Jump to content
Dogomania

2xCACIB + club, Palanga, Litwa 03-05.08.2007

Recommended Posts

Posted

A może chętni z Warszawy (plus inne miasta) nie mający transportu skrzyknęli by sie razem i wynajęli jakiegoś busika???? Oczywiście wyjazd musi być co najmnej na 2 dni (wystawy CACIBowe)

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

burzan napisał(a):
A może chętni z Warszawy (plus inne miasta) nie mający transportu skrzyknęli by sie razem i wynajęli jakiegoś busika???? Oczywiście wyjazd musi być co najmnej na 2 dni (wystawy CACIBowe)

;) Ja chętnie się wybiore do Palangi ,jeśli jest ktoś chętny z Gdańska lub z pobliża to chętnie służe miejscem w aucie(najlepiej z małym psiakiem).Jade tam pierwszy raz wiec jestem" zielona" a razem będzie razniej.:lol:

Posted

słuchajcie, nie wiem gdzie te wystawy są organizowane, ale wiem, że za wjazd samochodem do palangi pobierają opłaty, ponieważ jest to miejscowość uzdrowiskowa. w tym roku jak jechaliśmy do neringi to za wjazd pobierali 10 litów za samochód (neringa też ma status uzdrowiska)

Posted

My się wybieramy z terierką tybetańską , jedziemy z Poznania , nocujemy w Warszawie , jeśli ktoś jedzie z Warszawy to mozemy jechać razem - zawsze w kilka aut rażniej - my jedziemy tam pierwszy raz w życiu i szczerze mam strach ,ze pobłądzimy i że nie wypełnię prawidlowo zgloszeń bo chcemy na obydwie wystawy . Bursztynki ty tez zglaszasz na obydwie ? Macie jakieś spanie zalatwione ?

Posted

[quote name='jo-jo']A jeżeli o dogi niemieckie:

[SIZE=3]Sędzia:

Jose Garcia Abad (Hiszpania)

Opłaty:
Do 30.07

30 Euro – pierwszy pies

15 Euro – klasa szczeniąt i weteranów

Jojku
A maila do nich masz?? Jesli tak, to poprosze :loveu:

Posted

PANGEA napisał(a):
Jojku
A maila do nich masz?? Jesli tak, to poprosze :loveu:

Moge zaraz mieć ;)

Chyba pora zacząć się interesować zgłoszeniami :))

Posted

jo-jo napisał(a):
Moge zaraz mieć ;)

Chyba pora zacząć się interesować zgłoszeniami :))

No to miej :cool1:
A na CACIBowki to my juz zgloszeni jestesmy:razz: nawet potwierdzenia juz mamy :cool3:

Posted

Ja jeszcze nie zgłaszałam ale jak wszystko dobrze pójdzie to zgłosze w przyszłym tygodniu na całość, a meila już szukam bo gdzieś go miałam ;-)

Posted

Jestem calkowicie ciemna , wiec pomózcie .Mam teriera tybetańskiego i chce wystawić w sobote i niedzielę , wiec musze wyslać 2 zgloszenia osobno ale moge zaplacić 55 euro za obydwie razem , bo chyba tak jest prawda ? W sobotę są wystawy klubowe ale moja rasa podlega chyba pod normalna wystawe ? Mogę wyslać zgloszenie faxem na polskim druku ?

Posted

PANGEA napisał(a):
A na CACIBowki to my juz zgloszeni jestesmy:razz: nawet potwierdzenia juz mamy :cool3:

A jak będziesz placila ? Słyszalam ,ze przelew wychodzi drogo i opłaca sie placić na wystawie .

Posted

rodzice napisał(a):
A jak będziesz placila ? Słyszalam ,ze przelew wychodzi drogo i opłaca sie placić na wystawie .

Przelewem
MAm zgloszone 2 psy, wole zaplacic 110 niz 200 euro ( koszty przelewu to jakiej 30-60 zl zaleznie od banku )

Posted

z tego co tutaj widzę na czerwono Payment at the show - one show 60 , both shows 100 więc jesli dobrze zrozumialam za 2 wystawy w dniu wystawy zaplace 100 euro . Jeśli sią mylę to prosze napiszcie .

Posted

Mam pytanie o która Palangę chodzi ? Kiedy szukam w internecie za pomocą map 24 , wstukuję szukaj trase Poznań Polska - Palanga Litwa , wychodzi mi Palanga za Wilnem , kiedy szukam samej Palangi to znajduje ja nad Baltykiem . Domyślam sie ,że jesli piszecie ,ze to uzdrowisko , wiec pewnie chodzi o tę nad morzem , ale pytam tak ,zeby być pewną .

Posted

Pytanie do tych którzy już tam byli - czy na teren wystawy należy zglosic sie rano w godzinie przyjmowania psów czy można później jeśli pies wchodzi np o 13 ? I jeszcze jedno czy oni na potwierdzeniu wpisują godzinę wejscia na ring ? To taka odleglośc ,ze takie informacje moga byc bardzo istotne planując godzine wyjazdu . Nas czeka kolo 1000 km .

Posted

PANGEA napisał(a):

Mam pytanie dotyczace noclegów - macie juz zalatwione ? Jesli tak to może podalabyś namiary ? W wiekszości hoteli już nie ma miejsc i jest bardzo drogo .