Gracjana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Ponaglam sprawę!! Czy ktoś jadący z warszawy ma jeszcze miejsce w samochodzie? Ja jadę z owczarkiem szkockim i jeszcze koleżanka z owczarkiem szetlandzkim,możemy jechać oddzielnie..;) byle dojechać... dokładamy sie do paliwa.. pisałam do wszystkich którzy pisali ze maja jeszcze miejsce ale nikt nie odpowiedział... :-( [/FONT] Quote
PARSONRK Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ja w tym roku rezygnuję - mała za mała , a z jednym psem, się jechac nie opłaca ;) Wolę pojechać do Lipska na spotkanie z hodowczynią mojego potfora :) Quote
rodzice Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Czy ktoś wysyłał do nich zgłoszenie faksem i dostał potwierdzenie ? Quote
la_pegaza Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Wyślij może maila. Ja pisałam i dość szybko dostawałam odpowiedzi :) Quote
bursztynki Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja w tym roku jednak nie jade mały hawanczyk za młody, a jak jechać taki kawał to z jednym psiakie się nie opłaca,pojedziemy większa bandą w przyszłym roku....:lol: Quote
rodzice Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja mam nadzieę na rozpoczęcie intera i ch. Litwy . Ale to taka cicha nadzieja . Przy okazji trochę pooglądamy Litwę bo nigdy tam nie byliśmy . Quote
AiK Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 przegapilam termin :roll: szkoda akurat te dni mam wolne Quote
kapka22 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Mam do Was kochani goraca prosbe....:razz: Otoz, bardzo Was prosze, napiszcie mi jak to jest z uzyskaniem Mlodziezowego Championatu Litwy??:cool3: Czy jest potrzebna wystawa miedzynarodowa czy nie?? slyszalam bardzo rozne opinie, i w sumie dlalej nic nie wiem... :shake: :placz: Quote
kapka22 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 dorotal napisał(a):wystarcza krajowki wielkie dzieki dorotal:multi: pozdrawiam :lol: Quote
hachidori Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witam, Czy macie juz zarezerwowany nocleg? Bede wdzieczna za jakies namiary... pozdrawia, asia Quote
Pirania Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Palanga jest to miejscowośc wypoczynkowa, coś w rodzaju naszego Sopotu. W sezonie trudno o noclegi.Poszukaj coś w odległości 20km- łatwiej .Jeżeli nic nie znajdziesz możesz zaryzykować wyjazd .Jadąc od Kłajpedy na około 10 km. od Palangi co kilkaset metrów stoją ludzie z tabliczkami kwatery noclegi.Przynajmiej tak było w ubiegłym roku Quote
Dominika i Porto Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Mam pytanie czy na wyjazd na Litwe trzeba mieć zachipowanego psa czy wystarczy tylko mieć tatuarz. Quote
simbik Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dominika i Porto napisał(a):Mam pytanie czy na wyjazd na Litwe trzeba mieć zachipowanego psa czy wystarczy tylko mieć tatuarz. Dopiero co przekraczałam granice litewską (jak i również łotewską i estońską :lol: ) i mam psa tylko z tatuażem. W tym roku byłam w tamtym rejonie jeszcze trzy razy na wystawach i nigdy na granicy nie sprawdzano mi nawet tego tatuażu. Narazie obowiązku chipa nie ma, ale być może się coś zmieni. Quote
dorotal Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 chipa na granicy sprawdzali mi tylko jak wyjezdzalam z Anglii Quote
.ania Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 W tym roku byłam na Litwie w Alytus i ani w jedną ani w drugą stronę nie oglądali psów, nawet nie chceili ich paszportów ;) Jak jest z dorosłym championatem? 3 wystawy, 2 z karjówek 1 z międzynarodówki i odstęp 1 rok i 1 dzień? Ania. Quote
la_pegaza Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 na stronie pojawił się spis wystawców i godziny :) Quote
hachidori Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 czy w okresie letnim tez jest roznica czasu miedzy PL a Litwa? pozdrawiam Asia Quote
simbik Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 hachidori napisał(a):czy w okresie letnim tez jest roznica czasu miedzy PL a Litwa? pozdrawiam Asia Niestety tak :shake: , więc w drodze na wystawę jest się stratnym ;) o tą jedną godzinkę. Quote
hachidori Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 simbik napisał(a):Niestety tak :shake: , więc w drodze na wystawę jest się stratnym ;) o tą jedną godzinkę. simbik, dzieki za info. W grudniu prawie przespalam:oops: sedziowanie o te godzine:angryy: Quote
rodzice Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Niestety nie otwiera mi się ich strona . mozecie mi sprawdzić teriery tybetańskie , ile ich jest i o których godzinach wchodzą w te 2 dni . Z góry bardzo dziękuje . Quote
Recommended Posts