Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='Angi']jestę. ale nie sądzę nic, jestem tylko człowiekiem :grins:[/QUOTE] serio? :-o A myślałam że bogiem :diabloti: Quote
Pixeloza Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='Angi']siatkarzem. :diabloti:[/QUOTE] tak, tak , jasne :evil_lol: Quote
Recommended Posts