Malgorzata Wysocka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='rodzice']Niestety nie otwiera mi się ich strona . mozecie mi sprawdzić teriery tybetańskie , ile ich jest i o których godzinach wchodzą w te 2 dni . Z góry bardzo dziękuje . -------- 03.08.07r, przekopiowalam- to poz.169 z listy 169 14:57 934-937 14 Tibeto terjerai (Tibetan Terrier) 04.08.07r, przekopiowalam- i to rowniez poz.169 z listy 169 11:24 1856-1859 27 Tibeto terjerai (Tibetan Terrier) Pozdrawiam Malgosia Quote
rodzice Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Małgosiu bardzo dziękuje . Szkoda ze nie podali rozpiski ilosciowej w poszczególnych klasach . Quote
Malgorzata Wysocka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Prosze bardzo. Niestety sa tylko stawki ogolem w rasie, numery startowe "od i do",ale dobre i to;) Pozdrawiam Malgosia Quote
Malgorzata Wysocka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 la_pegaza napisał(a):dostał już ktoś potwierdzenie ? Dostalam dzisiaj potwierdzenia. Pozdrawiam Malgosia Quote
hachidori Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 la_pegaza napisał(a):dostał już ktoś potwierdzenie ? hej, potwierdzam, ja rowniez dostalam wczoraj numerki pzdr, asia Quote
Vivienne Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witam! My też dostaliśmy już potwierdzenia i numerki, wybieramy autem sie z 2 dobermanami :) Nigdy nie byliśmy na Litwie i szukamy kogoś jadącego autem, żeby sie przyłączyc. Bardzo proszę o pomoc :help1: Pozdrawiam Joasia Quote
la_pegaza Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Czy ktos mógłby mi napisać adres wystawy :modla: z góry dziękuję :) Quote
Malgorzata Wysocka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 la_pegaza napisał(a):Czy ktos mógłby mi napisać adres wystawy :modla: z góry dziękuję :) Na potwierdzeniu jest napisane jedynie : International dog show, Sporto g.5, Palanga. Wyglada to na adres, ale cos niewyrazny;) Napisze w poniedzialek do nich z zapytaniem o adres wystawy. Jak dostane takowy, to dam znac. Pozdrawiam Malgosia Quote
la_pegaza Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 samochód mi się posypał, więc nie jedziemy :( Quote
PANGEA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A macie zaplacone za wystawe?? A dokladniej to chodzi mi o to czy macie na potwierdzeniach zaznaczone, za macie zaplacone?? Ja placilam przy zglaszaniu, a na potwierdzeniu tak to wyglada jakby bylo niezaplacone:( I nie rozumiem:( Nie lubie w sekretariacie rano spedzac zbyt duzo czasu:angryy: na tlumczeniach:angryy: Quote
Malgorzata Wysocka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='PANGEA']A macie zaplacone za wystawe?? A dokladniej to chodzi mi o to czy macie na potwierdzeniach zaznaczone, za macie zaplacone?? Ja placilam przy zglaszaniu, a na potwierdzeniu tak to wyglada jakby bylo niezaplacone:( I nie rozumiem:( Ja mam na potwierdzeniu : Payment at the show : o.00 Eur Placilam w pierwszym terminie. Pozdrawiam Malgosia Quote
Agappe Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 nikt jeszcze nie wrócił???? jak ktoś juz dotrze do domku to bardzo prosze o stawke AKIT (AKITA-INU) + sędziego, który miał je oceniać.. pewnie nie bedzie tych piesków wiecej niż 5 Quote
rodzice Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 2 dni przed wystawą mąż miał wypadek , naprawa w 24 godziny , strach w oczach i pojechalismy . Ogólnie deszczowo i w pierwszym dniu wietrznie . Fibi zdobyla 2x cac , 2x res.cacib . Konkurencja - rewelacja - warto bylo stanąc z nimi w szranki .Auto odmówiło posluszeństwa dopiero na autostradzie do Poznania . Dzisiaj znowu jedzie do mechanika . Quote
rodzice Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Agappe napisał(a):nikt jeszcze nie wrócił???? jak ktoś juz dotrze do domku to bardzo prosze o stawke AKIT (AKITA-INU) + sędziego, który miał je oceniać.. pewnie nie bedzie tych piesków wiecej niż 5 Były 2 sztuki Cugecuru Osidori Avesta - piesek w juniorach Hanayuki- suczka w otwartej ocenial Jaroslav Matias Quote
Martyna Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 No ja wrocilam, ale na katalogi pozalowalam ;-) Nasza ekipa chyba poszalala :-) szczegolnie w morzu :D W sumie mamy mase pucharkow, 30 kg jedzenia, ekspresowy Ml Ch Liwy (3 dni), skonczony jeden dorosly ;), jeden solidnie zaczety :D i tak Compendio Athboy - Ml Ch LT, 2 x NJwR, Ml Zw Klubu Litwy 2007, 3 x Zw Ml, BIS Jr IV Miss Mallorys One Moment In Time - 3 x CAC, CACIB Comics My Trend Of Blue - CH LT, 3 x CAC, 1 x resCACIB, CACIB, Zw Klubu 2007, 2 x BOB a pelne wyniki flatow sa tu Quote
PARSONRK Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Proszę o staweczkę parson russell terrierów:cool3: Quote
Agappe Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='rodzice']Były 2 sztuki Cugecuru Osidori Avesta - piesek w juniorach Hanayuki- suczka w otwartej ocenial Jaroslav Matias dziękuję ślicznie!! rozumiem, ze na oba dni ta sama stawka? jeszcze jakby ktoś miał chwilke poprostiłabym rodziców tych 2 piesków Quote
meta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ja bardzo prosze o stawke grzywaczy i maltanczykow, bo sama chcialam jechac na ta wysrawe Quote
bety Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Czy mogę prosić o stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH - w oba dni była ta sama stawka (prosiłabym o sprawdzenie jedynie czy klasy też się pokrywają). Zgłoszono 6 sztuk - pierwszego dnia nr kat.268-273; drugiego 1615-1620. Z góry dziękuję Pzdr Quote
Elizaa4 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A ja ładnie proszę o Yorki i rodezjany. Jeśli yorków było dużo, to mnie interesują dziewczynki klasa pośrednia i otwarta (kto i skąd), a reszta może być ilościowo (tylko z ciekawości) :lol: Rodezjanów nie powinno być dużo, więc wszystkie :lol: . Dzięki :lol: Quote
Musiałek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 wszyscy proszą i nikt nie odpisuje :evil_lol: a to ja jeszcze poprosze o owczarki australijskie :)) Quote
skubi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 To i ja przyłączę się do próśb: Bardzo, bardzo proszę o stawkę BEARDED COLLIE - po litewsku Barzdotieji koliai Quote
Recommended Posts