Jump to content
Dogomania

2xCACIB + club, Palanga, Litwa 03-05.08.2007

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ponaglam sprawę!!
Czy ktoś jadący z warszawy ma jeszcze miejsce w samochodzie?
Ja jadę z owczarkiem szkockim i jeszcze koleżanka z owczarkiem szetlandzkim,możemy jechać oddzielnie..;) byle dojechać...
dokładamy sie do paliwa..

pisałam do wszystkich którzy pisali ze maja jeszcze miejsce ale nikt nie odpowiedział...
:-(
[/FONT]

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mam do Was kochani goraca prosbe....:razz:

Otoz, bardzo Was prosze, napiszcie mi jak to jest z uzyskaniem Mlodziezowego Championatu Litwy??:cool3: Czy jest potrzebna wystawa miedzynarodowa czy nie?? slyszalam bardzo rozne opinie, i w sumie dlalej nic nie wiem... :shake: :placz:

• 2 weeks later...
Posted

Palanga jest to miejscowośc wypoczynkowa, coś w rodzaju naszego Sopotu. W sezonie trudno o noclegi.Poszukaj coś w odległości 20km- łatwiej .Jeżeli nic nie znajdziesz możesz zaryzykować wyjazd .Jadąc od Kłajpedy na około 10 km. od Palangi co kilkaset metrów stoją ludzie z tabliczkami kwatery noclegi.Przynajmiej tak było w ubiegłym roku

Posted

Dominika i Porto napisał(a):
Mam pytanie czy na wyjazd na Litwe trzeba mieć zachipowanego psa czy wystarczy tylko mieć tatuarz.

Dopiero co przekraczałam granice litewską (jak i również łotewską i estońską :lol: ) i mam psa tylko z tatuażem. W tym roku byłam w tamtym rejonie jeszcze trzy razy na wystawach i nigdy na granicy nie sprawdzano mi nawet tego tatuażu. Narazie obowiązku chipa nie ma, ale być może się coś zmieni.

Posted

W tym roku byłam na Litwie w Alytus i ani w jedną ani w drugą stronę nie oglądali psów, nawet nie chceili ich paszportów ;)

Jak jest z dorosłym championatem? 3 wystawy, 2 z karjówek 1 z międzynarodówki i odstęp 1 rok i 1 dzień?

Ania.

Posted

hachidori napisał(a):
czy w okresie letnim tez jest roznica czasu miedzy PL a Litwa?

pozdrawiam
Asia

Niestety tak :shake: , więc w drodze na wystawę jest się stratnym ;) o tą jedną godzinkę.

Posted

simbik napisał(a):
Niestety tak :shake: , więc w drodze na wystawę jest się stratnym ;) o tą jedną godzinkę.

simbik, dzieki za info.
W grudniu prawie przespalam:oops: sedziowanie o te godzine:angryy:

Posted

Niestety nie otwiera mi się ich strona . mozecie mi sprawdzić teriery tybetańskie , ile ich jest i o których godzinach wchodzą w te 2 dni . Z góry bardzo dziękuje .